You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Как да преживеем достойно изневярата: По-лесно е, отколкото звучи

Как да преживеем достойно изневярата: По-лесно е, отколкото звучи

Една жена може да си позволи да действа като Шакира…или да използва изневярата като мотив да направи много за израстването си

Новината за новата песен на Шакира, посветена на бившия ѝ Пике, обикаля световната мрежа. Феновете са в потрес. Едни я аплодират за свръх иронията, други смятат, че рязко е снижила нивото като изпълнител и жена. Да преживееш измяна е трудно за всяка жена. Да го направиш с достойнство – дали е невъзможно?!

Изневярата е винаги е неочаквана и болезнена. Тя причинява страдание, негодувание, стрес и духовна рана. Когато научим за предателство, всички съвети, които някога сме чели и преразказвали на другите, веднага се забравят, в нас кипи море от емоции – За какво? Защо? С какво е по-добра от мен?!! Но трябва да се живее някак. Трябва да се преживее и този удар, раняващ право в сърцето.
Искрено вярваме, че има начин да преминете през предателството и да излезете от ситуацията със съхранено достойнство.

Най-важното е, че не се опитвайте да развиете комплекс за малоценност! Виждате, че „заменят” дори най-красивите и секси жени! Всяка от тях преживява усещането да плаче във възглавницата си или да се срива на колене, затваряйки отвътре вратата на дома си.

Ако преживявате същото – ако човекът, когото обичате си тръгне, не го дръжте насила. Нито сълзите ви, нито молитвите ви могат да го накарат да остане. Само ще се чувствате още по- унизени? Струва ли си да се покажете слаба и грозна?! Запомнете – той отива при уверена и най-вероятно – весела жена. Защо му давате шанс да види какво ви боли? Станете красиви, уверени! Ако е писано да бъде разочарован от новата изгора, ще се сеща за вас точно така!

Как да преживеем достойно изневярата: По-лесно е, отколкото звучи
https://www.pexels.com/

Никога не се обаждайте на другата, не ходете в дома ѝ. Като цяло тя няма нищо общо с това. И защо да се унижавате пред нея? Тя мисли, че е по-добра от теб! Така че дръжте се така, сякаш вие самите позволявате този човек да бъде използван след вас!

Не се поддавайте на обиди и скандали. Няма да постигнете нищо! По-добре му помогнете спокойно да си опакова нещата. И не го отлагайте, третирайте го като боклук, за да го изхвърлите възможно най-скоро, за да не издава неприятни миризми!

Търсете доброто в случилото се! В крайна сметка всичко в света се случва за добро. Помнете всички оплаквания срещу мъжа си и го откъснете от сърцето си!

Много скоро ще започнете нов живот, пълен с изненади и радости! Основното нещо е да оставите усещането за предстоящо щастие!
Невъзможно е да търсите сериозна връзка веднага след раздялата. Трябва да действате със здрав разум, да дойдете на себе си. По-добре започнете няколко неангажиращи романа. Ако е трудно да срещнете нови хора – регистрирайте се в сайт за запознанства! Може и да не срещнете Голямата любов там, но ще общувате и ще повдигнете самочувствието си. Ходете на срещи – това ще ви насърчи да се обличате добре и да се гримирате, а не да плачете нощем и да ходите цял ден със сълзи в очите и торбички под тях!

Разкажете на приятелите си, но не за да им се оплаквате от живота си, а за да се забавлявате!

Ходете из магазините и ако средствата позволяват, не се отказвайте от пазаруването! Намерете положителната страна на факта, че сега трябва да прекарвате много по-малко време до печката и мивката!

Обичайте се! Започва нов живот! Напълно възможно е все пак да благодарите на съдбата, която ви е разделила с този човек, за да ви направи свободна за друг, много по-подходящ за вас!

И за финал – сетете се за онези невероятни жени, чиято кариера и личен живот тръгна стремглаво нагоре, след като бяха публично унизени с изневяра!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!