You are here
Home > Lifestyle > Малка черна рокля: ТОП 10 на най-скъпите и известни

Малка черна рокля: ТОП 10 на най-скъпите и известни

Всяка дама трябва да има малка черна рокля в гардероба си, най-изисканите ги превръщат в емблеми

Известно е на всички жени, че малка черна рокля е задължителна в гардероба на всяка елегантна дама. Създадена е преди повече от век и се появява през 1920 г., благодарение на Коко Шанел и Жан Пату. Първоначално, дизайнерите са планирани да я пуснат на масовия пазар на достъпни цени като рокля за коктейл. Сега стремежът на всички е да я превърнат в тоалет, който може да те удари в сърцето. Малцина успяха, но ги превърнаха в емблеми на изискаността. Ето класация на най-скъпите и известни образци на малка черна рокля:

10. Рокля с безопасни: $5000+
Little-Black-Dresses-1 (Small)
До премиерата на „Четири сватби и едно погребение” през 1994 Елизабет Хърли беше гаджето на Хю Гранд. Тази впечатляваща малка черна рокля Versace я превърна в модна икона и павира пътя й към супер успеха като актриса.

9. Малка черна рокля с голяма цепка: $10000+
Little-Black-Dresses-2 (Small)
Когато Анджелина Джоли беше изкусителка, Версаче се погрижи и за нея. На раздаването на Оскарите преди четири години тя показа стил и крак, които омаяха присъстващите.

8. Шер-мантно за $28125
Little-Black-Dresses-3 (Small)
Кой може да забрави вечната Шер и татуса на едно дискретно място, което се видя, благодарение на мрежестата й малка черна рокля. Тя получи Оскар през 1975 година, но хората обсъждаха стайлинга й повече от творческото постижение.

7. Комплимент на Шарлиз Терон от Диор: $30000+
Little-Black-Dresses-4 (Small)
Шарлиз няма грешен избор в подбора си на официален тоалет. Christian Dior е просто едно от попаденията й за червения килим.

6. Изкушение с една свалена ръкавица и рокля за $60000
Little-Black-Dresses-5 (Small)
Дизайнерът Жан Луис създаде част от легендата за Рита Хейуърт. Нейният деликатен танц в „Джилда” все още минава за един от най-прелъстителните в киното.

5. Леди Ди за $74000
Little-Black-Dresses-6 (Small)
През 1994 година лейди Даяна отказа да мълчи за аферата на мъжа си с Камила Паркър-Боулс. Тя демонстрира независимост с откровено интервю и предизвикателна черна рокля.

4. Одри Хепбърн в Givenchy: $923187
Little-Black-Dresses-7 (Small)
Професионалната връзка между Живанши и Одри има своя венец – стайлингът на героинята в „Закуска в Тифани”. Малката черна рокля на героинята й има култов статут и е образец за висок стил.

3. Малка черна рокля със скъпоценни камъни: $3,5 милиона
Little-Black-Dresses-8 (Small)
Деби Унгъм може би се престара с тази малка черна рокля. 13 килограма разкош за милиони. Бели диаманти, ръчно шити перли и позлата – това произведение, естествено, намери място на яхта в клуба на милиардерите в Монако.

2. Коктейлна рокля: $15 Million
Little-Black-Dresses-9 (Small)
Най-скъпата в света коктейла рокля се видя на American Gem Society 2012. Дело е на Chloe и Reese. Украсена е с 85 диаманта.

1. Оригинална и безценна!
Little-Black-Dresses-10 (Small)
Оригиналната малка черна рокля от Коко Шанел за първи път се появи на корицата на списание „Vogue“ през 1926 г. През същата година списанието нарече роклята „Форд“, заради нейната простота и потенциала за дългосрочен успех. От тогава, най-популярната украса за малка черна рокля се превърна в класическо колие от перли.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!