You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи”: Дерин се опитва да убие себе си и Асия, Бахар и Мелих се женят

„Мрежа от лъжи”: Дерин се опитва да убие себе си и Асия, Бахар и Мелих се женят

В „Мрежа от лъжи” се появява Арас, спасен от Асия и който ще промени живота на лекарката

Намеренията на Дерин с хитрост да задържи брака си и одобрението на светското общество се провалят. Асия и Селчук са принудили асистентката ѝ да признае за мнимото отвличане. Мелих се чувства предаден от племенницата си. Дерин се извинява за постъпката си и иска прошка от съперницата и вуйчо си. Казва, че с Волкан са размислили за развода. Той бърза да каже, че това ще е така до раждането.

Асия ги заплашва, че ще разпространи записа, ако не я оставят намира. Мелих иска да предаде племенницата си. Волкан си тръгва, показвайки, че не го е грижа за жена му. Гьонюл се опитва да спре брат си на всяка цена и с всеки аргумент, който може да намери. Асия споделя с Бахар за станалото. Волкан идва в дома ѝ, за да моли за разбиране. Асия го прокужда.

Гьонюл се опитва да вразуми дъщеря си да не държи мъжа си насила. Дерин обаче вярва в успеха на брака си. Опитва се да притиска Дерия, която разбира, че може отново да загуби позициите си в болницата. Мелих отива да се извини на Асия и Бахар. Опитва се да спечели доверието на червенокосата отново. Бахар не е готова отново да повярва, но и той не смята да се отказва.

Селчук печели делото срещу баща си, но не е щастлив. Нил се опитва да го спре да не иска веднага всичко от Халюк. От фондацията искат да си върнат Асия. Лекарката приема извиненията, но отказва да помага повече.

Мелих се опитва убеди племенницата си да признае истината, но среща категоричен отказ. Дори Волкан подкрепя жена си. Дерин умолява вуйчо си да не я принуждава да прави самопризнания. Волкан говори с тъща си. Гьонюл иска да се разведе, за да помогне на дъщеря си. Асия и Бахар оглеждат място за практиката ѝ. Джавидан обаче се обажда с примамливо предложение.

Дерин заплашва Дерия, защото усеща, че скоро тайната ѝ ще бъде разкрита. Гьонюл търси съвет от доктор Тарък, за да помогне на детето си. Дерин я вижда и вдига скандал. Тарък отива да види Асия в дома ѝ вечерта. Дерия го кани на среща, но е разочарована. Волкан вижда бившата си с доктора и разбира, че е изгубил всеки шанс.

Нил се среща с бившата асистентка на Асия и се запознава с братовчед ѝ. Волкан няма с кого да говори. Среща се със Селчук, който го съветва да се отдалечи от майката на сина си. Така или ще спечели Асия, или просто няма да върне изгубеното.

Мелих отива на гости на Бахар. Споделя ѝ колебанията, свързани с Дерин и семейството му. Разказва ѝ за децата, които посещава в приют и за Емре, който е много привързан към него. Селчук вижда любимата му да се прибира късно и ѝ вдига скандал. Волкан за последен път посещава Асия. Разказва ѝ, че е изневерил, защото се е чувствал непълноценен. Обещава ѝ, че няма да я притеснява вече.

След седмица всичко в „Мрежа от лъжи” изглежда различно…Асия и Бахар са открили частна практика. Мелих има надежда за любовта си, но е напуснал работа, за да бъде докрай почтен. Халюк е приет да се лекува в Истанбул.

Дерин все по-трудно крие истината за бременността си. Бахар излиза с новия си ухажор, което вади от равновесие Селчук. Дерия споделя с Тургай, че Дерин е пометнала и е принудена да лъже. Мнимата бременна все пак е принудена да отиде на ехограф. На вратата на Асия се появява…Асия Ададжъ – любовницата на баща ѝ.

Неочаквано раждане спасява Дерия. Асия отказва да говори с по-възрастната жена, но любовницата на баща ѝ праща бележка с координатите си. Дерия споделя с Тургай, че ще потърси помощ у Асия. Лекарката е разстроена от срещата с другата Асия. Появата на Дерия и разкритията ѝ я изумяват напълно.

Дерин напразно се опитва да прелъсти мъжа си. Али планира да празнува рождения си ден с огромно парти. Дерин разбира, че съперницата ѝ е открила частна практика близо до нея. И за Гьонюл има новини- разбира, че брат ѝ и Бахар са заедно.

Асия разбира, че баща ѝ е бил сгоден за съименницата ѝ, но е изменил с майка ѝ. Оженил се е, защото е съперницата ѝ е забременяла. Той обаче не е забравил годеницата си и непрекъснато е искал да се срещат. Другата Асия цял живот се е чувствала виновна за смъртта на семейството и иска прошка от лекарката. Дерин ги вижда заедно. Опитва се да провокира Асия.

Гьонюл вижда Селчук на среща на фондацията. Двамата си разменят остри реплики. Гьонюл излиза победителка в спора им. Казва му, че никой никога няма да забрави кой е и какво е направил.

Дерин нахлува в хотелската стая на другата Асия. Намира писмата ѝ и разбира коя е тя. На рождения ден на Али Волкан и Асия излизат заедно с момчето. Дерин ги вижда и поднася подаръка си. Волкан остава в дома на бившата си. Същата нощ Бахар и Мелих за първи път остават да спят под един покрив.

В деня на партито на Али Асия си спомня последното тържество на Волкан като негова съпруга. Голямата Асия получава покана за партито – фалшифицирана от Дерин. Селчук се чувства зле там, защото вижда момичето си в компанията на Онур. Дерин се появява и започва да се държи неадекватно. Вижда непознатата Асия и я представа на всички, за да злепостави съперницата си. Асия не издържа и разкрива пред всички лъжата за бебето.

Дерин остава безмълвна, но лекарката взима всичко в ръцете си. Изхвърля истеричката от партито, кани любовницата на баща си и поема тържеството в свои ръце. Волкан няма избор и се съобразява с желанията на бившата си. Двамата спасяват празника на детето си, а Дерин гледа отдалече щастието им. Голямата Асия дава на съименницата си часовника на покойния си любим като подарък за внука му. Казва ѝ, че Дерин ѝ напомня за някого – очевиден намек за майката на Асия.

Гьонюл е отчаяна от лудостта на дъщеря си. Волкан иска обяснение от Дерия, която както винаги оправдава непочтеността си. Асия отива в дома на Дерин, за да я отведе и да ѝ покаже нещо. Гьонюл търси помощ от Волкан. Той се опитва да спре жените си. Асия води Дерин на ръба на пропаст. Казва ѝ, че стигнала до безизходен край- станала е като майка ѝ и се страхува, че Зейнеп ще стане като нея.

Дерин я принуждава да отидат на мястото, на което са се запознали- пет години по-рано. Става ясна предисторията на „Мрежа от лъжи”- как Волкан се е запознал с любовницата си и как е изневерил на жена си. По това време Асия е спасявала живота на Гьонюл. Волкан първоначално е гледал на станалото като на афера за една нощ в анонимния Истанбул, но след това го изкушава мисълта за младата любовница. Дерин още тогава е имала налудничаво поведение. Бахар, която се е разминала с Мелих по това време, първа е уличила неверника.

Дерин започва да кара все по-опасно. Асия започва да се страхува. Колата застава на ръба на пропаст. Волкан пристига, но вижда как автомобилът пада в морето. Последната мисъл на жените е за децата им. Волкан страда за Асия. Пристига Бърза помощ и репортери. Парамедиците спасяват живота на Асия и не се знае нищо за Дерин.
„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук

Шест месеца по-късно в „Мрежа от лъжи”

Асия и приятелките ѝ купонясват в таверна, намираща се в Истанбул. Лекарката живее в големия град, но се връща в Текирда с Али и Нил за сватбата на Бахар и Мелих. Халит раздава пари, а Гьонюл танцува, докато не разбира, че Асия пристига и ще е свидетел на младоженците.

Лекарката и близките ѝ по пътя избягват катастрофа. Другият автомобил аварира. Асия спасява живота на шофьора, който с последни сили ѝ казва, че никой не иска да е жив. Бахар и Мелих се женят, но Гьонюл не спира да съска на лекарката. Дерин е оцеляла, но психически не е добре. Асия се е върнала, за да помогне. Гьонюл не ѝ вярва.

Демир и Селен виждат запис, който се разпространява в мрежата. Това разстройва Али до повръщане, но не иска майка ѝ да види видеото. Иска тя да продължи да бъде щастлива, макар че той мрази Истанбул.
Селчук гледа любимата си отдалече. Двамата с Волкан отново пият заедно и си казват това, което сами не признават сами на себе си.

Архитектът изгаря от чувство за вина. Знае, че Асия едва не е изгубила живота си, заради него. Волкан не го е грижа за Дерин и иска да продаде къщата си, за да изгради живота си отново. Селчук го порицава, но живее добре и има собствен ресторант. Волкан чака само Дерин да се подобри, за да замине за Истанбул – по-близо до Асия. Селчук се опитва да го убеди, че няма надежда за любовта му. Волкан обаче вярва в обратното.

Асия не може да заспи. Спомня си как бившият ѝ се е опитвал да я спре да замине. Знае, че синът му не е добре в училище и се връща насинен.Отива в болницата, за да посети мъжът, когото е спасила.

Селчук отива до дома на Дерия. Вижда се с Нил. Двамата са разстроени, но не могат да си признаят, че още се обичат. Асия разпитва детето си дали е щастлив в Истанбул. Волкан се движи за Дерин, която е в инвалидна количка и все още се страхува да не бъде изоставена. Гьонюл преживява дълго появата за Асия и се дразни, че лекарката пак е привлякла цялото внимание.

Дерин вижда вестника със снимки от сватбата. Изпада в истерия и обвинява всички. Гьонюл разбира във фондацията, че зет ѝ се опитва да продаде къщата си. Волкан се среща с Али. Кани го да играят баскетбол. Али се държи агресивно с детето, което не е забравило ужаса, че е могло да изгуби майка си. Гьонюл се опитва да манипулира братските чувства на Селчук, за да може да контролира зет си. Разбира, че дори Дерин не знае за продажбата на къщата.

Асия отива да види Дерия в болницата. Разбира, че старото ѝ работно място е пред фалит след като тя, Тургай и професор Алтан са напуснали. Мъжът, когото е спасила отваря очи и показва адекватни реакции. Селен ѝ се обажда и ѝ изпраща видеото, на което е записано как малтретират сина ѝ в училище. Волкан е близо до нея. И той вижда съдържанието на видеото. Докато се опитва да утеши майката на сина си, настоящата му съпруга се изправя на крака – Дерин за пореден път е измамила всички. Близките ѝ вярват, че е обездвижена, а тя ги манипулира, за да задържи Волкан в живота си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close