You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Какво ни носи Лъвският портал, който започва днес?

Какво ни носи Лъвският портал, който започва днес?

Двете осмици на днешния ден отварят т.нар. Лъвски портал – период на вълнуващи събития

Така нареченият портал „Лъвски портал“ ни носи високочестотна енергия, която може да се използва за отваряне на нашите енергийни центрове. Освен това може да ни вдъхнови за нови идеи и да издигне съзнанието ни на по-високо ниво.

Времето, подвластно на управлението на Лъва продължава от 23 юли до 22 август. Между тези две дати има един специален ден – 8 август. Това е осмият ден от осмия месец и бележи отварянето на Лъвския портал, активиран от Сириус. Сириус се смята за нашето духовно Слънце и древните астролози са виждали изгрева му като прераждане на нашата духовна енергия и духовната енергия на планетата.

Ето някои неща, които можем да преживеем през този период:

Сърце: Лъвският портал активира сърдечната чакра. Стари и дори настоящи сърдечни рани могат да бъдат излекувани. Може най-накрая да се почувстваме свободни от всяка скръб и да сме готови да обърнем нова глава в живота.

Отваряне на третото око: Ще имаме възможност да научим нещо ново за начина, по който нашата интуиция ни говори. Нашата интуиция вероятно ще бъде силна и ако това е нещо, с което искаме да работим повече, порталът е чудесен повод за начало. През този период съзнанието се разширява.
Значението на Лъвския портал
Посещения: Древните вярвали, че Сириус е владетелят на небето и ангелите. Има голяма вероятност да получим съобщения, сънища, знаци и посещения от нашите починали близки и нашите духовни водачи.

Свобода: Една от най-силните вибрации, чрез които Сириус се проявява, е енергията на свободата. Идеята е, че нашето земно Слънце осветява този физически свят, който е илюзия. Но Сириус осветява душата ни и когато осъзнаем това, получаваме чувство за свобода.

Идейност: Предстои много творческо време и перфектната възможност да изпробваме нов творчески проект или да предприемем действия по творчески проект, който смятаме да започнем.

С високата вибрационна енергия на Сириус е по-вероятно да получим различни прозрения. Те могат да дойдат чрез нашите сънища, видения, духовни водачи и ангели или просто слушайки нашата интуиция, докато сме в състояние на релаксация.

Медитацията и писането са чудесни начини да се отворите към тази енергия и да получите напътствия.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!