You are here
Home > Cherchez la femme > Кариера > Как да стана богат: Грижовна бедна мама стана милионерка след преглед при педиатър

Как да стана богат: Грижовна бедна мама стана милионерка след преглед при педиатър

Един преглед при педиатър може да е притеснителен, а може и да е причина за гениални решения

Дженифър Холанд била бременна в 38-ма седмица с второ бебе, когато трябвало да заведе на лекар болното си 15-месечно дете.
milion-dolar-baby
Малкият Ронан седял нервно в скута й, а педиатърът се опитвал да му отвори устата, за да прегледа гърлото му. Всяка майка, която е била в същата ситуация, знае колко е трудно и дори понякога невъзможно това.
milion-dolar-baby-2
Точно така на Дженифър й се ражда идеята да облекчи този процес, в резултат на което спечелва 15 милиона долара. След един преглед при педиатър тя става богата, но и доволна, че е открила вариант за намаляване на стреса за децата и родителите при доктора.
milion-dolar-baby-3
Инструментът, който е създаден от 33-годишната майка, е комбинация от фенерче и приспособление за оглед на гърлото. Светлината преминава спокойно през пластмасата, така дървените и металните средства на лекарите могат да останат в миналото. Те обикновено ползват и отделно фенерче, което сега също отпада.
milion-dolar-baby-4
Дженифър Холанд не спира да разказва своя случай и да го дава за пример, с намерението да успокои всички, които се опасяват от така неприятния преглед при педиатър.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!