You are here
Home > Lifestyle > Кичка Бодурова разкри тайните на своите сватби и разводи

Кичка Бодурова разкри тайните на своите сватби и разводи

Кичка Бодурова някога се самоиронизираше, че настига Елизабет Тейлър като брачна аферистка

Кичка Бодурова е от жените, които не напразно са написали мемоари. Животът й на преуспяла провинциалистка до вечна емигрантка е достатъчно любопитен. Още по-интересни и поучителни се оказаха и любовите й – увенчани с четири брака и още толкова развода.

Най-вълнуващата й история е онази за българина с австрийски паспорт, която едва не коствала кариерата й и възможността да бъде майка един ден. Нея я чуха съквартирантите й във ВИП Брадър 2015. Среща го отново след цели три десетилетия, но от предишната страст няма и помен, още по-малко има какво да си говорят. Узаконените й връзки обаче далеч не са прозаични, научи woman-onthe-top.net.

Певицата не напразно преди време са самоиронизираше, че е станала като Елизабет Тейлър – брачна аферистка.

Кичка Бодурова е с характерна, запомняща се фамилия, но съдбата е с чувство за хумор. Първият мъж, на когото казва „Да” е… Бодуров. На връзката би трябвало да й „е писано”, защото той е музикант и би трябвало да разбира сложността и вълненията в занаята й.

Брачният им живот обаче е болезнено (буквално!) кратък. Другарят музикант обичал да раздава шамари, а своенравната певица отказала да търпи. От тогава е изтекло много вода и тя вече е таи чувства, но и не съжалява – съветва жените да не прощават на насилниците, а да си тръгнат по най-бързия начин!

Тя не страда от клеймото „разведена” по време на соца. Намира повече от изгодна партия. Новият „другар” на Кичка Бодурова е Дани – архитект по професия – красив, весел и много отдаден. Придружава я навсякъде, където работи в чужбина. Това е причината да не може да си намери работа, което обърква нещата.

Тя прави изследвания и всякакви опити да забременее, той е мек и отстъпчив. Кичка Бодурова се отчайва все повече и най-накрая й писва да издържа семейството. След пет години го напуска трудно, той страда и превръща развода им в истинско мъчение.

Третият съпруг на певицата е най-значимият в живота й – Крис Зарпас, с когото бургазлийката живя 14 години й дава всичко – хармония, спокойствие и мечтаното дете.

Американският милионер се влюбва в нея, докато я слуша как пее в казино в Лос Анжелис. Тогава той е щастливо разведен за втори път с красива приятелка поне 10 години по-млада от Кичка Бодурова. Това не му пречи да ухажва певицата с каси специално шампанско, но много деликатно.

Когато и двамата са напълно свободни – тя напуснала завинаги Дани, той – любимата, се женят и живота им обещава само щастие. Бизнесът му просперира, тя започва свой и не може да се оплаче от липса на доходи. Ражда се Кристи-Жаклин, която се отглежда като глезена принцеса.
kichka bodurova kris zarpas kristi
Проблеми обаче не липсват – разликата в манталитетите, доведените деца на Кичка Бодурова, които имат проблем и с възпитанието, и с наркотиците. Препъни -камъкът обаче се казва Гари Димитров.
На другия край на света щастливо омъжената българка не устоя на натурализиран нашенец. Двамата имат сходни съдби, общият произход ги сближава и дори любовта към Кристи не е способна да опази брака на певицата.

Гари срина подреденият свят на Кичка Бодурова
Гари срина подреденият свят на Кичка Бодурова

Връзката им бързо стига до момента, в който Гари я изненадва с годежен пръстен в чаша с шампанско през 2005-а. Вълнуващият им романс обаче не стига, за да прикрие болката от липсата на дъщеря й. Кичка Бодурова и Крис са с общо попечителство, но Кристи не иска да се разделя със средата и приятелите си. Майка й но може да понесе раздялата, а това съсипва брака й.

Разводът тръгна трудно по административни процедури, двамата не са сигурни в решението си, но Гари тегли чертата и дори я подписва на финалните документи. И за него певицата казва, че ще остане само с най-топли чувства.

Отново заедно
Отново заедно

Кичка Бодурова е със съкрушено сърце, но намира пристан във верния Крис. Двамата са добри приятели, партньори и родители. Не им пречи да станат и съквартиранти. В крайна сметка се помиряват и отново са заедно.
kichka bodurova kris zarpas 2
Кичка Бодурова обаче дума не казва дали е легализирала отношенията си или от суеверие вече не иска да казва „Да”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!