You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Кошмар в „Опасно изкушение”: Джансу се жени за Чаатай, Йълдъз е пет години в кома

Кошмар в „Опасно изкушение”: Джансу се жени за Чаатай, Йълдъз е пет години в кома

Интригите на Джансу са разкрити в „Опасно изкушение”, Шахика се вкопчва в брака си с Хасан Али

Шахика побърква Хасан Али с поведението си на любяща съпруга. И Йълдъз се старае да бъде образцова. Решава да направи реване на мъжа си по рецепта на свекърва си. Фериде не иска да я улеснява. Дава ѝ рецепта без важна съставка.

Махмуд е принуден да се съобразява с „госпожа президента” и все повече се увлича по Джансу. Хасан Али търси опора в сина си. Приготвя му кабинет, за да работят заедно. Чаатай получава снимка, на която изглежда, че с Джансу се целуват. Той я принуждава да се срещнат. Джансу категорично отрича да е поръчала да ги снимат.

Шахика се вихри в компанията на мъжа си и принуждава Ендер да я придружи на покупки. Подарява ѝ обици, за да я подкрепи в трудните дни на самота. Зехра търси подкрепа при Йълдъз, но Мерт я открива. Моли я за втори шанс, разказва ѝ за нападението на Хасан Али.

Ендер е силно уязвена от начина, по който Шахика ѝ показва превъзходството си. „Госпожа Президентът” принуждава Махмуд да я превърне в социален феномен – с купени последователи в социалните мрежи.

Джансу продължава да притеснява Чаатай. Заради нея дори не иска да празнува рождения си ден. Махмуд споделя със Седаи, че е влюбен в Джансу. Реването на Йълдъз е отчайващо, но Чаатай я убеждава, че много го харесва.

Шахика организира фоторепортаж за новото си семейство. Хасан Али е принуден да позира в невероятни пози. Изнудвачът се свързва с Чаатай и му казва къде да остави парите за откуп. Той обаче показва твърдост и отказва да преговаря. Срещу него се изправя Мерт.Иска от него само парите си и обещава да се махне. Чаатай е готов да плати само веднъж.

Бизнес решенията на Шахика не се харесват на Ендер. Хасан Али е на същото мнение. Шахика обаче го убеждава, че са интернет феномен и се съгласява поне публично да я подкрепя.

Джансу отива в дома на Чаатай. Йълдъз я няма и тя отива с ХалитДжан в опасна близост до морето. Чаатай се връща и ги вижда заедно. Вдига скандал, защото се страхува за момченцето. Всички се събират. Джансу си тръгва обидена. Фериде вече започва да подозира сина си в афера. Дори му казва, че като лъже, прилича на баща си.

Йълдъз организира рожден ден за мъжа си, но ХалитДжан вдига температура и не може да присъства. За сметка на това Шахика се появява под ръка с мъжа си и смайва всички с поведението си на горда съпруга и свекърва. Зехра води Мерт на партито. Чаатай го вижда и иска да го изгони. Мерт се опитва да го изнудва.

Чаатай не е склонен да дава още пари. Моли Седаи за помощ. Довереникът на баща му с помощта на няколко здрави момчета принуждава изнудвача да избяга завинаги. Зехра остава с разбито сърце. Седаи обаче донася наученото на Шахика. „Госпожа президентът” споделя безценната информация с Ендер, която търси помощта на Джанер и Емир, за да разберат истината. Момчетата искрено съчувстват на Йълдъз. Ендер обаче има други планове.

Толкова ѝ е писнало от наглото и покровителственото отношение на Шахика, че отива при Хасан Али, за да му предложи помощта си и да се отърве от нея. Бизнесменът разбира защо бившата съучастница на жена му е готова да му помогне.

Емир не намира кураж да каже на Йълдъз за изневярата на мъжа ѝ. Ендер кани Чаатай и жена му на вечеря. Йълдъз получава благословия от свекъра си да възобнови отношенията си със старата си приятелка – съперница. Асуман на висок тон съветва Джансу да не притеснява толкова често женените хора.

В Ендер пристига не само Йълдъз, Чаатай и Фериде. Непоканени се появяват Хасан Али и Шахика. Госпожа Председателят обявява, че с мъжа ѝ искат да имат бебе. Всички са потресени- само Шахика доволно споделя всички подробности около намеренията си!

На другия ден Джанер и Емир се появяват в офиса на Чаатай. Бързо разбират какво в действителност се е случило във фаталната нощ с Джансу. Предприемчивите младежи веднага откриват начин да помогнат на Йълдъз да запази семейството си.

Шахика притиска Махмуд и Джансу за още информация от фирмата. Хасан Али решава да открие предател в обкръжението си под въздействие на Ендер. Казва на Махмуд, че смята наистина да убие Шахика. В същото време жена му отива на гости у Йълдъз, за да покаже колко добре се оправя с децата. Дори се снима с малкия Халит Джан.

Чаатай изпълнява заръката на Джанер и се скарва с жена си. Емир споделя с Джансу. Тя вижда втори златен шанс за себе си. Отново намира подпийналия Чаатай и го вмъква в леглото си. Той обаче се оказва съвсем трезвен и ѝ разкрива измамата ѝ. За беда, на вратата на хотелската стая започва да хлопа Йълдъз.

В същото време в дома на Хасан Али се случва нещо ужасно. Притиснат от шефа си и непрекъснатия тормоз на жена му, Махмуд напада Шахика. Хасан Али и Седаи не са и подозирали какво ще се случи. Втурват се помагат на Шахика, но изглежда късно- Махмуд е убит. Над трупа му са Зехра и Шахика.

Опитват се да разберат какво е станало. Шахика твърди, че Зехра я е спасила. В действителност дъщерята на Халит е била под действието на силни антидепресанти. Шахика е успяла навреме да се защити от нападателя си. За нея е по-добре да изглежда жертва, отколкото да отговаря за поредното убийство.

Йълдъз вдига скандал на мъжа си и напуска дома му. Чататай търси помощ дори от Фериде. Емир и Джанер искат да разкажат всичко на Йълдъз. Ендер се страхува, че ще се разбере кой я е довел в семейството. Шахика ѝ обещава, че ще се отърве от нея без проблем.

Чаатай намира Йълдъз , но тя отказва да го слуша. Джансу не намира подкрепа дори при Хасан Али. Опитва се да злепостави жена му и Ендер, но Шахика предварително си е признала греховете пред него. Джансу е прокудена от дома му.

Всички искат да спасят брака на Йълдъз. Дори Фериде се вслушва в преданата си икономка и решава да се види с Асуман и Халит Джан, за да помогне на сина си. Хасан Али се опитва да омилостиви снаха си. Бившата му жена – Асуман.

Джансу обикаля немила-недрага и прокудена от всички. Опитва се са убеди Йълдъз, че Шахика и Ендер са я наели, за да я раздели с мъжа ѝ. Усилията ѝ са напразни. Хасан Али откровено се страхува от жена си, която прави всичко, за да спи с него. За да се вмъкне в леглото му, използва дори ХалитДжан.

Във фирмата на Хасан Али се появява Йомер – син на негов приятел от Адана. Младежът е омагьосан от Шахика. Едва в дома на бизнесмена разбира, че тя не работи за Хасан Али, а е негова жена.

Шахика умело събира Чаатай и Йълдъз в една стая и ги заключва. Младата жена е още много обидена на мъжа си, но двамата успяват да се сдобрят. Шахика излиза с Хасан Али на вечеря. През това време Джансу подпалва дома му. Изглежда, че съпрузите се задушават.

Действието в „Опасно изкушение” се пренася пет години напред…

Йълдъз се събужда от дълга кома. Шахика се е превърнала в нещо като хипи и е близка със своя верен шофьор Хаяти. Фериде отглежда Халитджан с Чаатай, но новата господарка на дома ѝ се нарича…Джансу. Двамата са се оженили, а Ендер е законна съпруга на „президента”. Хасан Али на компанията всъщност има малка будка, от която продава адана кебап.

„Президентът” на холдинга вече е Седаи. Ендер е негова предана и послушна съпруга. Йълдъз е сломена, а дори не подозира, че Джансу е окупирала дори сина ѝ.

Шахика и Зехра са станали певици в нощен клуб, а Хаяти е техен мениджър. ХалитДжан се е привързал към Джансу и не помни биологичната си майка. Йълдъз е съкрушена, но иска да си върне отчаяно детето.

Хасан Али иска да помогне на бившата си снаха. Отива, въпреки селските си дрехи, в холдинга, който някога е управлявал. Той преглъща обидата си, за да събере Йълдъз с детето ѝ. Хасан Али се среща със Седаи. Бившият му подчинен се опитва да го унизи.
Йълдъз е тотално съсипана да види дори променената Шахика със Зехра. Чаатай води детето при нея. Джансу изпада в тежка нервна криза.

Всички се събират да гледат поредното шоу на Зехра и Шахика.

На другия ден Джансу отива в дома на съперницата си. Предлага ѝ да поговорят с учителите му, за да обяснят ситуацията им. Джансу се опитва да убие и двете в катастрофа …И това, както всички останали безумни промени се оказват лош сън. В действителност всичко е по старому, но Йълдъз и Чаатай са в несвяст, обградени от пламъци.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!