You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Любими филми и сериали, в които кучето е главен герой

Любими филми и сериали, в които кучето е главен герой

Да отпразнуваме Световния ден на ден на кучето, спомняйки си филмите, посветени на домашните любимци

То може да е малко, но сърцето му винаги е голямо. Посреща ви на вратата с цялото обожание на света и ви кара да забравите за ужасния ден, месец, година. Понякога върши големи бели, но вие си го обичате, дори когато ви писва от него. Това е вашето куче, което независимо от космите по килима, разходките сутрин в дъжда и изгризаните обувки, обичате като член на семейството! Днес то има нещо като празник. Ние обаче ще подарим и на вас шарена колекция в хубави семейни филми, в която кучето е Голямата звезда:

Ако копнеете за дакел или имате такъв

Сериозна част от феновете на късокраките у нас са израснали с „Арабела” или „Топло”. Кучетата не са главни герои в тях, но имат толкова впечатляващо присъствие, че още е актуална приказката: „Голям човек е дакелът!”.


Ако искате да гледате нещо, в които главният герой е кучето, препоръчваме ви да проследите историята на безобразно сладкия Джери на село. „Мили бате!… Писма на един дакел“ по книгата на Станка Пенчева се харесва на всички и вие няма да сте изключение!
Филми за кучета

Ако сте сериозна личност , която се вижда само до немска овчарка

Много вероятно е да сте израснали с българската соц поредица „Неочаквана ваканция”, „Комисар Рекс” или поне – „К 9” („К-911”, „К-9: Частен детектив”). В такъв случай знаете колко умни, предани и смели са „овчарките”. И със сигурност заслужават императорско име като Цезар или поне – Рекс.

Ако сте една малка градска принцеса

Филми за кучета
BEVERLY HILLS CHIHUAHUA 3
Papi’s Picnic with Chloe

Кучето не е аксесоар, а нещо като душеприказчик на всяко готино маце от Кварталът на богатите. Може да го пъхат в дамски чантички, но в гърдите на всяко чихуахуа има толкова кураж, че може да се справи с всеки криминален елемент, да превземе Харвард или Конгреса на Щатите. За справка – „Професия: Блондинка” и „Бевърли Хилс Чихуахуа”.

Ако не познавате по-вярно същество от кучето си

Филми за кучета
BEVERLY HILLS CHIHUAHUA 3
Papi’s Picnic with Chloe

Все още не познаваме хора, които са изгледали безразлично „Белият Бим Черното ухо”, „Хачико” и „Пътят към дома”. Ако отделите малко от времето си да дадете любов на кучето си, ще получите своя също толкова вълнуваща история.

Ако името на кучето те кара да забравиш породата му

филми за кучета
Някои филми са толкова добри, че променят съзнанието. Хората забравят за съществуването на породи като „Санбернар” и „Коли”, просто защото са обожавали историите на Бетовен и Ласи.
Филми за кучета

Когато е всичко е безкрайно приключение

Животът е или лудо приключение, или…нищо. Ако вярвате в това, вземете си куче, но преди това се подгответе с „Маската” и „101 далматинци”.

Ако сте готови да устоите на молбата в детските очи

Всяко дете иска кученце, особено, ако е гледало филми като „Гръм” или „Лейди и Скитника”. Не всеки е родител е готов да отстъпи, но ако може да споделите отговорността за четириногото, завършете деня с любим анимационен филм.

Ако просто смятате кучето за член на семейството

Той не е точно дете, но се респектира, когато татко се скара и търси закрила и нежност при мама. Съпреживява болестите на близките си и им причинява дребни грижи в ежедневието. Кучето обаче е извор на безусловна любов и сигурно приятелско рамо. Ще ви го кажат и мъжете. Гледайте „Марли и аз”, за да видите как се създават здравите връзки в семейството с куче.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!