You are here
Home > Lifestyle > Истински истории: Вместо една луксозна сватба, осем малки – по света

Истински истории: Вместо една луксозна сватба, осем малки – по света

Двойка успя да похарчи само десет хиляди, за да получи осем приказни сватби и един меден месец в едно

„Жена на Върха” вече си има любими младоженци и любима сватбена история! Комплиментите ни получава това младо семейство, което похарчи за Големия си ден 10 хиляди британски лири! Не, не сумата ни впечатли, а това, че в замяна на нея, булката получи…8 булчински рокли, 8 церемонии и почти околосветско пътешествие!

Запознайте се с Амелия и Брет Ървин – младоженци! Тя е на 32, той – на 33. Заедно са от девет години, но официално са семейство от няколко месеца.

В Южна Африка
В Южна Африка

За времето, когато са заедно са успели да заделят „настрана” 10 000 британски лири. Мислили да ги похарчат за тежка сватба, но брат му решил да се жени в същата година.

В Русия
В Русия

wedding rusia
Двойката живее във Великобритания, макар младоженецът да е от ЮАР. Да си позволят две големи отпуски за сватбите изглеждало невъзможно, но Амелия намерила соломоново решение. Сключили брак в Троубридж и решили да направят дълъг меден месец – екскурзия по света.

В Китай
В Китай

wedding china
Една от държавите, които посетили била ЮАР – тъкмо за другата сватба на семейството. Близките им ги подкрепили, макар че им се сторило шантаво – младите решили да се женят във всяка страна, в която останат!

Във Франция
Във Франция

wedding france
Така, без стотици гости, подаръци и наздравици, двойката получила своя великолепен меден месец, а булката – цели осем булчински рокли.

В Индия
В Индия

wedding india
Двамата се хвалят с великолепен сватбен албум със снимки от Русия, Индия, Китай, Непал, Мавриций, Франция и Великобритания. Най-доволен изглежда техният петгодишен син Габриел!

На Мавриций
На Мавриций

wedding mavricii
Щастливците се запознали в Испания, където Брет имал бар. Заедно напуснали страната в нощта на 31-ви декември срещу 1-ви януари 2012-та.

Непал
Непал

Най-забавно било да се оженят в Африка, защото там била цялата фамилия на младоженеца. Двамата били страшно горди от решението си. По техни думи техните 8 сватби с всички рокли, самолетни билети и хотели излизали малко по-евтино от една наистина луксозна сватба!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!