You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Мъжете, в които се влюбваше българката през XX век и след това…

Мъжете, в които се влюбваше българката през XX век и след това…

На ден като днешния не можем да не ви поднесем букет, момичета, но с образите на тези, по които въздишахме – и ние, и майките ни, и дъщерите ни

Честит 8ми март, любими наши жени на върха! Дано получавате заслужени букети цветя. Ние също искаме да ви поднесем своя, но под форма на колекция. Решили сме да съберем накуп най-желаните мъже на България за ХХ век и малко отгоре. В класацията ни няма политици, защото избраниците ни са такива, които не „танцуват само едно лято”. Разбира се, не включваме всички красиви мъже, нито се ангажираме да ги подреждаме по популярност. Най-желаните мъже на България са талантливи до един, харизматични и със сигурност са били герои във фантазиите на поне две поколения жени!

Категория „Кино и театър”

Апостол Карамитев

Апостол Карамитев
Господин „Специалист по всичко”, нашият „Любимец 13” ,перфектен екранен партньор на Гинка Станчева – беше обявен за Най-великия български актьор, но за три поколения българки е Първата кино звезда. Влюбваха се в неговата „италианска” външност, безспорен талант и умение да разсмива. Фактът, че беше женен за Маргарита Дупаринова, не попречи на тълпи момичета да го обожават!

Стефан Данаилов и Григор Вачков

Стефан Данаилов десетилетия наред беше най-желания мъж в републиката. Любовната му история с публиката започна с „На всеки километър” и днес, въпреки флирта с политиката и достолепието на Мастер, кара младите момичета да го обожават! Той игра герой, любовник, смешен плейбой, коварен тип и какво ли още не пред камерите. Целувал е най-красивите жени в родното кино /и някои от бившия соц лагер/. В сърцата на публиката обаче остава майор Деянов, който е най-достоверен до приятеля си Митко Бомбата.
Стефан Данаилов и Григор Вачков
Григор Вачков – Гришата, не минава за романтичен образ, но жените нямаше как да устоят на дяволития му поглед и умение да разсмива. Не остана в тайна и умението да прави драматични образи, а на една по-зряла възраст спря дъха на сериозните дами с играта си в „Мъжки времена”.

Димитър Буйнозов
Димитър Буйнозов
Младият „болярин” пристига в столицата и много бързо става символ на романтичния герой. Започва да снима още в първи курс на ВИТИЗ, а на 26 вече е истинска звезда с ролята си в „А бяхме млади…”. Той е красавец, така му отива да е смел и малко недостъпен в ролите си. Остаря красиво и си отиде без време, а за зрителките остана да съжаляват, че не успя да снима толкова много, колкото би им се искало да го гледат на екрана.

Иван Иванов

Най-синият поглед, най-любимото лошо момче за спасяване и…Всичко е любов. Иван Иванов също остаря, но в паметта на всички е актьорът, когото обачахме, въпреки че той целуваше Янина Кашева или Ваня Цветкова…

Христо Шопов, Чочо Попйорданов и Иван Ласкин

Следващото поколение зрителски любимци изгря през 80те години на миналия век. Иван Ласкин побърка тийнейджърките още във „Васко да Гама от село Рупча”. Христо Шопов и Чочо Попйорданов станаха много популярни с „Вчера” и ученичките бягаха от час, за да гледат филма отново и отново…Чочо до сетен дъх беше един от най-сниманите актьори, чаровен с бързия си говор, обичан с всичките си крайности. Христо Шопов снима много в чужди продукции, но завръщането му в родното кино и телевизия просто събудиха старите чувства в зрителките. Младият бунтар се превърна в зрял герой, а в такива се влюбват момичета на всяка възраст!

Андрей Баташов
Андрей Баташов
Още един актьор, който не беше обикновен красавец. Киното не успя да се възползва достатъчно от изключителното му присъствие. Той обаче препълваше театралните салони до сетен дъх и почитателките му ще го помнят вечно млад, нереално въздействащ, благородник по произход и душа…

Асен Блатечки и Калин Врачански

След „Стъклен дом” изгря звездата на блондина, а ролята на лошото момче Чарли лепна като ръкавица на колегата му. Почитателките им ги противопоставяха, но двамата станаха добри приятели и продължиха да споделят обща сцена и страст към моторите и бойните изкуства.

Режисьорите предпочитат да ги вкарват в еднотипни роли, но двамата вече са толкова добри, че могат да си позволят да играят каквото си искат и дори да снимат собствени продукции. Врачански е новият „Опасен чар” в „Господин Х и морето“, а Асен Блатечки продуцира, режисира и се снима в любимите си екшън-роли, без да спира да експериментира на театрална сцена. И да – почитателките и на двамата са стотици хиляди!!!

Симеон Лютаков

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Simeon Lyutakov (@simeonlyutakov) на


Звездата на Варненския театър стана национална звезда с новите сериали. Сниман е в малко проекти, но на родната зрителка не й трябва много, за да оцени смуглото изкушение. Той талантлив не само пред камера, но и зад обектива на фотоапарата. Дали ще гледате негова изложба, постановка или на телевизионния екран, няма значение! Каквото и да изберете, удоволствието за сетивата е гарантирано!

„Мечките” – Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Захари Бахаров

Псевдо интелектуалци се опитаха да ги разпънат на кръст за тяхната „полифункционалност”. Няма да ги видите само на театрална сцена, защото работят много – наистина много! В сериали, във филми, в телевизионни продукти,реклами и дори – озвучаване. Да, толкова са страхотни и толкова ги искат!

Зрителките ги харесаха млади, а сега се влюбват във всяка бръчица на лицето им и прошарен кичур в косата им. Както изглежда, те са от тези, които ще владеят сърцата на българките десетилетия! Да се поздравим за добрия вкус!

Категория „Спорт:

Гунди

Обявен е за най-великия български футболист на XX век, но това го превръща в герой по-скоро в очите на момчетата. Момичетата се влюбваха в него заради обаянието, добротата, скромността, отборния дух – все неща, които днес изглеждат демоде, но винаги се търсят.

Той остана завинаги на 28, но героят на няколко поколения продължава да бъде цитиран – „Кажи им, че има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!“

Красив, талантлив, добронамерен и патриот – как да не го обичаш завинаги?!

Христо Стоичков, Боби Михайлов и поколението от американското лято на 1994 година

Момичетата обичат футболисти. Момичетата обичат победители. Ако футболистите са победители и българи, на Балканите ги обичат от баба до бебе. През онова незабравимо американско лято на 1994 година нямаше жена, която да иска да гледа сериал! Всички бяхме компетентни по футболната тема и си имахме любимец от Пеневата чета. Много важно, че половината бяха женени с деца!

Димитър Бербатов и Стелиан Петров

Тези хубави момчета не повториха подвига на батковците си, но си остават прекрасни, благородни и много реализирани. Днес всеки от тях е спечелил своята лична битка, отглежда семейство и се грижи по свой начин за следващите поколения.

Пламен Константинов,Матей Казийски, Владо Николов, Теодор Салпаров
Пламен Константинов,Матей Казийски, Владо Николов, Теодор Салпаров
За да не кажете, че се интересуваме само от футбол, ще ви предоставим хубава колекция от високи, красиви, много успешни и най-важното – страшно интелигентни мъже. Трима от тях вече имат семейства, но първият все още има на разположение впечатляваща „зестра” – ефектен външен вид, ЕХА-кариера на спортист и треньор, три висши образования, страничен успешен бизнес и е „от сой”!

Григор Димитров

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Next chapter! #grass🎾

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на


Григор Димитров все още предстои /надяваме се/ да даде най-доброто от себе си, но е красив млад милионер и ерген. Обича по-големите момичета,установен е в Монако и изглежда отново е в графа „необвързан”.

Категория „Музика”

Емил Димитров

Най-голямата звезда на българския поп, омаен певец, талантлив композитор и бохем. Момичетата го преследваха дръзко в онова уж по-морално време. Десетилетия наред беше най-популярния български изпълнител не само в бившия соц лагер, но и във френскоговорящите страни.

Той налагаше модата, провокираше еснафите и тесногръдите. Днес вече го няма, а почитателките му имат внуци. Внукът му Мартин обаче изпълнява неговите хитове и както изглежда е наследил таланта на знаменития си дядо.

Братя Аргирови

На симпатичните близнаци на соцлагера побъркваха момичетата от 80те години и караха момчета като Васил Илиев да копнеят за вселенската им слава. Те направиха „Силвия” – най-популярното женско име у нас, а диското – любим спомен от младостта на стотици хиляди у нас!

Слави Трифонов, Евгени Димитров, Гъмзата и Годжи

Още едни отхвърлени от интелектуалците, но обожавани от нацията! Те преместиха шоубизнеса в ново измерение, препълват стадиони, доведоха мегазвездите в родния ефир и всяка делнична вечер засмиват драгата зрителка. Бившите студенти от Консерваторията и ученици от Музикалното днес са пораснали и помъдрели, но дъщерите на фенките им отпреди 20 години вече се влюбват в тях!

Орлин Павлов

Най-честните сини очи, глас за всеки стил, най-красивата усмивка, невероятно умение за танци и талант на актьор – да такъв мъж съществува и отгоре на всичко е възпитан, умерен и много позитивен! Съжаляваме момичета, зает е! Господарката на сърцето му се казва Елизабет и носи памперси №1!

Деян Каменов

Още един музикален талант, когото открихме, благодарение на две реалилита. Той единствен преуспя от „Стар академи” и неочаквано стана Господар на „Фермата”. Оказва се, че зад мачо-външността му и рок-стил на живот,той е много работлив, мил, почтен и джентълмен. И за да стане абсолютно идеален – всички го обичат, а той има очи само за жена си!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close