You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Меги и Нели от „Търси се”: Петнадесет години заедно – има такова женско приятелство!

Меги и Нели от „Търси се”: Петнадесет години заедно – има такова женско приятелство!

Меги Димчева и Нели Хаджийска превърнаха сбъдната си мечта „Търси се” в най-уютното кътче за звезди в ефира

Водещите на „Търси се” опровергаха всички митове за женското приятелство, недостижимите мечти работата в тандем у нас.

Сигурно сте чели безброй истории за разпаднали се дуети, приятели-предатели и за невъзможността да реализираш потенциала си в родината. Иван и Андрей обикновено се считат за щастливо изключение от правилото. Успешните млади продуценти израснаха заедно, създадоха много телевизионни проекти, преминаха неразделени през житейските бури.

Мислите ли, че са единствени?! Меги и Нели от „Търси се” са дамският удар по всички клишета. Да, жените могат да бъдат верни приятелки. Могат да работят успешно заедно и да бъдат свързани и в личния живот!

Меги и Нели, преди да се роди първото им "бебе" - "Търси се" в Интернет тв
Меги и Нели, преди да се роди първото им „бебе“ – „Търси се“ в Интернет тв
"Търси се" - в телевизия "Ден"
„Търси се“ – в телевизия „Ден“
В "Евроком"
В „Евроком“
За да се сбъдне най-голямата им професионална мечта!
За да се сбъдне най-голямата им професионална мечта!

Преди броени дни Меги отпразнува рожден ден като майка, което накара нейната екранна половинка да напише вълнуващо послание в социалната мрежа:
nelly fb
nelly fb 2
Всички са чували за дългия път, който са минали преди да стъпят в най-рейтинговата телевизия. Те отлично знаят цената на телевизионното номадство и трудния път към върха в професията. В момента са щастливи домакини в най-уютното кътче за популярни в родния ефир и дори имат всичко в личния си живот.

Меги и Нели не просто работят в чудесен синхрон, но дори живеят така. Връзката им е доказано съдбовна. Нели води за ръка приятелката си не само в непозната и враждебна столица.


Тя я запознава с дълго чакания мъж на живота й – среща Ивайло и решава, че той е Идеалният за Меги. Никой не се изненадва, когато чаровната госпожица Димчева избира кумовете. С Нели стават роднини и пред Господ на красивата й планинска венчавка!


Битката на момичетата от „Търси се” да бъдат майки се увенча с успех. Преди това имаше много любов, чакане, молитви, процедури ин витро и малко чудо. Нели прегърна момчетата си, благодарение на модерната медицина. След това дойде ред и на Меги да мине по нейния път!


Нели раздаде на три специални дами тесто от Ватикански хляб – една от тях, естествено, е нейната духовна половина. Вълшебното изделие беше замесено от ръцете Меги – за никого не е тайна какво беше специалното й желание. Мечтата й се сбъдна – бебето Константин озари живота й с нови мечти и надежди!


Любовта, бракът и бебетата не промениха момичетата. Разбира се, че пораснаха и приоритетите се промениха. Само едно остава същото. „Търси се” продължава поредна година и обещава още успехи – все пак това е първата рожба на Меги и Нели!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!