You are here
Home > Lifestyle > Мелания Тръмп vs. Мишел Обама: Как трябва да се облича една Първа дама?

Мелания Тръмп vs. Мишел Обама: Как трябва да се облича една Първа дама?

Първата дама не е само красиво украшение и майка на децата на Президента – тя също води нацията по свой, уникален начин

Първата дама е съпругата на Президента. Тя не е избираема, не може да бъде заменена (освен ако Той не я напусне) и официално не струва нищо на данъкоплатеца.

Първата дама обаче има власт – задкулисна и социална. Тя не води преговори и не подписва споразумения, но може да влияе на събития, да работи за каузи и да променя вкусове.

Мишел Обама направи не малко за следващото поколение американчета. Съпругът й беше първият чернокож президент на САЩ, но тя е истинската икона за децата от гетото.


Първата дама беше жадуван гост във всяко тоук шоу. Ставаше все популярна с умение да провокира публиката, без да губи достойнството си и имиджа на изискана.

В момента, когато светът разбра, че Доналд Тръм е бъдещият господар на Белия дом, всички втренчиха поглед до изкусителната дама до него. Мелания умее да провокира и от сега текат залагания какъв тип Първа дама ще бъде.

Последната госпожа Тръмп има някои дребни въпросителни в биографията си, но не бива да бъде подценявана. Словенската Пепеляшка се учи бързо, има инстинкт на ловец и никога няма да направи така, че мъжът да се почувства уязвен.

Настоящата и бъдеща Първа дама до скоро имаха малко общо. Бърз анализ от модни корифеи обаче е на друго мнение.


Вижда се, че Мелания Тръмп има чудесни съветници по стил. Сега е ред да я научат на още една дребна хитрина, важна за съпругата на президента – да „говори” само с тоалети.
Мишел Обама и Мелания Тръмп
В деня, когато настоящата и бъдещата Първа дама на САЩ се срещнаха, експерти разпознаха посланието на Мишел. Госпожа Обама беше в същия нюанс лилаво, какъвто носеше и Хилари Клинтън, когато призна поражението си. Първата дама се усмихваше любезно на Мелания Тръмп, всичко друго обаче „говореше” – „Победи ме, не гласувах за мъжа ти и отстъпвам Белия дом!”
hilary-clinton

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!