You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Като на кино: Американец засади 1,2 милиона слънчогледа за петдесетата годишнина от сватбата си

Като на кино: Американец засади 1,2 милиона слънчогледа за петдесетата годишнина от сватбата си

Големите жестове на обикновените мъже не са само в романтичните комедии и любовните романи

Ако половинката ви се опитва да ви вмени, че романтиката е само в киното и само за богати, не се оставяйте да бъдете убедени. Ако някой иска да ви направи щастливи, ще намери начин да го провокира – красиво, мащабно, спирайки дъха! За това не е нужно да има душа на поет и милиони. Достатъчни са само въображение и голямо сърце!

Американецът Лий Уилсън, например, реши да използва тазгодишната си реколта, за да поднесе романтична изненада на съпругата си. Той пося нещо съвсем различно от това, което обикновено отглежда, и имаше много специална причина за това: Златната им сватба!

Романтична изненада със слънчогледи

„На 10 август празнуваме петдесетата годишнина от сватбата. Какво да подарите на жена си за 50 години съвместен живот? Мислил съм много и винаги съм знаел колко много обича слънчогледи. Така че реших да ги засадя тази година на 32 хектара“, каза Лий.

Ако се чудите колко точно е това – 1,2 милиона слънчогледа.
С помощта на сина им Лий ги засади през май, тайно, така че Рене да не разбере, докато не започнат да цъфтят.

„Бях възхитена. Чувствам се много специална. Няма по-перфектен подарък от нива със слънчогледи“, не крие щастието си Рене.
А двамата са заедно почти цял живот. Било е любов от пръв поглед. „Запознахме се в гимназията. Тя не можеше да излиза, докато не навърши 16, затова ѝ се обадих на 16-ия ѝ рожден ден и тогава започнахме да излизаме. „Първата ни среща беше шумен купон“, спомня си Лий.

Романтичният жест на този съпруг привлече голямо внимание в Канзас. Хора от целия щат започнаха да прииждат, за да се снимат в „морето“ от слънчогледи.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!