You are here
Home > Дом и семейство > Модерно обзавеждане за спалня: Най-актуалните тенденции и съвети на дизайнерите

Модерно обзавеждане за спалня: Най-актуалните тенденции и съвети на дизайнерите

Изберете това обзавеждане за спалня, което ще осигури комфорта не само на тялото, но и на душата ви

При избора на обзавеждане на спалня правило №1, което трябва да спазим е Абсолютен комфорт – за тялото и за душата. Специалисти по модерен дизайн ви предлагат няколко идеи, които ще ви накарат да се потопите в красота, удобство и уют.
Bedroom-21
Независимо, че целта е да наблегнем на актуалните тенденции в интериора, не бива да пропускаме и елементите, които винаги изглеждат „на място” и са отражение на вкуса ви.
Bedroom-2
Скандинавска простота
Bedroom-1-skandinavska prostota
Ако искате да се актуализирате декора в спалнята, тогава защо да не опитате модерния и през 2016 г. скандинавски стил. Приемат го за абсолютно ергономичен. Почти всеки детайл има специфична функция. Характерен е със сивите нюанси на стените, светли мебели от дърво и простота.
Bedroom-1-skandinavska prostota 2
Състарено дърво
Bedroom-6-sastareno darvo
Използват се екологично чисти материали и идеи, повторно използване на дървото – възстановено, в духа на съвременните тенденции. Декорацията на стените е от материал, който създава усещане за история.
Bedroom-7-sastareno darvo 2
Изключително модерна е комбинацията дърво – бетон, стъкло и камък. Хубаво е да използвате състарен материал и за леглата, шкафчетата и дори – облицовката на тавана.
Bedroom-7-sastareno darvo 4

Bedroom-7-sastareno darvo 3
Изящно изработена „табла”
Bedroom-12-uglovo
Независимо дали ще изберете дърво или скъп плат за дамаска, това творческо решение да обзавеждане на спалня говори за изискан стил. Това е оригинален избор, който не е особен скъп. Достатъчно е само да имате поглед и да съобразите със стените и останалото обзавеждане.
Bedroom-12-uglovo 2
Класически тапети
Bedroom-15-tapeti
Независимо от прогнозите на някои дизайнери от преди няколко години, модата на тапетите не е минала. Независимо дали ще изберете класическите или ще изберете модерни текстури или готови принтове – нито една боядисана стена не е толкова красива като ефектната рисунка!
Bedroom-18-tapeti 4

Bedroom-17-tapeti 2

Bedroom-18-tapeti 3
Дом в дома
Bedroom-19-dom v doma
Съвременните спални отдавна не са това, което бяха. Днес са нещо като „дом в дома”. Големите ангажименти, отговорностите и малкото пространство ни принудиха да оборудваме работен кът дори в помещението, където спим. Това обаче не е повод да живеем в дисхармония. Понякога е допустимо дори да сложим маса със столове на две ръце разстояние от леглото. Това не само не е неуместно, а оказва си – изключително модерно обзавеждане за спалня.
Bedroom-19-dom v doma 2

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!