You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Марио Симаро ще става баща: „Трима братя, три сестри” – 20 години по-късно

Марио Симаро ще става баща: „Трима братя, три сестри” – 20 години по-късно

Докато феновете чакат с нетърпение завръщането на Франко в „Трима братя, три сестри” 2, друга звезда на проекта ги сюрпризира с признание

След десетилетия търсене на щастието Марио Симаро го откри! Малко след като приключиха снимките на „Трима братя, три сестри” 2 актьорът обяви, че ще става баща!

Той и годеницата му публикуваха кадри от видеозон, в което показаха бебето си и дори споделиха с феновете как планират да го нарекат:

„В деня, в който името ти е в синьо и сребристо, душата се озовава и плажовете са залети с морета. Брандо или Бриана, нека денят ти блести и името ти да свети сред звездите“.

Бебето на Марио Симаро и жена му
Любимата на Марио Симаро допълва:

„Брандо или Бриана, вече си обичано с цялото си сърце, тяло и душа. Ще се отнасяме с теб като чудо, каквото си.“

Колумбийският изкусител имаше лоша слава на сърцеразбивач. В младостта си беше женен за Наталия Страйгнард и трябваше да навърши 50 години, за да се изкуши отново да има семейство. Късметът му се усмихна в лицето на Бронислава Грегушова – бивша Мис Словакия.
Симаро е кубинец, с любимата си живеят в Лос Анджелис, а се сгодиха в Бразилия – до водопада Игуасу. Двамата обаче прекараха последните месеци в Колумбия. Там актьорът се събра отново със своето любимо кино семейство – това, с което засне феномена „Трима братя, три сестри”.

Продължението на проекта, който вероятно ще видим и у нас, направи щастливи и публиката, и звездите му. Актьорите единодушно споделиха вълнението си да снимат заедно и да усетят същата магична атмосфера като преди двадесет години.

„Трима братя, три сестри” – 20 години по-късно

Трима братя, три сестри преди и сега

Продължението на сериала е истинско любовно обяснение за зрителите. Първият му епизод се излъчи на 14 февруари. В него героите са по-зрели, но любовта между двойките остава силна, въпреки изпитанията на времето.

Продължението на Трима братя, три сестри 2

В „Трима братя, три сестри” 2 Хуан и Норма вече са родители на трима сина. Първородният – Хуан Давид е истинска гордост и опора на семейството. Безукорният син на Норма обаче попада в плен на завърналата се Росарио Монтес. Певицата изживява същото вълнение с младежа, каквото изпита с Франко преди двадесет години. Голямата любов на Хуан Давид обаче го очаква в лицето на нейната дъщеря.
Хуан и Норма са родители и на близнаци. Безобразните братя не спират да им създават проблеми, което им навлича нови врагове – дори и обвинение в убийство.

Хуан и Норма в Трима братя, три сестри

Закрилник на буните си племенници е чичо им Оскар. Той и жена му са в модния бизнес, още се обичат, но нямат деца. Оскар пази тайна, от която се срамува – преживял е кратка афера, от която има син. Той се грижи за детето, но неговата майка е обсебена от идеята да се отърве от Химена, за да стане официална съпруга. Момченцето на Оскар се запознава случайно с жената на баща си и все повече се привързва към нея.
Оскар и Сара в Трима братя, три сестри 2

Снимките на „Трима братя, три сестри” вече са приключили. Може би сценаристите са решили да направят и Химена майка.

Тъга има и в сърцето на Сара. Тя никога не е спряла да обича Франко, който след години щастлив брак е изчезнал ненадейно. Единствената ѝ утеха са децата им Габи и Андрес. Сара дори не подозира, че синът ѝ има тайна, която не може да признае – че е гей.

Франко и Сара в Трима братя, три сестри 2
Сн. Hola

За семейството (и зрителите) предстои голяма изненада. Изчезналият Франко се завръща, преживял ужасни неща. Развитието на тази сюжетна линия е неочаквано дори за създателите на проекта. Пандемията отлага снимките на сериала за известно време. Мишел Браун е затрупан с работа и не може да участва в продължението на любимата поредица. Зрителите обаче са така настойчиви, че той намира начин – успява да пренареди така графика си, че да се завърне по средата на снимките. Авторите на сценария пренаписват предстоящите сцени и в крайна сметка „Трима братя, три сестри” 2 остава с истински щастлив край!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!