You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи“: Асия и Арас се влюбват, тайната на Дерин е разкрита

„Мрежа от лъжи“: Асия и Арас се влюбват, тайната на Дерин е разкрита

В „Мрежа от лъжи“ става ясно, че Бахар и Мелих ще си имат бебе, а чувствата между Селчук и Нил са все още много силни

Асия и Волкан показват силна подкрепа на детето си, но той не е готов да говори за тормоза в училище. Лекарката решава да се върне в Текирда, за да помогне на Али. Волкан се отказва от сделката за продажбата на къщата си.

След седмица Асия и Али са в стария си дом. За огорчение на Волкан нищо не е останало от къщата, която помни. Има и друг проблем. Купувачите на последния му дом са съгласни да развалят сделката на двойна цена. Дерин променя стратегията. Все още е в инвалидна количка, но се грижи внимателно за външния си вид. Майка й я води във фондацията.

Асия се връща на работа в болницата. Там Дерия й казва, че човекът, който е спасила, е нямал спирачки. Катастрофирал е, за да й спаси живота. Асия разбира, че мистериозният мъж има амнезия. Въпреки препоръката на Дерия, отива да го посети. Той е труден болен, но с нея е спокоен, защото тя е единственото, което помни.
„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук

Дерин научава, че съперницата й се е върнала за постоянно в града и е почнала работа. Разстройва се, но не вдига скандал на Волкан. Селчук се вижда случайно с Нил. Разбира, че тя се е върнала в Текирда с Асия и си търси работа. Предлага й работа в ресторанта си.

За да не изпусне мъжа си, Дерин принуждава семейството си да купи къща за нея и Волкан. В същото време бившият й вечеря с първото си семейство. Държи се така, сякаш никога не е напускал този дом. Асия поощрява Нил да опита късмета си в ресторанта на Селчук. Лекарката научава, че фразата, която й е казал ранения в катастрофата е стих.

Провокирана от Ася, Нил отива директно при главния готвач на ресторанта на Селчук. Той харесва как готви и я назначава. Червенокоската обаче се разстройва, когато разбира, че Селчук вече е с друга.

Дерин е разстроена, защото осъзнава, че Волкан все още копнее за бившата си. Посещава Асия в болницата и я предупреждава да не се доближава до Волкан. Съмнителен човек идва при пациента на Ася и просто си тръгва, разбирайки, че болният не го е познал. Той обаче продължава да наблюдава пострадалия.

Когато семейството на Халюк се събира за вечеря, Дерин дава подарък на Волкан. Това са ключовете от новия им дом. Волкан не е много доволен от този подарък.  Асия по това време е при пациента си. Изпитва странно вълнение, когато той показва привързаност към нея.

Бахар не успява да стопли отношенията си с Гьонил, което провокира първия семеен скандал между нея и Мелих. Али разпитва майка си за човека, който спаси живота им. Асия вярва, че той скоро ще бъде изписан от болницата. Нил предлага да го покани на вечеря в знак на благодарност. Полицията обаче идва да разпитва странника, защото колата му е с фалшиви номера. Той не може да обясни нищо, тъй като е загубил паметта си. Човекът се страхува, че може да е престъпник.

Гьонюл информира Волкан, че знае за плана му да продаде къщата и да се върне при Ася. Заплашва го и го предупреждава да се държи добре с Дерин. Бахар плаче от щастие, когато разбира, че е бременна, защото дълги години е мечтала за дете там. Организира романтична вечеря за мъжа си, но изненадата пропада, когато Гьонюл пристига- за пореден път скарана с мъжа си.

Селчук не сваля очи от Нил, присъствието на приятелката му започва да му тежи. Ася води пострадалия с амнезия до мястото, където е претърпял инцидент. Той си спомня, че е бил бесен, а лекарката го е измъкнала от колата. След това се сеща, че се е карал с някого по телефона и е изхвърлил апарата през прозореца на колата.

Ася го кани в дома си, където Нил вече е приготвила вечеря. Волкан също идва и когато вижда непознатия, предупреждава бившата да не допуска човек около когото има толкова неизвестни и тайни. Дерин пристига в къщата на Бахар и Мелих, но първо решава да надникне в къщата на Ася и вижда Волкан с госта на Ася. Тя го разпознава като Арас. Мелих, който е излязъл да посрещне Дерин, вижда, че тя може да ходи.

Кадир се сближава с Дерия, за да получи повече информация за Арас, който вече се интересува защо Асия се е развела с Волкан. Лекарката не крие нищо за измяната. Този разговор предизвиква нови спомени в Арас. Мелих казва на Гьонюл, че Дерин ходи, но го крие от всички. Той съветва сестра си да пази тайната на дъщеря си, но да я заведе на психотерапевт. Гьонюл приема съвета му. Иска да принуди дъщеря си да започне физиотерапия.

Ася води Арас до мястото на инцидента, за да му помогне да си спомни. Той си спомня името си. Волкан започва да ревнува. Предупреждава Асия, че може да си има работа с престъпник, но тя вярва, че непознатият не е такъв. Арас чува разговора им и се разстройва. Подозира, че Волкан може да е прав и иска от Асия да стои настрана.

Селчук започва да се отдалечава от Серен. Дерин заблуждава всички, че е решила да започне лечение отново. Бахар случайно чува разговора между Мелих и Гьонюл, разбира, че Дерин може да ходи. Арас е изписан от болницата. Благодари на Асия за доверието и за това, че се е появила в живота му. Вярва, че с нея започва живота си отново.

Арас целува Ася, без да подозира, че Волкан ги вижда. Архитектът се напива на плажа от отчаяние. Селчук го намира и го прибира у дома, където го чака Дерин. Пияният Волкан се разплаква и казва на жена си, че Ася се е целувала с друг мъж. Дерин искрено се радва за съперницата си.

В отношенията на Бахар и Мелих отново има напрежение, защото той прикрива лъжите на Дерин. Асия разказва на Бахар за целувката си с Арас, но не може да й обясни какви са истинските й чувства. Бахар не издържа да пази тайна. Казва на Ася, че Дерин ходи от известно време. Ася няма желание да се меси и не смята да казва на никого.

Бесният Волкан намира Арас и го предупреждава, че ще разкрие всичко за него. Иска да стои възможно най-далеч от семейството му. Арас напомня на Волкан, че Ася вече не е негова съпруга. Това още повече провокира Волкан и той напада съперника си с юмруци. За Арас това е бой в името на любимата. Волкан отива в болницата и се оплаква на Асия от новия мъж в живото й. Лекарката не вярва Арас да е нападнал бащата на сина й.

Слуховете за връзката между Арас и Ася се разпространяват надлъж и нашир. Кадир, който продължава да следва Арас, му предлага работа. Арас е уверен, че чувствата му са истински, но Асия не е много сигурна. Волкан съобщава на лекарката и Али, че ще се разведе с Дерин. Опитва да настрои сина си срещу Арас. Междувременно Дерин организира парти за нероденото дете на Мелих и Бахар в ресторанта на брат си. Халюк поздравява сина си за успешния проект. Идват много гости с подаръци. Бахар иска да предупреди Волкан, но закъснява. Асия пристига хванала за ръка Арас.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!