You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Как да открием, изчистим и защитим дома си от негативна енергия?

Как да открием, изчистим и защитим дома си от негативна енергия?

Негативна енергия в дома се натрупва лесно, но с помощта на свещ може лесно да установи проблемните зони

Домът ви е пренаситен с негативна енергия, ако ежедневно се чувствате изцедени, въпреки почивката, напрегнати и изнервени. Тогава зачестяват семейните скандали и се увеличава нежеланието за работа.

Лесно е да обвиним злонамерена намеса в енергийното поле на дома, но понякога сами, без да знаем, си причиняваме този дискомфорт, научи woman-onthe-top.net.

Неприятна гледка от балкона, претрупване с излишни вещи или такива с дефект, починали хора в дома и дори – много снимки на покойници водят до натрупване на негативна енергия.

Ако сте новодомци, никак не е лошо да спазите някои от познатите ритуали за благоденствие на дома. След това обаче не пропускайте да забележите съвпадения като: липса на гости от дълго време, системно разваляне на домакински уреди и ужасна кондиция на семейството.

Вземете незабавни мерки за откриване и изчистване на негативна енергия. Най простият метод е чрез запалена свещ.

Вземете бяла чаена свещ в ръце и обиколете цялото си жилище – не пропускайте места като банята, ъглите, външната врата. Ако пламъчето започне да гасне, имайте предвид, че този предмет е концентрирал негативна енергия.

След това започнете почистването – изхвърлете старите, непотребни вещи и дрехи. Ще се освободите и ще почувствате моментално лекота, а и ще помогнете на някой в нужда.

Картините и огледалата са неща, които не бива да пропускате. Няма смисъл да държите нещо, което не ви носи радост. Огледалата задължително трябва да са почистени, ясни и с безупречна повърхност.

Счупените чаши, чинии и уреди трябва да отидат, където им е мястото – независимо от сантимента, който може би носят.

С малко женска приложна магия може да освободите крепостта си от негативната енергия
С малко женска приложна магия може да освободите крепостта си от негативната енергия

Доверете се на интуицията при подреждането на мебелите. Щом тялото ви се чувства добре, значи всичко е наред. Все пак не вреди да се съобразите с правилата на баба:

Леглото, нека да е в посока север или изток и никога – на запад, защото така полагат починалите в гроба. Не напразно съветват новодомците да пуснат котарака пред тях. Писанчо ще легне върху мястото с най-положителна енергия. Сложете там леглото си или канапето във всекидневната.
Добрите домакини могат да помогнат на хармонията в дома си и да прокудят негативната енергия като засадят в кухнята полезни растения като мащерка, босилек, дафинов лист, ечемик, женшен, тамян, розмарин.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!