You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Като приказка: В семейството с шест братчета най-после се роди момиченце (ВИДЕО с коментарите им)

Като приказка: В семейството с шест братчета най-после се роди момиченце (ВИДЕО с коментарите им)

Многолюдното семейство Лойър дочака своята благословия – нежна малка принцеса

Те са семейство Лойър от Северна Каролина. Мама Шер и татко Стив. Двамата се срещнали, влюбили и оженили. Мечтали са за пълен дом, изпълнен с детски смях. Може би са планирали класическа комбинация – голямо момче, което да е гордост за бащата и малко момиче, което да отгледат като принцеса. И мечтата им се сбъднала…по доста интересен начин.

Задружното семейство се сдобило с великолепен син преди 14 години. Кръстили го Джаксън. Покрай израстването на момченцето, се „обадили на щъркела”. Добрият раздавач на бебета им донесъл след четири години…Кембъл. След три години – Сойър. След още две – Хюстън. Още на следващата година – Шепърд. Две лета по-късно се появил и Нокс.

Къщата на семейство Лойър наистина се напълнила с великолепни деца и весела глъч. Смелата майка Шер обаче се оказала доста последователна в преследването на мечтите си! Две години по–късно веселата дружина най-после прегърнала своята малка принцеса.

От woman-onthe-top.net с удоволствие ви представяме реакциите и гордостта на шестимата братя и тяхната мъничка Златна ябълка – Руби:
lear
Баткото на компанията мъдро отсича: „Толкова е крехка. Не мислих, че децата са толкова малки. Свикнал съм у нас да се раждат момчета, а сега си имаме момиче. Не знам как да се държа и какво да правя. Това е така интересно и съвсем ново!”
djaksan
„Така я чаках да се роди, но сега ме е страх, че е …момиче. Трябва да я защитавам. Някога ще доведе гаджето си у дома да се запознае с нас. Няма да дам никой да я обиди”, твърди Кембъл.
kempbal
Сойър допълва: „Руби е като рубин. Ако я откраднат от мен, ще стана полицай, за да я открия.”
soyer
Практичният Хюстън има тревоги: „Страх ме е, че като стане на седем ще поиска всичко да боядисаме в розово. Мразя розовото – това е момичешки цвят”.
hustan
Шепард няма неговите грижи: „Това е Руби и аз я обичам. Тя е толкова красива – даже повече, отколкото си мислих.”
shepard
Двегодишният Нокс обобщава всичко. Казва „Мяу” и целува Руби:
noks

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!