You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи”: Халюк умира, Асия напуска Арас

„Мрежа от лъжи”: Халюк умира, Асия напуска Арас

Войната между Асия и Дерин в „Мрежа от лъжи” се разразява с нова сила, Селчук се жени за Нил

Лейла не постига ефекта, на който се надява, водейки Али на събитието на Арас. Асия предупреждава годеника си, че бившата му трябва да се махне от живота им и да не безпокои повече Али. Арас заплашва Лейла, че ще я прати в затвора за фалшифициране на документи, ако тя не си тръгне. Той иска да изненада любимата си, но Волкан проваля всичко.

Селчук преживява драма и не знае какво да прави: той обича Нил, но не може да изостави детето си. Халюк, спомняйки си грешките от миналото, му дава съвет.

Волкан съобщава на Арас, че Халук е отговорен за нещастното му детство. Съперникът му отива при бащата на Дерин. Нарича го подъл и измамен тип. Заплашва го, че ще отговаря за всичките си действия.
След като Арас си тръгва, Халюк получава инфаркт и умира. Научавайки, че Арас е последният, който е говорил с мъжа ѝ, Гьонюл го обвинява за смъртта му. Майката на Дерин отново започва война срещу Ася, която е била с него и е чакала пред вратата.

Арас отказва да се чувства виновен за смъртта на бизнесмена. Селчук идва при Арас и го обвинява за смъртта на баща си. Арас не може да търпи подобни обвинения и моли Ася да си тръгнат. Казва ѝ, че я обича много и на ново място те ще могат да изградят живот от нулата. Али става свидетел на този разговор.

Гьонул кани Волкан да отмъстят заедно на Арас и Асия. Обещава му да ръководи компанията и цялото богатство на семейството им да бъде в неговите ръце. Иска дори да отнема сина на Асия.
Лекарката съобщава на Волкан, че е решила да замине с Арас за Англия. Той е готов да използва Али, за да я принуди да остане. Гьонюл и Волкан правят планове как да попречат на Асия да замине с Арас.

Майката на Дерин устройва капан на лекарката в болницата и също се нанася в къщата на Бахар. Асия съобщава на Али, че Арас й е предложил да се премести в Англия. Младежът казва, че ще бъде нещастен там и че е взел решение да остане близо до баща си. Казва ѝ, че трябва да замине с Арас и да бъде щастлива.

„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук
Новината, че Али остава и ще живее при баща си, е изненада за Дерин. Възмутена е, че с мъжа си трябва да се грижат за него. Волкан не харесва тези думи, защото Али е негов син и ако иска да остане при баща си, има пълното право да го направи. Дерин упорито настоява Волкан да убеди бившата си да вземе Али. Младежът става случаен свидетел на този неприятен разговор.

Селчук, изгарящ от жажда за отмъщение, подпалва къщата на Арас. Волкан го предупреждава, че ако Нил разбере за това, ще го напусне. Арас след нападението се тревожи за майка си, решава незабавно да я изпрати в Англия с Кадир.

Минават няколко дни. Бившата на Селчук му съобщава, че е решила да задържи бебето. Али се сбогува с майка си и моли да се обади веднага щом пристигне. Арас и Асия отиват на летището. Арас е много доволен, че Ася се съгласява да напусне този град с него. Волкан пристига на летището и моли Асия да не тръгва. Дерия ѝ казва, че е дала на пациента си инсулин, но той не е имал диабет. Полицай арестува лекарката, защото има жалба срещу нея и не може да напуска страната.

Гьонюл се надява, че Арас няма да може да живее в Текирдаг и ще напусне, изоставяйки любимата си. Гьонюл е доволна, но не и дъщеря ѝ. Асия се връща в болницата, за да изясни ситуацията.

Гьонюл иска да използва Ипек и Али, за да раздели с Арас и любимата му. Дерия открива, че резултатите от теста на ранения пациент са фалшифицирани. Влюбените подозират, че Гьонюл стои зад инцидента в болницата, издирват извършителя.

Невин, Гьонул и Дерин се опитват да предотвратят сватбата на Селчук и Нил. Те искат той да се ожени за Джерен. Селчук им се противопоставя. Той предлага на Нил да организира сватба възможно най-скоро. Ася и Арас откриват човека, подправил резултатите от анализа и разбират, че е бил подкупен от Гьонюл.

Селчук разказва на жената на баща си за последния си разговор с него. Научавайки последното желание на съпруга си, Гьонул решава да не пречи на сватбата на младежа с Нил.

Свалят обвиненията срещу Асия и Арас ѝ предлага да напусне на следващия ден. Волкан казва на бившата си, че Али иска да живее сам. Следвайки инструкциите на Гьонюл, Ипек казва на лекарката, че момчето има проблеми с Дерин.

Ася случайно научава от Арас, че той е бил там, когато Халюк е получил криза и си е тръгнал, без да му помогне. Обвинява го, че не е потърсил помощ навреме. Казва му, че не може да тръгне с него, но и той не иска да остане в Текирдаг. Асия обаче има планове. Готова е да отмъсти на хората, които са наранили нея и сина ѝ. Отива на сватбата на Селчук и Нил.

Гьонюл се радва, че планът й е успял и Асия се е разделила с Арас. Волкан е щастлив, но Дерин е притеснена. Асия предупреждава Дерин и Гьонюл, че няма да ги остави да живеят спокойно след това, което са направили. Казва им, че Волкан ще може да се среща със сина си само в къщата ѝ.

Месец по-късно…

Волкан крие от Дерин честите си посещения в къщата на Ася. Дерин научава от Ипек, че Гьонюл е принудила съперницата ѝ да остане в града и вдига скандал на майка си.

Волкан върши бизнес машинации във фирмата на тъста си и не смее да вземе публично страна и открито да се срещне с Асия. Ипек предупреждава лекарката, че Дерин я принуждава да докладва, когато Волкан ѝ дойде на гости на Али. Асия информира Волкан за това и го предупреждава, че Гьонюл и борда на директорите на компанията планират скоро да го отстранят от поста. Вменява му, че го е научила от Нил, дочула разговорите на Селчук с Гьонул.

Асия научава, че Невин се оттегля от лидерството на фонда и Гьонюл иска да заеме нейното място. Говори с Невин да поеме поста ѝ. Дерин се опитва да се помири с Али и го моли за прошка. Тя се страхува да не загуби съпруга си, решава да възобнови общуването с Онур, за да събуди ревността на Волкан.

Планът поработва – Волкан полудява от ревност. Асия става шеф на фондацията и Гьонюл се ядосва. Лекарката и Дерия забелязват номера, който Дерин използва, за да накара Волкан да ревнува. Асия решава да използва същата тактика. По нейна молба Дерия се обажда на Волкан и казва, че Асия се съмнява в решението си да остане и мисли да отиде в Англия в Арас. Волкан търси бърз начин да говори с бившата си.
С помощта на Дерия Дерин разбира за предстоящата им среща. Асия знае, че съперницата ѝ ще се втурне в дома ѝ. Нарочно залива Волкан с вино, а след това помага да съблече ризата му. Ситуацията изглежда много страстна и точно тогава се появява Дерин.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!