You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи”: Дерин е отвлечена от Фарук, Асия спасява живота ѝ

„Мрежа от лъжи”: Дерин е отвлечена от Фарук, Асия спасява живота ѝ

Мелих се влюбва във Бахар, но поставя под въпрос щастието си, оплетен от семейството си в мрежа от лъжи и интриги

Асия се грижи за детето на съперницата си. Получава кратко съобщение от бившия си: „Не е Дерин”. Нил и Селчук се срещат с нея. Тя им разказва за преживяванията си в ареста . Селчук подозира, че някой целенасочено си играе с нея, за да я заподозрат в отвличането.

Мелих кани на среща Бахар, което провокира любопитството в Дерия. Волкан идва да вземе Зейнеп от дома на Асия. Репортер го провокира и той го напада. Налага се Селчук да преустанови скандала.
Бахар се вижда с Мелих на брега на морето. Споделя ѝ тревогите си около изчезването на Дерин, подозира Волкан и Асия. Бахар защитава приятелите си, а той я целува.

Гьонюл изпада в нервна криза и се заключва в стаята си. От вцепеняването я измъква само малката Зейнеп. Полицията оглежда улицата на Асия. Търси записи от камерите. Възмутена съседка отива до вратата на докторката, за да я обвини, че заради личния ѝ живот страдат всички съседи.

Волкан се опитва да разбере от Мелих подробности от разследването. Вуйчото на жена му обаче отказва да даде информация. Дерия отново е възмутена от поведението на Асия и Бахар ѝ припомня, че става въпрос за тяхна приятелка. Тургай отива да окаже подкрепа на колжката си, която е отстранена от работа. Тя обаче отказва да излезе. Дерия го среща на улицата и го кани да излязат.

Асия получава флашка със запис от камерите пред дома ѝ. Той доказва, че тя и бившия ѝ не е обвързани с изчезването на Дерин. Волкан отива в дома на Нил. Селчук разбира, че баща му е пратил човек по петите му. Волкан го моли да използва познатите си, за да намерят Дерин.

На срещата с Тургай Дерия отново е принудена да слуша за Асия. Селчук залавя човека на баща му. Обажда се на Халюк, че ще го предаде на полицията. Пияната Дерия целува Тургай и той е принуден да се погрижи за нея. Комисарят взима флашката на Асия, но не бърза да разгледа доказателството, което оневинява нея и бившия ѝ.

Мелих отива до дома на Бахар. На улицата среща Асия, която му казва, че тя е в дома му и го кани. Лекарката им показва записа, който е записала на компютъра си. Мелих е сигурен, че човекът, който го е изпратил има отношение към изчезването на Дерин.

Комисарят остава насаме с Бахар. Опитва да признае чувствата си, но вижда през прозореца Фарук, който отново дебне около дома на Асия. Проследява го и се налага лекарката да го оправдава пред полицая.
Халюк чете новини в пресата, които подозират зет му в афера с майката на сина му. Иска обяснение от зет си. Волкан му казва, че написаното е вярно, но сега се интересува само да открие жена си. Халюк го принуждава да си тръгне, но Гьонюл не иска да се раздели със Зейнеп. Полицията арестува Халюк заради оплакването на сина си. Селчук изпраща адрес на Волкан.

Невин моли Асия да се оттегли от фона. Волкан и Селчук залавят младежа, който е монтирал злепоставящото видео с Асия. По-късно синът на Халюк се среща и с асистентката на Дерин. Бързо разбира, че жената има какво да крие.

Асия тъгува на брега на морето. Обажда се на Бахар да вземе Али. Двамата отиват в дома на Гьонюл. Мелих е щастлив да ги посрещне. Дерия прочита изследвания на кръвта на Дерин и установява, че е била бременна. Принудена е от полицията да пази тайна.

Волкан открива Асия в стария им дом. Тя изглежда напълно съкрушена. Той твърди, че още я обича силно, но не постига нищо. Ася иска просто Дерин да се намери. Двамата не подозират, че някой е заловил Дерин и я държи вързана.

Похитителят на младата жена се оказва неуравновесената Назан- жената на Фарук. Отвлякла е младата майка, защото е направила Асия много нещастна. В същото време Фарук обикаля дома на любимата си докторка. Натъква се на Волкан и му признава, че той е разкрил навремето изневярата му. Само намесата на Дерия предотвратява по-сериозния скандал.

Гьонюл побеснява от сантимента на брат си към Бахар. Опитва се да злепостави младата жена в очите му и дори я обвинява, че е съпричастна към отвличането на Дерин. Дерия както обикновено не може да пази тайна. Отива при Асия и разкрива, че Дерин е била бременна.

Хиджран кани сина си и Нил на вечеря, но той планира да отиде с Волкан до Дидем. Низан тормози Дерин като ѝ показва снимки на Асия със Зейнеп. Мелих разпитва Дерия, за да изкопчи повече информация за Бахар. Асия се чува със Синан и се замисля дали да не замине при него в Австралия.

Синан се среща с Волкан. Дава му да разбере, че Дерин е разбрала, че е следил Асия по негово нареждане. Волкан е изумен колко дълго време жена му се е преструвала. Двамата се виждат с Дидем, но не успяват да изтръгнат истината от нея. Тя се тревожи, че не може да се свърже с Дерин и си спомня как преди четири дни ѝ е помогнала да инсценира отвличането си. Докато шофира към дома си, Волкан най-после осъзнава, че младата му жена манипулира всички. Отива при Асия и успява да я отърве от градската клюкарка Джавидан. Волкан споделя подозренията си. Асия обаче разбива всичките му надежди.
Казва му, че Дерин е бременна.

Бахар напразно очаква Мелих. Волкан отива в дома ѝ, отчаян, че няма да има втори шанс за него и Асия. На сутринта Селчук открива майка си мъртва. Асия отива при него за утеха и Бахар трябва да се погрижи за Али. Пред училището се вижда с Мелих, който се съгласява да разговарят. Той се чувства разкъсан между чувствата си и дълга пред семейството. Бахар си тръгва обидена от срещата им.

Волкан се среща с Тургай в опит да разбере повече за жена си. Психиатърът не може да му помогне особено. Фарук преследва Асия. Накрая отново застава пред вратата ѝ, преструвайки се, че има криза. Успява да я упои.

Директорът на полицията показва на Мелих портрет на мъжа, донесъл флашката в болницата за Асия. Младият мъж разпознава Фарук. В същото време неуравновесеният тип води Асия при съперницата ѝ. Щом отваря очи, Асия вижда първо Дерин.

Младата жена на Волкан изпада в истерия, вярвайки, че похитителите действат по заповед на съперницата ѝ и че ще я убият. Асия я освобождава от въжетата и търси начин да се измъкнат. Мелих и директорът претърсват дома на Фарук и Назан. Откриват карта на местността, много снимки на близките и познатите на Асия и неин колаж с ангелски криле.

Фарук започва да прави яма близост до дома, където са жените. Полицията звъни на Назан и тя лъже, че не е заедно с мъжа си. Гьонюл изпада в поредна криза. Асистентката на дъщеря ѝ казва, че Дерин е съвсем наред и изчезването е една бутафория, за да спаси брака си. Гьонюл удря Дидем и я разпитва, докато не научава цялата истина. Дерин разказва всичко на Асия.

На погребението на Хиджран Селчук е подкрепен от Нил и Волкан. Напада хората на баща си, дошли да се разплатят. Гьонюл вече е по-спокойна и отчаяно търси дъщеря си. Асия заблуждава Фарук, че подкрепя безумията му. Той иска да убие Дерин и лекарката прави всичко, за да я спаси. Младата жена изпада в нова криза. Асия ѝ казва, че е бременна.

Близките на лекарката разбират, че е изчезнала. Дерин се успокоява, но се чувства ужасно и страда за детето си. Двете се скарват, но са много искрени една с друга. Накрая заедно достигат до извода, че Волкан ги е лъгал. Дерин обаче е решена да съхрани брака си.
Селчук прочита прощалното писмо на майка си. Разстройва се много, но най-после ѝ прощава за миналото. Назан дава лъжливи показания. Близките на Асия вече са убедени, че е похитена. Дори Гьонюл започва да се притеснява.
„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук
Бахар поема грижата за Али. Не е особено сговорчива с Мелих, когато отива да прибере момчето от дома на Харюк. Фарук изпраща Назан да вземе дрехи на докторката. Там тя се сблъсква с Бахар и Волкан. Скарват се и Назан си тръгва. Волкан започва да я следи и стига до къщичката, където държат жените му. Полицията пристига и арестува Фарук. Назан не подозира какво се случва навън. Опитва се да нарани Дерин. Асия Назан с остър предмет. Дерин взима пистолет, но вместо похитителката си, улучва лекарката.

Жените са спасени. Волкан се притеснява много за Асия, но е принуден да утешава разстроената Дерин. На Халюк му става зле и е отведен в болницата. Бебето на Дерин е добре. Волкан е грижовен, но не е щастлив с нея. Изпраща Дерия да я прибере и остава с Асия. Бившата му съпруга осъзнава, че Дерин е искала да симулира отвличане, но я прикрива. Показва на Волкан, че не иска да е до нея, а само да се прибере до детето си.

Дерин е щастлива до дъщеря си, но се налага да изтърпи справедливия гняв на майка си. Гьонюл я обвинява за преживяванията на семейството. Щом разбира, че баща ѝ е зле, Дерин разказва всичко на майка си. Волкан изтърпява присъствието на Тургай в болничната стая на бившата си, но я отвежда.

Дерин се налага да дава обяснения в полицията. Опитва се да оневини Волкан, но се оплита в лъжите си. Твърди, че Фарук и Назан са я отвлекли от дома ѝ. Семейството луди също дават показания, от които е видно, че имат проблеми. Дерин обвинява Асия за всичко, което е преживяла. Целенасочено лъже в показанията си, за да провокира съмнения към докторката. Когато Волкан я прибира, ѝ споделя, че винаги е обичал майката на сина си, а нея я е лъгал. Обещава ѝ да е до нея, ако роди. Дерин го заплашва, че няма да му даде да вижда децата, ако я напусне. Волкан обаче е категоричен, че иска развод.

Асия също дава показания. Разбира, че Дерин я е обвинила в отвличането. Когато остава сама с Мелих, му казва, че Дерин първа е инсценирала отвличането си. Селчук се появява в болницата, за да разбере как е баща му. За първи път не се кара с Гьонюл, която му изказва съболезнования за майка му. По-късно Дерин го вижда в компанията на Волкан. И двамата са наясно, че психичноболните ще отговарят за нейната вина.

Подкрепяна от Бахар, Асия търси обяснение от Дерин в болницата. Когато остават насаме, лекарката ѝ дава малко време, за да я оневини пред полицията. В противен случай обещава да я накаже. Волкан разбира, че Дерин е оклеветила Асия. Дори Гьонюл я смята за луда.Вразумява я – казва ѝ, че каквото и да прави, Волкан все още обича бившата си. Дерин помята, но заплашва Дерия да не казва нищо на никого.

В същото време Волкан отново е на прага на Асия. Носи бели рози и иска помощ от нея, за да се разведе лесно. Тя обаче по никакъв начин не го иска в живота си. Той обаче има план. Обещава, че ще се върне след месец разведен и ще поиска отново ръката ѝ.

Дерин използва Зейнеп, за да накара мъжа си да се прибере. Обещава му, че ще промени показанията си. Признава му какво е направила и дори му обещава развод. Моли само да не говорят за лъжата ѝ. Иска само да изчакат с развода до раждането на детето. Той се съгласява, а тя има коварен план за действие. Не подозира, че Асия вече е в сговор със Селчук, за да намери доказателство за интригата ѝ.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!