You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Когато Хари срещна Меган: Предисторията на кралската сватба от „сляпата” среща до предателството на роднините

Когато Хари срещна Меган: Предисторията на кралската сватба от „сляпата” среща до предателството на роднините

Приказката на принц Хари и Меган ще бъде увенчана с красива сватба след дни, но не беше написана така просто, както изглеждаше на пръв поглед

Любовната история на принц Хари и Меган развълнува милиони по света, не само защото хората обичат кралските сватби. Тези двамата са толкова симпатични и толкова очевидно влюбени, че не провокират съмнения и в най-големите циници.

Срещата им излекува дълбоките рани в душата на изгубения принц. Меган Маркъл превърна лошото момче на Бъкингамския дворец в зрял,галантен чаровник. Тя пък получи мъж, който да подхожда на нейния устрем, артистичност и воля да направи света по-добро място за живеене.

За разлика от много настоящи принцеси, чаровната брюнетка не чака безкрайно дълго за годежния си пръстен. Приключи с апломб и кино-сватба артистичната си кариера, унищожи профилите си в социалните мрежи, а след това се посвети да направи от себе си перфектна съпруга на принц.

Мнозина я сравняваха с Уолис Симпсън – предвид развода и гражданството й, но принц Хари далеч не е чичото на Нейно Величество баба му. Десетилетията на трона, драмите на децата й и новата епоха смекчиха сърцето на Елизабет Втора и тя с лекота даде благословия на младите.

Принц Хари се превърна в такъв невероятен мъж, че Кралицата преглътна и миналото, и произхода а бъдещата си снаха. Третото бебе на принц Уилям улесни още повече влюбените и обратното броене до новата кралска сватба започна…

Как започна всичко?

В началото на юли 2016 година, във Великобритания, където звездата от „Костюмари“ е на работно посещение се случва поредната среща „на сляпо”. Аристократката Вайълит фон Уестенхолц, дружка на принц Хари от детството, се решава да направи нещо шантаво – да събере аристократът – бунтар с холивудската бунтарка на вечеря.

„Добре де, мил ли е?”, казала Меган на приятелката си, която и представа нямала кой ще бъде странникът, с когото е принудена да се види. Добре, че лейди Вайълит потвърдила, защото актрисата не била склонна на европейски авантюри.

Тя помнела, че детския й идол принцеса Даяна имала и рижо момченце, но толкова. Той не бил гледал „Костюмари”. Двамата отишли на срещата без очаквания и…Своенравният принц веднага разбрал, че това момиче е неговото Единствено!

Вече не им пукало, че някой се пробва да ги сватосва. Принцът не спазвал правилата – искал да я види още на другия ден!
Явно са се харесали, защото няколко седмици по-късно Хари поканил Мегън на пътуване до любимата му Боствана. Там, далече от папараците и нахалните поданници, двамата били просто млади, които се опознават и се наслаждават на първите трепети по между им.

Медиите научават и откачат

Под звездите на Африка всичко е красиво, спокойно и вълшебно. У дома обаче дебнат папараци! Четири месеца тихо щастие и БАМ! Някой, някъде прошепнал на таблоидите, че принц Хари изглеждал щастлив, както никога преди!

Меган пък публикувала в Инстаграм сладка снимка на прегръщащи се бананчета , с което дала знак на света, че е щастливо влюбена.

Запознай се с нашите!

Двамата се движат по отделно из света, водят активен начин на живот – всеки посветен на дейностите си. Принцът запознал баща си с чаровната американка и както разказват – умореният престолонаследник страшно харесал момичето на сина си.

Роднините на Меган не получили толкова лесен достъп до любимия й, но както по-късно се разбра – било нужно не само по протокол!

Всичко е официално

Само седмица след публикацията в пресата истерията около Меган Маркъл станала болезнена. Асоциациите с Уолис Симпсън и Грейс Кели били най-приятните. Папараците станали толкова настойчиви, че на 8ми ноември дворецът Кенсингтън пуска официално съобщение. В него се потвърждава връзката на принц Хари и настоятелно се моли да зачитат правото на Меган Маркъл на безопасност и неприкосновеност.

Това, естествено, не може да спре коментарите в таблоидите. Те не просто одумвали Меган Маркъл и миналото й. Мнозина изписали тонове мастило, за да убедят аудиторията, че принц Уилям има против връзката на брат си. Не харесвал, че е американка/разведена/актриса/със смесен произход/дръзки снимки на младини и т.н.

Писанията стават толкова груби, че престолонаследникът се принуждава на изявление същият месец, за да опровергае медиите и да помоли деликатно да оставят Меган Маркъл намира.

„Вече няма да се крием” и „Баба каза: „Може”

Едва появили се първите папарашки снимки на двойката, принцът завел актрисата си на чай при баба. Историята я знаем – любимите коргита на Кралицата се прехласнали по гостенката, а Елизабет Втора била впечатлена от младата дама.

Предвид някои грешки в миналото като монарх, а и темпераментът на принца, съвсем като на принц Филип, властващата баба дала повече от лесно благословията си.

След като им разрешили да се обичат, двамата били щастливи да се отдадат един на друг…почти. Меган Маркъл не се отказвала от кариерата си. Кацала в Лондон за няколко дена, след това хващала самолета за Торонто в края на уикенда. Посланието е ясно – „Имам си живот, който няма да загърбя, защото обичам принц!”

Рижият аристократ вече не бил хулиган, но доволно страстната му натура все още дремела под пагона му на професионален военен. Дал да се разбере, че има сериозни намерения и започнало плавното поангличанчване на славната американка.

Меган Маркъл се простила с профилите си, започнали уроците по етикет и появата на най-значимите събития за аристократите през май 2017. И неопитните разбрали – чакаме пръстенЪТ!

Завръщане в Боствана

На 4 август хубавицата навършва 36 и романтичният й любим я кани на воаяж до любимата и Африка. Южният континент е толкова специално място за Уиндзорите, че дори дивакът Хари не намерил сили в себе си да променя традицията. Извадил пръстен с брилянт и очакванията на милиони се сбъднали!

Меган „обнародва” любовта си и Денят настъпи…

Меган Маркъл даде повече от показателно интервю във „Ванити Феър”. В него тя призна, че е много влюбена и щастлива – нещо, което няма как да стане без разрешение от Двореца. Романтиците изохкаха от вълнение и всички зачакаха Официалното обявление…
Интервюто на Меган Маркъл за Ванити Феър
Двамата обаче май бяха решили да се забавляват. Появяват се като влюбени на официални събития. Принцът позволява да бъде сниман с майката на приятелката си на Invictus Games.
Embed from Getty Images
По-компетентните обаче знаели кога ще бъде обявен годежа – нито ден по-рано от всенародните празници по повод 70-годишнината от сватбата на принц Филип и Кралицата. Така и стана – на 27ми ноември стана ясно, че на следващата година всички ги чакат всенародни тържества и поредната кралска сватба.
Embed from Getty Images
И твоите, и моите – роднините, от които те е срам

Едва дали първото си интервю като сгодени и публикували годежните си снимки, бъдещите младоженци се наложи да преглътнат откровената злоба и завист на някои от роднините си.

Братът и сестрата на Меган Маркъл добре се постараха и осребриха огорчението си от това, че баща им навремето потърсил щастие при друга жена. Двамата дадоха обширни и злостни интервюта, в които характеризираха бъдещата принцеса като хищна златотърсачка и коварно същество. И двамата предупредиха, че Хари навреме трябва да се откаже от сватбата, за да не страда цял живот. Е, след като бяха публикувани интервютата им, и двамата се разкаяха и помолиха за прошка. Така и не получиха покана за сватбата обаче.

Нищо чудно същата съдба да сподели и една много своенравна дама от кралското семейство. Съпругата на Майкъл от Кент – Баронеса Мари Кристин, показа тотална липса на благородство по дух. Дамата се появи на коледно парти в Двореца, нагиздена с брошка, която изобразява чернокож роб.

При аристократите няма злощастни недоразумения, а и баронесата преди си е позволявала расистки коментари на обществени места. Братовчедът на Кралицата така или иначе е доста далеч от трона, но предвид изявите на жена му, ще се окаже персона нон-града и на милите семейни вечеринки в тесен кръг.

Най-тежкият удар за Меган Маркъл обаче пак дойде от семейството й. Младата дама поиска само родителите си да се сдобрят за най-щастливия й ден. Изглеждаше, че всичко ще се случи както тя си пожела, но…

Баща й се оказа като обобщен образ на неуспял роднина на богати и известни хора. Той можеше да заведе дъщеря си до олтара, но предпочете да се къпе в кратка, евтина слава като се договори с таблоиди.

Доказаха, че с папараци е инсценирал как се подготвя за кралската сватба. Фотографите спечелили 100 000 долара, а мистър Маркъл твърди, че е направил постановката напълно безплатно, за да добие положителен имидж. След като го разкриха обаче решил да не пътува за Лондон и да не огорчава повече дъщеря си.

И ако някой за момент повярва на бащата на булката, то сигурно не е чул за поредния му номер. Томас Маркъл получен сърдечен удар покрай всичките емоции. След това обаче го фотографираха как си купува бургери и картофки, което е твърде далеч от задължителната здравословна храна.

Да, дори любовта понякога не е достатъчна, за да се справи с всичко. Остава да се надяваме, че смелостта и позитивността на принц Хари и Меган Маркъл ще преодолеят слуховете, предразсъдъците и завистта. Трябва да успеят, за да могат някъде децата да четат приказки „Имало едно време” и да вярват, че за всички тях предстои Щастлив край!
Embed from Getty Images

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close