You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > „Кърваво“ пълнолуние в Скорпион: Край, който слага силно ново начало

„Кърваво“ пълнолуние в Скорпион: Край, който слага силно ново начало

Пълната месечина днес обещава физическо и духовно преобразяване, в което ще осъзнаем с нова сила дарбите и възможностите си

Днес, 16 май, ни очаква лунно затъмнение. Според астролозите това явление слага края на една глава от живота ни, но и поставя основи за ново начало. Луната се нарича „кървава“, защото получава червеникав оттенък по време на затъмнението. Смята се, че пълнолунието е едно от най-мощните и влиянието му може да се усети на физическо, емоционално, умствено и духовно ниво.

Затъмнението, от друга страна, ще допринесе за нашия растеж и развитие. Това всъщност е символ на големи предизвикателства и препятствия, които ще ни покажат пътя, по който трябва да вървим.

Под влиянието на това затъмнение ще затворим определена глава от живота си. То ще се проведе под мистериозния знак на Скорпион, така че ще имаме възможност да се оттеглим в себе си, да опознаем по-добре вътрешното Аз и да осъзнаем своите таланти, способности и качества.
"Кърваво" пълнолуние в Скорпион: Край, който слага силно ново начало
Скорпионът също така ще стимулира преобразяването ни, което е свързано с енергията на феникса. Така затъмнението ще ни покаже, че можем да се издигнем над всички препятствия и да се възродим отново, точно както фениксът се възражда от пепелта.
Ако затъмнението означава възможност да сложите край на една глава от живота си, не забравяйте, че то също ще означава нещо ново и по-добро от преди. Не забравяйте, че всичко, което се случва, има за цел да засили вашия личен напредък.

Сега е идеалният момент, наред с други неща, да отстъпите назад и да надникнете в сърцето си. Може да попаднете на интересни прозрения, които ще стимулират духовното ви израстване.

Освен това кървавата луна може да ни вдъхнови да се откажем от нещо, да осъзнаем, че нещо не си струва и да се освободим от някакъв ненужен товар.

Под влиянието на ретроградния Меркурий ще бъдем объркани и няма да сме наясно как да напредваме в живота. Затова е важно да бъдем търпеливи, защото вътрешният ни глас знае пътя. Достатъчно е да вярваме, че ще намерим всички отговори, от които се нуждаем.

Енергията на Луната ще ни помогне да сложим край на всички негативни неща, които ни тормозят от години, на всички негативни мисли, страхове и лоши чувства. Луната ще ни покаже следващата стъпка, така че веднага щом си поставим следващата цел, най-добре е да започнем да се движим в нейната посока и да вярваме, че ще я постигнем.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!