You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Какво ще направи Мелания Тръм с Белия дом? (Снимки от настоящия „дворец” на Първата дама и Президента на САЩ)

Какво ще направи Мелания Тръм с Белия дом? (Снимки от настоящия „дворец” на Първата дама и Президента на САЩ)

Мелания Тръмп може и да идва от дълбоката провинция на Европа, но държи да живее като кралица

Политолози не спират да коментират новия американски президент. Светските журналисти обаче са съсредоточили поглед върху жена му. Мелания Тръмп ще диктува модата във всяко отношение и това притесни естетите.
melania-trump-home
Жаклин Кенеди преди няколко десетилетия превърна неформалната титла „Първа дама” в институция. Тя ремонтира Белия дом така, че интериорът му да влезе в учебниците по дизайн. За него се направиха телевизионни програми, писаха в пресата и електората започна да го копира, според възможностите си.

След нея всяка Първа дама прави пренареждане по собствен вкус и със сигурност хубавата Мелания Тръмп няма да остане назад. Знойната словенка не бърка много по отношение на тоалетите, но дали ще се справи толкова добре с интериорния дизайн?

-  /X17online.com

/X17online.com

Американците добре познават вкуса на госпожата. Тя и нейният тигър отдавна са канили репортери да снимат покоите им. „Таванът” на Доналд Тръмп се намира в сърцето на Manhattan. Апартаментът е част от всеизвестния Trupm Tower в Ню Йорк и заема последните 3 етажа от сградата. Гледката към Сентръл Парк е главозамайваща, но за останалото ще си спестим коментарите.

Апартаментът на Доналд Тръмп е обзаведен с щедро използване на 24-каратово злато и мрамор. Той е проектиран от Angelo Donghia в стил Louis XIV.

Някои казват, че този апартамент е въплъщение на елегантност и съвършенство.

Дали е така?! – Преценете сами!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!