You are here
Home > Здраве и красота > Лесно лакиране на нокти с ръка, която не е доминантна

Лесно лакиране на нокти с ръка, която не е доминантна

Взискателната към външния си вид дама не прави компромиси с дори в детайли като перфектно лакирани нокти

Позната ли ви е ситуацията: Току-що завършихте перфектния маникюр на едната ръка у дома, а трябва да продължите с ръката, която за разлика от доминиращата не можете така умело да управлявате.

Тази „борба” е известна на почти всички момичета и още от самото начало е ясно какъв ще бъде резултатът: дъъъълги минути, прекарани в лакиране и изтриване, докато не получите долу-горе задоволителни резултати.

Има обаче няколко трика, с които вече няма да трябва да отделяте толкова много време и нерви, а ноктите на двете ви ръце ще изглеждат с образцов маникюр.

Гледайте видеоклипа и нещата ще станат много по-ясни …

Как да лакираме с лява ръка съвети
Стъпка 1: Започнете с основния слой. Натиснете четката на гърлото на шишенцето, за да премахнете излишния лак. Започнете, като лакирате най-напред върховете на ноктите. Дръжте четката спокойно и я преместете с нокът, за да лакирате по дължината на върха.

Стъпка 2: За да приложите основен слой върху целия нокът, започнете с прилагане на права линия в средата на нокътя, от кожичките до върха. Нанесете една или две линии в средата и след това продължете със страните.

Стъпка 3: Повторете стъпки 1 и 2 и изчакайте лакът да изсъхне.

Стъпка 4: Накрая използвайте клечка за зъби, напоена с ацетон, минете внимателно около ръбовете на нокътя, за да елиминирате възможните грешки при лакирането.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!