You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Използвайте Viva Magenta за ярък и необикновен интериор

Използвайте Viva Magenta за ярък и необикновен интериор

Цветът на годината Viva Magenta може би ви се струва твърде натрапчив, но именно заради това си струва да бъде включен в обзавеждането

Прочутият институт за цветовете Pantone още през декември 2022 обяви цвета, който ще бележи 2023. Той изненада дори хората в модната индустрия. От института обаче се обосноваха:

Нетрадиционните времена изискват нетрадиционен нюанс! И това, което подхожда най-много на 2023 е „18-1750 Viva Magenta“.

Използвайте Viva Magenta зя ярък и необикновен интериор
„Ентусиазиран и енергичен, този нюанс, вкоренен в природата, идва от семейството на червените цветове и демонстрира нов изблик на сила“, обясниха експертите на Pantone.

Не можем да ги критикуваме за избора! Този тъмночервен тон постига трудния баланс между топло и студено. Да, той е силен, направо доминиращ, но пък би бил перфектен в интериора, ако се дозира умерено и се използва като декорация.

Използвайте Viva Magenta зя ярък и необикновен интериор

Ако сте сред почитателите на този енергичен нюанс, просто го използвайте вйв вещите на уюта: Свещи, възглавнички, вази, покривки и одеала. По-смелите могат дори да си купят по-голяма мебел като диван или фотьойл. За артистите по душа Viva Magenta е отличен вариант, ако търсят подходящ цвят за акцентна стена.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!