You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Месечен хороскоп за август: Какво ни вещаят звездите?

Месечен хороскоп за август: Какво ни вещаят звездите?

Месечен хороскоп за август
Месечен хороскоп за август

Овен

Късметът няма да ви остави дори и през август. Работата ще поглъща цялото ви внимание през първите две седмици на месеца. През този период бизнеса ви ще бъде най-успешен. Ще бъдете готови за работа в екип и това ще се отрази положително върху развитието на кариерата си. В личен план са възможни проблеми. Радвате се на отлично здраве, фитнес и енергия.

Телец

Пред вас е отличен работен месец, в който ще успеете да се справите с финансовата ситуация, която бе доста лоша миналия месец. За ваша радост сметката ви в банката ще бъде достатъчно добре попълнена, така че много телци ще решат да инвестират в обновяване на работното пространство и реклами. В любовта също ви върви.

Радвате се на добро здравословно състояние, въпреки че с течение на времето ще имате по-малко енергия.

Близнаци

Август ще бъде динамичен месец за всички близнаци, които притежават някакъв бизнес. И ще изисква и доста ангажираност и бдителност, при изпълнение на работните задачи. В личен план също се радвате на стабилност. Партньорът ви подкрепя за всичко. Здравето ви е стабилно с малко емоционални проблеми заради стреса.

Рак

За вас се създават оптимални възможности за отлична печалба и постигане на финансов максимум за тази година. С оглед на това, че парите и комуникациите са на първо място, по-голямата част от месеца ще се занимавате с разпределението на парите, както и събиране на полезна информация за нови възможности, които биха могли да подпомогнат бизнеса. Необвързаните представители на зодиака да очакват нови срещи в личен план. Немалка група са тези раци, които имат хронични оплаквания.

Лъв

Успехи за лъвовете — с цената на много енергия успяхте да повишите авторитета си в бранша. Очакват ви прекрасни възможности да повишите още успехите си и да засилите влиянието си. Безработните Лъвове ще си намерят работа през последната седмица на август. В личен план сте ценени и обичани. Радвате се на отлично здраве, а излишната енергия можете да насочите към някой спорт.

Дева

За работещите Деви август ще бъде много по-добър и по-малко стресиращо месец, в сравнение с юли. Успявате в същото време да консолидирате своите сили, за да засилите и по-прецизно да планирате по-нататъшните действия, които ще ви осигурят успешна работа. Възможни са проблеми с половинката заради ревност. Що се отнася до здравето, пазете се от повишаване на теглото.

Везни

Влизате в период, когато ще настъпят положителни промени и ще трябва да се вземе решение за нови стъпки в работата ви. Ще получите подкрепа от вашите началници и ще реализирате целите си. В края на месеца ще се оттеглите настрани, за да преразгледате ситуацията и да направите нови планове и стратегии за бъдещите стъпки и развитие на вашия бизнес. В любовта ви върви, очакват ви нови запознанства. Внимавайте за хронични оплаквания.

Скорпион

Положителните космически сили и през август продължават да подкрепят успеха на работа и просперитета на скорпионите, които са собственици на фирми, т.е. агенции и малки и големи фирми. Успехът най-добре ще се усети в първите дни на август. Очаквайте отличен финансов успех. В личен план се радвате на спокойствие и семейна идилия. Спазвайте диета и намалете приема на алкохол.

Стрелец

Стрелците да се приготвят за натоварен август. Очаква ви един доста динамичен месец, пълен с ангажименти и дейности. Положителната планетарна енергия около кариерата ви показва, че е време да сграбчите всички възможности и да издигнат бизнеса ви на завидно ниво. Пълни сте с оптимизъм, енергия и желание за работа. Чувствате се отлично. Влюбени сте и омайвате всички около вас в личен план.

В здравословен план се радвате на отлично здраве.

Козирог

Козирозите, които работят в частни фирми, ще успеят да прокарат идеите си успешно. През този период трябва да поработите на преструктуриране на финансовия план и намиране на начини за сигурна печалба. В началото на август ще осъществите полезни контакти за бизнес пътувания. В личен план се радвате на прекрасна връзка. Възможни са малки проблеми с дихателните пътища.

Водолей

Очакват ви големи успехи на работа, но нестабилната финансова ситуация и лошите отношения с колектива, ще ви се отразят доста лошо. Ще ви се наложи да положите доста усилия и да изработите планове, за да си осигурите източник на материални активи. В личен план са възможни раздори. Ще имате проблеми с мускулите.

Риби

Август ще бъде плодотворен и успешен месец за Рибите. Имате нови шансове за разширяване на бизнеса при благоприятни обстоятелства. Особено успешни ще бъдат всички, които работят в творчески, маркетингови и организационни области. Половинката ви ще ревнува от работата ви, затова в края на месеца планирайте почивка. Възможно е безсъние.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!