You are here
Home > Lifestyle > Какво трябва да има в гардероба си истинската дама?

Какво трябва да има в гардероба си истинската дама?

„Базовият” гардероб на една съвременна млада дама се различава по доста неща от този от времето на баба й

Смята се, че гардеробът на една стилна млада дама прелива от скъпи уникати, маркови дрешки и официални тоалети. В интерес на истината не е нужно да чакате деня, когато ще получавате голяма заплата, за да изглеждате страхотно. Истинският стил е в подбора, не в цената на дрехите.

Съвременната дама има нужда не от количество, а от „базов” гардероб, който е доста по различен от този на поколението преди нея. Някои неща обаче си остават същите.

Ако искате да ви считат за образец на елегантност, трябва да имате задължително:

1. Идеалните джинси – 2 бр. Едните – в по-светъл цвят, другите – в по-тъмен. Основното е да откриете този модел, който е подходящ. Целта му е да подчертае всичките ви предимства и да се скрие недостатъците. И не забравяйте – Джинсите са е едно от онези неща, за които не са си струва да спестявате!
djinsi

2. Черен и бял спортен потник от плътна материя с еластин. Те изглеждат значително по-добре от ефирните и се носят най-много.

3. Черни и бежови обувки със среден ток – здрави, удобни, стабилни! Ако искате си купете 500 чифта евтини и различни, но за тези двата не правете компромиси. Може да имате само тях в гардероба си, но ще знаете че винаги имате подходяща обувка.
obuvki

4. Пола – молив. Подхожда на всичко, изтънява и издължава. Можете да си я вземете с всякакъв мотив. Важно е да знаете, че сега е моментът на полите с висока талия.
pola moliv

5. Сако с панталон – може и светъл! През лятото трябва да е с много лека материя, дори в сферата на бизнеса. Разпуснете косите и сложете потник – ще изглежда просто великолепно! В допълнение – сакото може да се носи отделно – с дънки или дори шорти. А панталоните – с ризи в морски стил.
kostyum

6. Голяма черна чанта – нямате нужда от обяснение, освен това, че трябва да изберете такава от качествена кожа.
cherna chanta

7. Малка черна рокля…Или бяла, или синя, и даже – червена! Важното е да е коктейлна и да ви стои прекрасно. Можете да я носите на бос крак, с леки сандали, официални обувки и дори с ботуши!
malka cherna roklya

8. Красиво бельо – осигурете си такова с дантели, украса и дори със смешни рисунки. Независимо какво говорят, мъжете се възбуждат от жени с чувство за хумор.

9. Подробностите. След като си купите дрехите и аксесоарите, се погрижете за надеждна козметика, елегантен портфейл, визитник, обложка на документи, бележник с писалка и дори елегантен ключодържател, за да изпъкнете като стилна дама.
aksesoari

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!