You are here
Home > Дом и семейство > Лесни трикове: Сложете три гъби в хладилника и ще спестите куп пари

Лесни трикове: Сложете три гъби в хладилника и ще спестите куп пари

Не се нуждаете от хладилник със специални функции. Тези гъби ще ви спестят куп пари

Повече няма да ви се налага да изхвърляте нито плодове, нито зеленчуци, само защото са започнали да гният с висока скорост. И вместо да плащате цяло състояние за скъпи хладилници, с този трик може да спестите куп пари.

И да запазите зарзавата пресен по-дълго.

Идеите на „обикновените“ хора понякога могат да бъдат наистина невероятни!

Например, знаете ли, че ако поставите три обикновени гъби в чекмеджето на хладилника, където съхранявате плодовете и зеленчуците, всъщност ще ги спасите от гниене.

Малко известен факт е, че по този начин излишната влага ще се абсорбира през гъбите за съдове, а плодовете и зеленчуците няма да гният с толкова висока скорост. Така няма и да ви се налага да ги изхвърлите, преди да сте решили да ги използвате.

Лесни трикове за дома
Лесни трикове за дома

Но е важно да знаете, че този трик не работи до безкрайност. Едни и същи гъби може да ползвате максимум 15 дни. След това е желателно да използвате нови, а на тези намерете друго приложение из дома.

А дали ще продължите да мразите миризмата на чесъна и лука, след като видите какво могат? Вижте този трик с пастата за зъби, който може да ви помогне и за ефективно почистване на белите ви маратонки! Подробности вижте във видеото по-долу.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!