You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Къде е ангелската линия на ръката и какво означава за вас?

Къде е ангелската линия на ръката и какво означава за вас?

Любителите хироманти познават не само линията на живота и сърцето, а и тази, която е свързана директно с вашия ангел хранител

Хората, които могат да „разчитат” съдбата по линиите на ръцете, познават тези, родени с късмет. Различават се от останалите по една единствена чертичка- тази, която е успоредна на линията на живота. Ако я притежават, всяко зло ще стои далече от тях и щастието е техен верен спътник в живота.

Тази „чертичка” се нарича Линията на ангела-пазител (или Линията на Марс) и да я имаш е рядкост. Този, който я притежава, е под специалната защита на своя ангел-пазител, изживява щастлив живот и остава неприкосновен при всевъзможни бедствия и катастрофи.

Къде е ангелската линия?

На коя длан е Ангелската линия?

По принцип хиромантите обръщат специално внимание на лявата длан. Линията на ангела може да бъде обаче и на двете и това носи специално значение. Преди всичко я търсете до линията на живота, след това обърнете внимание на големината ѝ:
Ако върви успоредно на линията на живота е дълга – Чудесно! През целия ви живот вашият ангел-пазител ще бди над вас.

Ако е къса, понякога едва видима или пунктирана – Ще имате малко „сложна връзка” с късмета- Няма да ви пропуснат житейски проблеми и неприятности, но всеки проблем ще приключва добре за вас.

На дясната длан – Ангелската ви защита е заслужен от вас дар – направили сте голямо добро или сте преживели тежко страдание.
На лявата длан – Вие просто сте родени с късмет. Защитата ви е от деня, в който сте поели глътка въздух и наследство от предците.

При всички случаи, ако имате такава линия на дланта си, просто бъдете благодарни на Бог, съдбата си и своя ангел-пазител! Вие сте късметлии!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!