You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Милионершите на България: Сбъднати приказки за Пепеляшки и Ледени кралици

Милионершите на България: Сбъднати приказки за Пепеляшки и Ледени кралици

Жените на милионерите в България приличат на героини от сериал – с много деца, блясък и мистерии около живота им

Милионерите у нас са малко по-различни от събратята си на Запад. Трудно ще намерите някой, който без притеснение ще разкаже за първия си милион. Каквито и легенди да сте чували за това как са станали богати и влиятелни обаче, нито една обаче не е така интересна като историите на любовите им.

Родните милионерши биха били чудесни вдъхновителки. Те изглеждат като героини от сериал или детска приказка – който, с каквито очи ги погледне. Някои от тях са истински Пепеляшки, други – Ледени кралици. Към едни ще изпитате истинско възхищение, други будят ирония. Независимо дали имат професионална реализация или не, няма такава, която е просто „жена на мъжа си”…

Родена с късмет – Дарина Павлова

Дарина Павлова никога не е обичала прозвището „Госпожа „Мулти”. Да, Илия Павлов е Любовта на живота й, бащата на децата й, но тя е една преуспяла „Казанлъшка роза” и това трябва да се знае!

Докато беше жив съпругът й, даваше малко интервюта, в което изрично подчертаваше, че не той, а те – семейство Павлови, са най-заможните в родината.

Бившата госпожа Мулти има респектиращо самочувствие, но и интересна житейска история. Не е тайна, че е израснала в бедност и умее да цени подаръците на съдбата. Първите дни от живота й минават в сиропиталище, но след това я осиновяват.

Родителите й са обикновени хора, но й дават най-доброто, на което са способни. Майка й почва, когато е едва на 16 и баща й остава единствената й опора. Две години по-късно отива сама в столицата и животът й се променя напълно. Рядко се завръща в Казанлък, но никога не прекъсва връзката с баща си. До последния му ден не пести грижи за здравето и спокойствието му.

По същия начин днес Дарина Павлова се грижи за децата и приятелите от младостта си. Бедната провинциалистка преди 40 години днес е влиятелна и богата дама.

Животът й се променя, когато енергичен мъж изкача от такси, за да й предложи визитката си. Било любов от пръв поглед и той не искал да я изпусне!

Настойчивият мъж е млад, симпатичен, натрупал първоначален капитал и от добро семейство. Готов е да превземе света, но е малко…женен и баща.

Любовта на Илия Павлов към Дарина не получава лесно благословията на родителите му. Покорният син обаче се разбунтува и налага решението си. Дарина проявява благородство и загърбва лошите чувства. Нарича свекър си и до днес „татко” и отглежда първородната дъщеря на мъжа си като своя.
Илия Павлов семейство
Сега живее по-динамичен и интересен живот от този в младостта си. Не е Веселата вдовица, а фактор в шоубизнеса! Реализира се като продуцент, радва се на порасналите си деца и малка внучка. Не смята да се омъжва отново – тя е Дарина Павлова и така ще бъде запомнена!

Това, разбира се, не пречи да се радва на красиви и забавни младежи, докато обикаля по света и общува със знаменитости!
Илия Павлов семейство
Антоанета Чергиланова – Бившата „Госпожа „Мулти”

Бившата съпруга на Илия Павлов има далеч по-блестящ старт в живота, отколкото съперницата си. Тя е дъщеря на червен генерал – началник ВКР. За тези, които не си спомнят това време, ще кажем, че е с такъв родител по времето на соца не можеш да имаш само…звездите!

Антоанета Чергиланова обаче не се прехласвала по изкушенията от Запад, нито от квалитетно образование в Москва. Поискала скромно да вземе диплома за треньорка по тенис и точно във ВИФ срещнала…Него!

Той е бивша не съвсем реализирана Олимпийска надежда, но гори от потенциал и амбиции. Таткото генерал не е доволен, но тя е луда по Илия Павлов.

Двамата са ужасно млади, но се женят с благословията на другия татко – Павел Найденов. Ражда им се дъщеря, която кръщават на свекървата, но…вместо черна котка, гореспоменатата Пепеляшка от Казанлък пресича пътя на Червената принцеса.

Преди нея Тони се развежда с мъжа си след година и половина брак. Мъжът й не се е наживял и суровият генерал го притиска да остави дъщеря му намира. Тя обаче дава втори шанс на неверника и е наказана с поредна изневяра. В крайна сметка любовта (или омаята на Дарина) се оказва по-силна и Илия Павлов се развежда за втори път.

Антоанета Чергиланова дава на „другата” всичко – мъжа, положение на жената на Най-силния, накрая – дори и детето си. Времето и смъртта на Илия Павлов обаче променят всичко!

След като Дарина се доказва като добра мащеха, двете съперници правят така, че децата им да отраснат като задружно семейство. Жените на Илия Павлов посрещнаха с еднакъв ентусиазъм зетят-милионер от Бахрейн. Той е наполовина ливанец, наполовина – турчин, но е роднина на султан, разполага с наследство по-голямо от тяхното и обожава Венци. Тарек има приятно чувство за хумор, хвали се с двете тъщи в социалните мрежи, а те не спират да глезят неговата Алба.

За личния живот на Аноанета Чергиланова не се знае нищо. Животът й вече е устроен в чужбина, но тя няма повод да е нещастна – дори да не живее в блясък и под светлините на прожекторите!

Усмивката й не е за всеки – Кремена Домусчиева

Кремена Домусчиева може да се каже, че е сред новото поколение български милионерши. Тя цени и иска най-доброто за себе си и децата, но се показва само на светски мероприятия и важни събития, не допуска медиите да надничат в дома и личния й живот.
Жени милионери в България
Тя може и да минава за Пепеляшка – родена е в Ямбол и след брака си с един от най-влиятелните мъже в родината си е некоронованата кралица на баловете на крупни бизнесмени и благотворители. Блондинката много внимателно подбира изявите си и както изглежда – усмивките си. Майка е на двете най-малки деца на Кирил Домусчиев и признава само една своя слабост – екзотичните пътешествия.

Госпожа милионершата обича дизайнерските тоалети и бижута, добре ги комбинира и получава комплименти за вкуса си. Ако искате да я изкушите, трябва да сте смели в предложенията си – нещо романтично като полет с балон или ваканция на остров Маафуши в Малдивите.

От Русия, с любов и власт – Ирина Домусчиева

Първата съпруга на футболния бос беше далеч по-забележима в медийното пространство. Родената в СССР Ирина беше четири години по-голяма от своя български съпруг и му доведе впечатляваща зестра от контакти и бизнес-умения.
irina domuschieva
Благодарение на своето руско другарче в живота, анонимното момче от столицата става това, което е днес – богат и влиятелен мъж. Ирина е майка на двете му големи дъщери, но освен че постила пътя му към парите го държи в непрекъснато напрежение. Според митовете му устройвала бурни скандали от ревност, взимала отношение в бизнес делата му и далеч не го е гледала като покорна женица.

Масовите отвличания преди време разделиха по мирен път съпрузите. Ирина и момичетата заминаха в Испания, за да учат и живеят необезпокоявани. Футболният бос се погрижи да бъдат максимално обезпечени и това освободи пътят на новата любов в живота му.

Бояна Шарлопова

Младата съпруга на Стефан Шарлопов е една от малкото, които спечелиха симпатиите на сънародниците ни дори по форумите. Тя е красива, руса, деликатна и никой не вижда в нея златотърсачка. Големият коз на Бояна не е нито чаровната усмивка, нито елегантната къща, а семейството. Дамата роди четири от петте деца на Стефан Шарлопов, работи в компанията и трудно ще прочетете нещо за нея дори в светските новини.

Историята на Бояна изглежда банална – работи в просперираща компания, шефът я вижда на фирмения купон, пожелава я и я кани на среща…Дамата е обвързана, но рязко пренасочва емоциите си. Да, не звучи като Голяма любов, но е такава!

Тогавашният приятел на Бояна настоява да се види с Шефа, че и да поиска пари. Това толкова я ядосва, че напуска грубияна. Дори приема поканата на Шарлопов. Двамата излизат и тя почти не продумва през вечерта. Той настоява да се видят отново, нищо че е женен.

Колко срещи са нужно да променят живота им – не е ясно. Първата госпожа Шарлопова е минало, а втора не се очаква да има. Милионерът не иска да формализира връзката им, а и Бояна е дете на разведени.

След една дълго командировка обаче се завръща у дома, където го очаква топлата прегръдка на домашните му. Любимата му е бременна отново и той усеща порив да й поиска ръката.

Двамата се женят по свои правила – първо се венчават, след около година отиват в Гражданското и след няколко месеца организират празник за приятелите.

Стефан Шарлопов вярва в патриархалния тип семейство и смята, че този модел работи безотказно. Съпругата му била своенравна, но от самото начало я посъветвал да опита да го ръководи благо, ако иска отношенията им да успеят.

Бояна Шарлопова се оказала мъдра жена, която явно е осъзнала, че ако превърнеш мъжа в роб, ставаш съпруга на роб, ако го въздигнеш до крал – ставаш кралица. Днес тя все още се появява рядко под светлините на прожекторите, отглежда децата им и работи в семейната компания.

Студентската любов, която не издържа теста на парите – Бившата жена на Шарлопов

Слави Трифонов обича да казва, че славата и парите са тест, който малцина издържат. Този урок със сигурност е научила по трудния начин и първата госпожа Шарлопова.

Предшественицата на Бояна е сред единиците от неформалния клуб „Първа съпруга”, която изглежда неоткриваема. За нея се знае, че е майка на Ева – първородната дъщеря и пръв помощник в бизнеса на Шарлопов.

Двамата се запознали във Великотърновския университет, но вместо съпруга на журналист или учител по български, неизвестната дама се оказала милионерша. От малкото, което споделя за нея бившият й, е че се е загубила, когато се оказала с повече пари. Допаднал и показния начин на живот и това, според него, била от основните причини да се разделят.

Маринела Арабаджиева

Тази дама концентрира особен медиен интерес напоследък. Всъщност, откакто със съпруга й добиха популярност, не минава сезон без приятна изненада за репортерите – сватби, инвестиции, абитуриентски балове, внуци, юбилеи…

Докато разискват бизнеса на пловдивските олигарси, се преразказват любими интересни истории как славната двойка Маринела и Ветко попаднали в света на богатите и известните.

Има твърдения, че Маринела Арабаджиева е променила името си, защото рожденото й Маринка не звучало авторитетно. Дори да е така, няма нищо странно – дамата е видимо амбициозна.

Със съпруга си отгледаха четири деца, превърнаха са в най-големите инвеститори в туризма и около бизнеса им се вдигнаха толкова скандали, че роман да напишеш.

Големият им син за малко не реализира мечтата си да кара във Формула 1, но пък ги дари с две чудесни внучета. Майката на дечицата обаче има интересно любовно минало и е твърде откровена за съпруга на милионер.

Докато едната им дъщеря концентрира усилия в бизнеса, другата изживя бурен романс с един от най-големите плейбои в страната, но се ожени за друг такъв. Зет им е симпатично момче – от подходящо семейство и с лоша слава. Двамата обаче запазиха брака си и имат страхотна малка дъщеря.

Най-голямата слабост и гордост за Маринела е изтърсакът на клана. Хлапето се гордее с името си Вълчо и няма намерение да го сменя по семейна традиция!

„Малкият” се дипломира в Льо Розе, учи право в Лондон и на бизнес в родината. За любовния му живот се говори вече много, но симпатичния младеж блести с доста качества, които не се ограничават само с банкова сметка.

Арабаджиев – син обича всички играчки за богати момчета, но и чете, пътува не само за поредния купон и има сериозни амбиции. Когато го питат как си представя идеална жена, той отговаря, че мечтае за семейство като своето, в което жената работи наравно с мъжа.

Мариела Арабаджиева може да смущава с вкус към пищното, разточителното и показността. В едно обаче се е справила чудесно – децата й са задружни и се отнасят с нея като с кралицата-майка!

Второто поколение

Докато публиката ругае милионерите, съпругите и начина им на живот, наследниците на богатите фамилии пораснаха и на свой ред пълнят светските хроники. Времето на парвенютата се промени, парите „остаряха” и започна да се заражда новата аристокрация.

Наследниците се завръщат с дипломи от престижни университети, общуват само с хора от своята черга и се женят по между си, благославят ги митрополити и ако поискат, могат добре да скрият живота си от погледа на любопитни.

Ива Софиянска – Божкова – втората дъщеря на бившия столичен кмет и служебен премиер от дете мечтае за медийна популярност. Като тийнейджърка стана телевизионно лице, след това се размечта за театрална кариера и в крайна сметка завърши в Лондон образованието си.

В мъгливата столица на Обединеното Кралство намери не друг, а синът на най-богатия българин. С Антон Божков изживяха дълга студентска връзка, след това вдигнаха приказна и недостъпна за медиите сватба и бързо се сдобиха с две деца. По стара българска традиция Софиянски се обръща към Васил Божков със „свате” и не си и помисля да се разсърди, че и двете деца на дъщеря му са кръстени на него и съпругата му Мая.

Ива се известно време репортерстваше в Нова, но сега е в дълго майчинство, което един ден може би ще се разрасне в работа за семейната компания.

Александра Арабаджиева – Хубавата щерка на Маринела и Ветко е отглеждана като истинска европейска аристократка. Училища, луксозен начин на живот, подбрани приятели. Тя с години беше отдадена на любовта си към конете и дори имаше спортна кариера.

Любовта й към Стайко Стайков изненада всички. Двамата, оказа се, се познавали отдавна и постепенно се сближили. Тя имаше несполучлива връзка с Ники Михайлов, той – повече от бурен романс с Деси Зидарова. Двамата се ожениха и въпреки одумките, бракът им оцеля.

Като типичен представител на второто поколение милионерши зълва й – Яна Стайкова това лято вдига най-грандиозната сватба за сезона. Тя и съпругът й Петко Пишинов вдигнаха вече традиционното тридневно тържество. Празникът им мина с очаквания блясък и тежък церемониал. Грешка обаче не видяха никъде – може би, защото беше организиран цели 365 дена!

Яна и Петко Пишинови били еднакво въодушевени от сватбата си. Не искали да правят компромиси и да се отказват от желанията си. Затова и си причинили тридневните тържества. Първата вечер била „Диамантена”, втората „Уютна лятна вечеря”, а третата – самата сватба – „Версайска градина”. Темата на празненството била „Имало едно време”…Да, дори родените принцеси обичат да живеят като в приказка!

Тяхната история не е драматична като във филм. Той учи в Англия и през ваканциите си идва у дома. В столицата ги запознава тяхна обща позната и често се засичат през следващите три години, докато един ден нещата се получили от само себе си.

Тежката сватба на Яна Стайкова развълнува не само любителите на светски тържества. Решението да прати любимата си мелодия като ключ към видео-покани, да поръча торта, която се спуска от тавана и тежките сватбени рокли от любимия Зухаир Мурад обещават да се превърнат в традиция за бъдещите сватби на милионерите у нас.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close