You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Мощта на лятното слънцестоене: Чудесата, които можем да си направим сами

Мощта на лятното слънцестоене: Чудесата, които можем да си направим сами

В деня на лятното слънцестоене сякаш самата природата зарежда с енергия. Това дава възможност през най-дългия ден да привлечем благодат под формата, която я искаме

Утре е 21 юни 2024 г.- не само последният работен ден и деонощие преди да изгрее Ягодова луна, но и момента, в който слънчевата активност достига своя максимум. Слънцето ще се вижда в небето цели 16 часа и половина и ще стои като неподвижно на най-високата точка над планетата. Този миг на триумф на светлината е повече от астрономично явление.

От древността всички племена са приемали Денят на слънцестоенето за истински празник. Разбира се, северните жители, които ценят всеки лъч сланце, са били по-ентусиазирани да го посрещнат. Денят се отбелязва с песни, танци и огньове, но и много магия с правене на любовни ритуали, изработка на амулети и талисмани.

Вещите хора знаят как да почерпят силата на слънцето, но и съветват да се изпълняват ритуали по-близо до вода- река, езеро, море.

Сн. Wikipedia

Какво да правим на лятното слънцестоене, за да се заредим с могта на Слънцето?

Няма по-добро решение за деня от уединяването сред природата. Ако нямате чак такава възможност е хубаво поне да „поздравите“ изгряващото слънце с медитация, измиване на очите с роса, което може да направите и в близкия парк. Не напразно и у нас по Еньовден (24 юни) се прави, защото това удължава младостта и подобрява здравето.

Ако успеете да се събудите при изгрев слънце, концентрирайте се в най-смелата си мечта: така тя има шанс да се сбъдне. Просто посветете този миг на радост, за да изпълните годината си с щастие.

Лятно слънцестоене 2024: Ритуали за привличане на късмет, любов и финансов успех

Лятното слънцестоене е времето, в което природата ни дава своята сила и енергия. Може да постъпите като предците ни и да направите своите ритуали за привличане на късмет, любов и пари.

Ритуали за привличане на късмет

1. Медитация на изгрева

Започнете деня си с медитация на изгрев слънце. Просто се оставете на милувката на първите лъчи. Затворете очи, поемете дълбоко въздух и визуализирайте как слънчевата енергия изпълва тялото и душата ви. Представете си, че всичките ви мечти и желания се сбъдват. Тази медитация ще ви помогне да привлечете късмет в живота си.

2. Направете амулет за късмет

За да създадете амулет, не ви трябва нищо друго, а малки дарове на природата- камъчета. Довечера, когато слънцето започне да залязва, ги вземете и ги наречете шепнешком: „Сила на слънцето, напълни тези камъни с енергия. Нека ми донесат късмет и благоденствие.“ Когато се заредят на Слънцестоене, може да ги носите в чанта си.

Ритуали за привличане на любов

1. Ритуал с цветя

Съберете букет от диви цветя, окъпани отг роса.  Вечерта ги пуснете в река или езеро да се носят по течението. Помолете за истинска любов.

2. Ритуал свещ

Вземете две червени свещи и ги поставете на перваза на прозореца. Запалете свещите и наречете да дойде страстна любов. Оставете свещите да горят докрай.

Ритуали за привличане на финансов успех

1. Ритуал с монети

За този ритуал ще ви трябват монети с различен номинал. По обяд, когато слънцето е в зенита си,  поставете монетите на земята пред дома ви в очертан кръг. Застанете в центъра му и кажете: „Сила на слънцето, напълнете тези монети с енергия, за да ми донесат финансов успех и просперитет.“ Оставете монетите за няколко часа „да се заредят“, след това ги приберете в портфейла си.

2. Ритуал с растения

Засадете растение във вашата градина или саксия растение, свързано с парите- красула, доларово дърво, босилек. Поливайте го всяка сутрин с вода, заредена със слънчева енергия, т.е. престояла няколко часа преди поливане. Наричайте със свои думи, за да извикате късмета си.

Лятното слънцестоене е възможност, която трябва да се използва, за да се акумулира енергията на природата. Това задължително ще донесе в живота ви късмет, любов и финансов успех!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!