You are here
Home > Lifestyle > Кланът Халваджиян отпразнува Първия рожден ден на Еди (Снимки)

Кланът Халваджиян отпразнува Първия рожден ден на Еди (Снимки)

Задружното семейство Халваджиян отбелязаха както подобава първия празник на Малкия принц

Семейство Халваджиян се събра с колеги и приятели, за да почерпи за здравето на най-обичания член на клана, видя woman-onthe-top.net. Еди – синчето на Бебо и адреналинката Алекс навърши една годинка!

Еди Халваджиян - най-обожаваното бебе в клана телевизионери!
Еди Халваджиян – най-обожаваното бебе в клана телевизионери!

Празничният ден за славната фамилия телевизионери започна още от рано във Фейсбук: Тате се произнесе: „Днес момчето ми става на 1 година! Бъди здрав, много щастлив and may the force be with you! Обичам те!”. Мама преля от щастие и благодарност за подаръка от Вселената: „Денят На Любовта!Една Годинка Щастие!” Дядо Маги Халваджиян беше най-лаконичен, но видимо горд с внучето: „365 дни! ТОЙ Е!”

Царицата – майка не каза нищо за последователите в социалната мрежа, но за никого не е тайна – Баба обожава Еди и няма да спести сили и ентусиазъм, за да спретне впечатляващо парти за своя Малък принц!

Речено, сторено и организирано! Задружното семейство събра роднини, скъпи приятели, колеги, бивши адреналинки и всички, които са им на сърце не в приказния дом на бебето, а в Мол „Сердика”.

Избраните гости поздравиха гордите родители, баба и дядо Халваджиян, най-специалната прабаба на света и разбира се – виновникът за партито! Малкият Еди посрещна гости в стайлинг а ла „Аз съм момчето на тате” и като всеки сериозен рожденик оцени подаръците, вниманието и пропълзя всеки квадратен метър от залата.

Възрастните с умиление наблюдаваха как се справи с първата свещичка на тортата. Вижте още от невероятния рожден ден на Еди Халваджиян и задружната му фамилия:

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!