You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Как да разберем, че домът ни е обсебен от духове

Как да разберем, че домът ни е обсебен от духове

Духове в дома? Ето как да ги познаете

Много хора са имали близки срещи с третия вид, или срещи с духове. Те са попадали в паранормални ситуации, които не могат рационално да се обяснят. Повечето от тези събития са свързани с прокълнати къщи, в което се случват странни неща. Ние ще ви разкрием седем „тайни“, за да разберете къща обсебена от нежелани гости.

Имате духове у дома? Ето как да разберете
Имате духове у дома? Ето как да разберете

1. Чували ли сте необичайни звуци?

Често могат да се чуят звуците от дишане, стъпки, гласове, звънене или деца, които плачат. Понякога това се нарича умствен опит на духа, който живее там да привлече вниманието ви. Въпреки това, могат да бъдат и спомени, които са се случили в миналото.

2. Изчезват ли ви някои предмети?

Можете да се закълнете, че нещо сте оставили на определено място и за момент то е изчезнало. Някои духове са тихи, а други се радват да правят номера за ваша сметка. Но невинаги означава, че вие сте избрани от някой, за да се подиграва с вас. Може би просто някой гост от другия свят иска само малко да си поиграе с вас.

3. Чувствате необичайна и необяснима миризма?

Понякога миризмата може да бъде много неприятна, а някога може да бъде като че ли край вас е минала жена с прекрасен цветен парфюм. Необяснимият аромат може да бъде напомняне за някой, който по-рано е живял в тази къща.

4. Странно поведение на животните в определени части от дома?

Известно е, че котките и кучетата имат засилена чувствителност към духовния свят. Те понякога могат да видят това, което хората не могат.

5. Има ли помещение в дома ви, в което винаги е студено, независимо от това колко е горещо навън?

Разгледайте хубаво дома и проверете дали температурата навсякъде е постоянна. Попитайте старите съседи, ако има неясни неща около жилището. Може би във вашия дом се е случило нещо неприятно в миналото.

6. Чувствате се сякаш има още някой в къщата, въпреки че сте сигурни, че няма никой вкъщи?

Много е вероятно да не сте сами.

7. Светлините в стаята сами светват и угасват?

Ако това ви се случва постоянно и ако нямате проблеми с инсталацията, тогава отговорът е много прост – очевидно ви гостуват духове у дома.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!