You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Коледна реклама на Дисни разтопява леда в сърцата далеч преди Рождество

Коледна реклама на Дисни разтопява леда в сърцата далеч преди Рождество

Коледа е далече, но не и коледният дух – ще откриете вълшебството дори в рекламите

Понякога около определен обект, украшение или играчка се създават много спомени. Това, което ги прави специални, са чувствата и дори – усещане за загубата, които свързваме с него…Това се ползва умело от много търговски компании, които знаят, че има реклами, които не дразнят никого – тези с коледна тематика.

Има някои, които са се превърнали в класика. Толкова са затрогващи със своето послание и дори по някакъв начин възраждат коления дух. Не е изключение и тази, която направиха от Дисни.
Коледна реклама на Дисни разтопява леда в сърцата далеч преди Рождество
Компанията на Татко Уолт пусна коледно видео в чест на 40-годишното си партньорство с детската благотворителна организация Make A Wish. Както може би предполагате, това не е обикновена коледна реклама. От Дисни може да се очаква само история, която те прегръща – и видеото е точно такова!

Анимацията показва как момиче през 1940 г. получава от баща си подарък – Мики Маус. Сладкият мишок става част от живота и любовта им през следващите години. Момичето пораства, става майка и баба. Докато се грижи за внучката си, ѝ подарява любимия си Мики. Но историята се усложнява малко, когато момиченцето пораства.

Чрез тази реклама Disney напомня, че при всяка покупка на Мики, както и от изтегляния на песента „Love is A Compass“, част от приходите отиват за благотворителната организация „Make A Wish“.

За да отпразнува празничната семейна тема, Дисни насърчава феновете във Facebook, Twitter и Instagram да споделят своите празнични спомени от миналото и настоящето с помощта на #LoveFromDisney.

За всяка споделен момент Дисни ще дари по един долар за Make A Wish.

„Коледа е време за даване, стари спомени и създаване на нови и с удоволствие представяме тази празнична кампания, която подкрепя нашия дългосрочен благотворителен партньор Make A Wish. Целта ни беше да разкажем универсална история, която е вдъхновена от темите за семейството, любовта и специалните празнични традиции. Надяваме се феновете на Дисни да се насладят на късометражния филм“, разказа Тасия Филипатос от Дисни.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!