You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Любовен хороскоп: Как зодиите зарязват гаджетата си

Любовен хороскоп: Как зодиите зарязват гаджетата си

Зарязали са ви? Вижте какво може да очаквате от различните зодии в този любовен хороскоп

Любовен хороскоп разкрива, как различните зодии изоставят гаджетата си. Ако искате да знаете, по какъв начин представителите на различните зодии ви изоставят, четете тук:

Любовен хороскоп - как зодиите се разделят?
Любовен хороскоп – как зодиите се разделят?

Овен: Никога не насрочва любовни срещи

Първата любовна среща с член на този знак ще бъде перфектна. Дълго ще си говорите и ще се целува на пейка в близкия парк. Той дори ще ви предложи място за втората среща. Но няма да насрочи точното време и винаги ще бъде твърде зает. Вярно е, че неговата спонтанност и приключенски дух са качествата, които ви спечелиха, но никой не иска да бъде резерва. Вероятно ще ви остави с думите „Зает съм, аз ще те потърся“.

Телец: Показва интерес само в социалните мрежи

Вие сте излезли няколко пъти заедно и той ви е добавил във всички социални мрежи, които за съжаление са единствената форма на комуникация между вас двамата. Не ви отговаря на SMS съобщения, не се явява на срещи, но затова пък ви лайква на всяка снимка във Facebook и ви коментира постовете, с което ви напомня, че сте му интересни, но по някаква причина, това не е достатъчно, за да сте с него. Той винаги ще ви напомня, че го имате в живота си, само че не се интересува и вие да станете част от неговия.

Близнаци: Постепенно и учтиво изчезва

Близнаците обичат да останат в добри отношения с всички, така че от страх, че ще си създадете лошо мнение за тях, те не спират с комуникацията, но постепенно учтиво ще изчезнат. Ще познаете, че са ви зарязали по това, че ви дават невероятно скучни и кратки отговори. Наясно сте, че Близнаците са много по-интересни, защото вече сте били и от другата страна. Ако забележите, че той ви отговаря само с „Да“ и не ви задава въпроси, вероятно се опитва да ви накара, да бъдете тези, които ще изчезнат без следа.

Рак: Изчезва от време — навреме

Раците са известни със своите резки промени в настроението, така че ще ви изчезват периодично. Вероятно ще ви се обадят, когато приключи лятото, когато започнат да се приближава празниците, или когато се почувстват по-празни от обичайното. Със сигурност отново ще започнете да ги виждате, докато не изчезнат пак. Тяхната сянка магически ще се появява в най-лошите възможни моменти и пак ще ви зарязват, докато не им кажете да ви оставят намира. Този път завинаги.

Лъв: Ще се появи, само ако му потрябва нещо

Членовете на този знак прекъсват всякаква комуникация и ви оставят да се чудите какво се е случило. И обикновено им отнема година или две, докато не разберат, че само чрез вас могат да стигнат до определена цел. Ако им трябва услуга от вас, не се учудвайте, че той ще се държи, сякаш нищо не се е случило.

Дева: Изчезва като истински професионалист

Девите искат да угодят на всички и затова винаги ще ви отговаря на съобщения, в които се чудите дали искат да се видите. Ще отговорят, но 2 седмици по-късно. Добре, ясно ви е, че не са толкова заинтересовани, а само искат да бъде учтив. Но тогава те ще ви предложат да видите уикенда или следващата седмица. „Супер, по кое време?“, питате наивно, с надеждата, че наистина ще излезете заедно. Внимание: Няма да определи време, докато не минат … познахте, нали? Две седмици! Въпреки това, ще се опита да ви утеши с думите: „В момента не мога, но наистина бих искал да се видим“.

Везни: Спират с комуникацията, когато най-малко очаквате

Вие вече сте им разказали за своите най-дълбоките страхове, спомени от детството и желания за бъдещето … И какво се случва? Минали са няколко дни, а той нито ви се обажда, нито ви отговаря във Фейсбук! Съобщенията ви току-що са станали изключително интимни и вие започвате да се чудите, защо той така внезапно е загубил интерес. Имайте предвид, че Везните са много променливи, когато става дума за техните чувства, така че не приемайте това твърде лично.

Скорпион: Безсрамно ви сваля, но не предприема нищо друго

Вие сте спрели комуникацията помежду си вече няколко месеца, когато той изведнъж харесва ваша фотография от 2014 година. И вие веднага започвате да се надявате, че отново ще ви пише, но това никога не се случва. Очевидно е, че все още мисли за вас, щом преглежда старите ви снимки от ваканцията. Но Скорпионите са такива. Мистериозни и винаги искат да си оставят отворени вратички. За всеки случай.

Стрелец: Бурно ви ухажват, но бързо им омръзвате и изчезват

Стрелците често могат да бъдат малко импулсивни и не са наясно, как техните действия влияят на хората. Той ще попита за вас всички ваши приятели, ще показва огромен интерес…, ще ви ухажва, омайва, омагьосва… Приятелите ви от своя страна, развълнувано ще ви съобщават всичко до най-малките детайли и вие най-накрая ще се съгласите да дадете номера си. Тогава възниква проблем. След размяна на няколко маловажни съобщения от типа на „Какво правиш? Как си?“, просто никога повече няма да чуете за него. Ако случайно се срещнете на улицата, той няма да ви обърне въобще внимание. Защото със сигурност вече ви е забравил.

Козирог: Изчезват като потънали вдън земя

Членовете на тази зодия въобще нямат милост и изчезват неочаквано, само след няколко месеца връзка. Козирозите умеят да бъдат егоистични и песимисти, когато се касае за техния любовен живот. Комбинация, която дава катастрофални резултати. Няма извинение за това че са прекратили връзката си без чат или какъвто и да е разговор. Козирогът е толкова нечувствителен, че може да ви прати целувка в съобщение и веднага след това да изчезне завинаги.

Водолей: Показва признаци на живот само през нощта

Волнолюбивия Водолей е най-безвреден, когато зарязва партньора си. Той просто става невероятно скучен. Единствените съобщения, които можете да очаквате от него са творческите „спиш ли?“ в 2 часа сутринта. Ако решите да отговорите, трябва да го направите в рамките на 30 минути, защото ако пишете сутринта, няма да получите никаква обратна реакция. Поне докато не си спомни пак на вас по някое време през нощта. Това е неговата представа за съвременна романтика!

Риби: Намира си нова приятелка

Ще бъдете изненадани, ако гаджето ви неочаквано изчезне след първите няколко любовни срещи, но всичко ще ви стане ясно, когато след няколко седмици видите неговата нова приятелка на снимките му във Facebook. Една снимка струва колкото хиляда думи и няма да ви бъде необходимо допълнително обяснение, защо изведнъж е загубил интерес. Рибите са мечтатели и са толкова романтични, че могат да преминат в нова връзка, веднага след като вече са започнали да изграждат връзка с вас. Гледайте на нещата от светлата страна: Поне мистерията е решена.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!