You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Летящият Честмир: Ще го познаете ли днес?

Летящият Честмир: Ще го познаете ли днес?

Летящият Честмир сбъдна всички мечти на момчетата от соца и момичетата го обичаха – въпреки бузите, непохватността и прическата

Завръщането на Арабела и Румбурак в ефира на Националната телевизия през това лято провокира много скъпи спомени на някогашните деца от 80-те години. Всички си спомниха не само за приключенията на принцесата и нейния вълшебен пръстен, а и за други любими герои от детството им.
letyashtiyat chestmir
Момичетата и момчетата, които бяха изолирани от Желязната завеса, не страдаха от ограниченията. Те имаха време и свобода да играят до късно, да са по-независими от родителите си и да съпреживяват приключенията на герои като Летящият Честмир.
letyashtiyat chestmir 5
Героят на едноименния сериал беше любимец както на връстниците си от целия соц блок. Той сбъдна всяка момчешка мечта от онова време – да бъде похитен от метеорит, да попадне на планета с вълшебни цвета, с едно помирисване да стане вундеркинд или голям, колкото баща си. И дори да спаси съкровището си от ръцете на злодеите.
letyashtiyat chestmir 3

letyashtiyat chestmir 2

 

letyashtiyat chestmir 4
Летящият Честмир направи детето Лукаш Беч истинска звезда не само в родна Чехословакия през 1984 година. Обикнаха го момчетата и момичетата от България, СССР, Унгария, Куба, ФРГ и дори страни като Монголия и Виетнам.
letyashtiyat chestmir dnes 2
Лукаш е роден през 1972 година и има солиден стаж като дете-актьор. Заснел е цели 19 роли във филми и сериали. Заради проблеми с гласните струни обаче се отказал от занаята и доста по-голям, цели 32 години след като изигра Летящият Честмир започна да снима реклами.
letyashtiyat chestmir dnes
Лукаш твърди, че не съжалява за кратката си актьорска кариера. Славата му се оказа истински непреходна.
letyashtiyat cestmir_3
Сериалът се оказа съдбовен не само за него – Ивана Андролова, която изигра неговата сестра и треньорът Филип (Иван Вуйчил) се влюбиха не само на екрана. Двамата се ожениха и им се роди дъщеря – Михаела. Момичето днес е на 26, но родителите й са разведени.

Когато се обичаха
Когато се обичаха
С Миша
С Миша
Българската връзка
Българската връзка

Иван има цели четири брака. Другият коментиран толкова е този с Анифе – българска туркиня. Той се оказа сбъдната мечта за момичето пораснало също с Летящия Честмир, но за кратко. Някогашният красавец беше изкушен от друга млада дама.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!