You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Истински истории: Изоставена булка превърна живота си в мечта

Истински истории: Изоставена булка превърна живота си в мечта

Истински истории: Как една изоставена булка, успя да превърне живота си в мечта?

Тези истински истории са толкова невероятни, че изглеждат като извадени от книга. Но са напълно реални.

Много планиране, големи очаквания, уверения, че сте намерили човека от мечтите си и в крайна сметка … той не се появява на сватбата?! Не, това не е сцена от филм, а част от историята на Кейти Колинс–млада жена, изоставена буквално пред олтара.

Някой може би би изпаднал в депресия, ако го зарежат точно преди венчавката, но не и Кейти Колинс. Тя успява да превърне живота си в истинска мечта.

Истински истории: Изоставена булка превърна живота си в мечта
Истински истории: Изоставена булка превърна живота си в мечта

Младата жена се радва дълги години на щастлива връзка с приятеля си. Нещата се развиват съвсем нормално–той й предлага брак, тя приема, правят планове за семейство, за сватба, но изведнъж като от гръм от ясно небе идва новината, че младоженецът май не е съвсем готов за семейство… Или поне не с нея.

kat 2

„Всичко беше почти перфектно. Неговият баща ни помагаше много, създадохме и собствен дом. Декорирахме дори стая за нашето бъдещо бебе. Бях толкова щастлива, сигурна, че до себе си имам точния човек и с него споделяме едни и същи планове за бъдещето. Но една нощ той дойде в кухнята, блед и изключително трескав и ми заяви: „Не мога да се оженя за теб!“, започва разказа си Кейти.

kat

Бъдещият й съпруг признава, че има паралелна връзка и я моли да се разделят.

kat 4

„Не се скарахме, не можех и дума да кажа. Просто го гледах как се облича и си тръгва. Стоях облегната на стената, после се свлякох на пода, прегърнах коленете си и извиках. Болеше ме сърцето! Буквално! Това беше истинска, физическа болка. Бяхме заедно девет години, а той ми каза толкова хладнокръвно, че вече не го привличам. Може би малко се отпуснах, носех анцузи по-често от обикновено, но това правиш, когато си спокоен с някого и когато се чувстваш сигурен с него. Всички ме питаха кога ще бъде сватбата, а когато им казах, какво наистина се е случило, ме гледаха със съжаление. Моя приятелка ме заведе в Турция, за да не обяснявам на всички какво се е случило отново и отново“, споделя своята история Кейти.

kat 56

За нея това е наистина болезнено преживяване, но не всичко е толкова страшно, колкото изглежда. Това, което годеникът й причинил, за нея било началото на един съвсем нов живот. Тя напуснала работното си място, взела половината сума общия им апартамент и колата, които продали, и решила с тези пари да обиколи целия свят.

cat 45

По време на пътуването си Кейти посетила невероятни места като връх Еверест и Тадж Махал, а в същото време успяла да превърне хобито си в печеливш бизнес. Докато нейният бивш годеник планирал с новата си приятелка втора сватба, Кейти се превърнала в истинска интернет сензация, а нейният блог се превърнал в истински виртуален пътеводител.

cat 56

Дали нейният бивш годеник не може да се примири с грешката, която е направил, или просто иска парче от нейната слава, не е ясно, но днес той твърди, че Кейти го мамела с техен общ приятел. В отговор на обвиненията, тя прати вдъхновяващо послание от Филипините. И пожела на всички измамени жени по целия свят да живеят своя живот и да не съжаляват за провалените си връзки. Тъй като щастието е пред тях.

cat 13

„Бях му страшно ядосана, но вече не го мразя. Той ми направи голяма услуга. Отне ми много време за да преодолея това. И искрено мога да кажа — не му желая нищо лошо.“

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!