You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи“ с Джансу Дере и Джанер Джиндорук започва по bTv!

„Мрежа от лъжи“ с Джансу Дере и Джанер Джиндорук започва по bTv!

„Мрежа от лъжи“ е хитов турски сериал- успешна адаптация на английската поредица Doctor Foster: A Woman Scorned

В праймтайма на БиТиВи започна нов хитов турски сериал- „Мрежа от лъжи“ с Джансу Дере, Джанер Джиндорук и Мелис Сезен. Оригиналното му име е „Sadakatsiz“ (в превод- „Неверен“ ). Поредицата е психологически трилър и адаптация на британския телевизионен сериал „Доктор Фостър“.

Какво ще видите в първите епизоди на „Мрежа от лъжи“?

Главната героиня е Асия- 30-годишна омъжена жена и лекар. Тя е посветена на двете си страсти- медицината и семейството. Преживяла е лична трагедия – изгубила е родителите си в катастрофа. Волкан е нейният любим и сигурна опора. Единственото, което не би му простила е измяна…

Историята започва с поредна вечеря с приятели на семейството. Домакинята се възхищава от великолепните отношения между Асия и Волкан. Дъщеря й Дерин се засмива иронично. Асия скандализира всички с новината, че мъжът й изневерява от две години. Любовницата му е Дерин, която дори очаква дете. Всички са смаяни. Дерин я напада, а Волкан изглежда съкрушен. Любовницата на мъжа й я удря, но Асия си тръгва с триумфална усмивка.

Двадесет години по-рано Асия е била в щастливо неведение. Радва се на живота си и още оставя любовни съобщения на мъжа си. Волкан се прибира при нея дори в бурята и двамата правят любов. Асия намира гланц за устни в джоба му, но той намира благовидно оправдание.

На работа Асия спасява колега от сигурно дело, а приятелката й Дерия коментира колко добре изглежда. Подреждайки нещата си, хубавата докторка вижда светъл косъм на шала, който е взела от мъжа си. Гьонюл -майката на Дерин, я кани на изложба. Тя живее и сбъдва мечтите си, благодарение на Асия.

Лекарката започва да подозира всяка руса жена, която вижда. Приятелката й я убеждава, че страховете й са нелепи. Не така мисли любимият на Бахар – той смята, че единственият успех на Волкан е семейството му с Асия. В дома си докторката получава потвърждение на подозренията си- съобщение от хотел, в който ще прави изложба русата й пациентка.
„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук

Асия разбира, че мъжът ѝ прекарва няколко часа след работа неизвестно къде. Следи го и за нейна изненада го намира в дома на болната си свекърва. Той ѝ споделя, че от известно време се налага да посещава майка си редовно, за да се грижи за нея. Асия моли мъжа си за прошка. След това обаче прислужницата споделя, че Волкан от месец не е посещавал майка си.

Асия е убедена, че мъжът ѝ изневерява с русата Гьонюл. Принуждава го да отидат на изложбата ѝ. Там получава албум с посвещение и благодарности. Асия среща рижата си пациентка, на която не е успяла да помогне през деня. Момичето е жертва на приятеля си и завижда на докторката за живота. Асия ѝ споделя за изневярата. Сервитьорката я провокира да мисли, че може да се справи лесно с неверника.

С помощта на момичето лекарката разбира, че мъжът ѝ наистина има афера. Новата ѝ приятелка я съветва да разгледа багажника му. Асия взима торта за празника на мъжа си. На партито са поканени всички. Лекарката наистина се добира до багажника в колата на Волкан. Там намира друг негов телефон. Благодарение на снимките в него разбира, че любовницата на мъжа ѝ е не Гьонюл, а дъщеря ѝ – Дерин. Бързо намира доказателства, че близките ѝ умело са подкрепяли неверника.

Провокирана от нахалните им аплодисменти, Асия целува мъжа си страстно по устата. Обещава се, че ще му устрои най-незабравимата година. Сяда на масата на съперницата си. Наслаждава се на неудобството на всички. Мерт провокира Волкан и двамата се сбиват.
В дома си Асия се срива, а Дрин иска обяснение от любовника си. Поставя му ултиматум – да съобщи до ден за връзката си на Асия. Някой тайно записва разговора им. Али се ядосва и се прибира от партито на баща си. Дерия го води.

Асия иска обяснение за лицемерието. Дерия я моли за прошка. Принудена е да избира между двамата. Асия ѝ казва, че ще изгони мъжа си. Когато си тръгва, Дерия се скарва с Волкан по телефона.
Докато Асия се самонаранява с поредните доказателства за изневярата, мъжът ѝ се прибира мъртво пиян. За да е щастлив сина ѝ, на другата сутрин докторката се преструва на примерна съпруга. Изпраща ги на пикник. Волкан получава предупредително съобщение от любовницата си.

На работа Асия е принудена да взима тежки решение. Накрая се налага да приеме на преглед Дерин. Лекарката провокира пациентката си с въпроси. Дерин ѝ разказва за любовника си, нещастния му брак и намеренията да напусне мъжа си. Асия ѝ взима кръв за анализ и иска урина за изследване. Сама установява, че Дерин е бременна.

Асия обсъжда ситуацията с Дерия. Вечерта спасява Нил от поредния побой на приятеля ѝ. Дерин преживява тежко очакването Волкан да вземе решение.Бахар отчаяно иска бебе, но Мерт дори не я поглежда. Асия разказва за премеждията си на Нил.

На сутринта лекарката посреща семейството си. Провокира Волкан да ѝ признае тайната си. Дава му шанс да бъде искрен, за да може да му прости. Той не намира сила да каже истината и започва да я обвинява.

Асия се разстройва и пише на Дерия да каже на Волкан за бебето на Дерин. Любовницата започва да звъни на официалния му номер, за да иска обяснение. Дерия по-късно му съобщава за бременността на момичето. Волкан е принуден да се срещне с любовницата си. Асия чака да види какво решение ще вземе мъжа ѝ. Волкан твърди пред Дерин, че не може да живее без нея.

Дори Дерия не може да измъкне от стария си приятел категорично решение за бъдещето му. Волкан твърди, че обича и двете жени в живота си. Майка му получава криза и е приета в болницата. Асия отива да я види. Свекърва ѝ я съветва да опази брака си на всяка цена.

Дерин се решава да направи аборт в Истанбул. Асия научава от Дерия. Гинеколожката споделя информацията с Бахар. Отчаяната съпруга напразно чака Мерт да се върне за романтичната им вечеря. Бахар много иска да има бебе и думите на приятелката ѝ я нараняват много.

Асия се оставя да бъде прелъстена от мъжа си. Мерт разбира, че е забравил за годишнината от брака си. Дерин се обажда на любовника си. Волкан ѝ вдига в градината. Опитва се да я излъже за пореден път, без да подозира, че жена му го наблюдава тайно.

Асия се среща с адвокат, за да се отърве по най-бързия начин от Волкан. Нил я посещава в болницата. Благодарна е, че докторката я е отървала от Селчук. Казва ѝ, че и тя може да помогне. Асия споделя колебанията си със свекървата.

Лекарката се засича с любовницата на мъжа си в книжарницата. Разбира, че Дерин не само ще запази бебето, но и че Волкан има връзка от две години с нея. Асия прекарва безсънна нощ. Не подозира, че съседът Мерт я наблюдава тайно. Бахар ревнува мъжа си с основание.

Асия прочува финансовото положение на семейната компания. Разбира, че мъжът ѝ е взел ипотечен кредит от две години. По-късно намира фактурите от разходите за Волкан и разбира, че наследството ѝ е пропиляно за забавление с любовницата.

Асия организира барбекю за семейството и съседите. Бахар осъзнава, че приятелката ѝ е наясно с аферата на мъжа си. Мерт се забавлява със ситуацията и забранява на жена си да предупреждава стария им приятел.

Асия не може да заснеме изневярата на мъжа си. Казва всичко, което преживява на свекърва си. Тя я умолява да опази гнездото им. Когато Асия се прибира и синът ѝ я притиска с молба да не напуска баща му.
На сутринта Волкан разбира, че майка му е починала. На поклонението ѝ се събират всички приятели. Асия получава пръстена на свекърва си. Дерин пристига тайно, за да утеши любимия си. Асия ги вижда заедно, Мерт тайно наблюдава отчаянието ѝ.

На другия ден Нил се настанява над апартамента на Дерин. Червенокоската се преструва на бременна и се сприятелява със съседката. Асия е принудена да се преструва на добра съпруга, за да спаси наследството си и да спечели попечителството над Али.

Бахар си връща червените коси, а Мерт ѝ се присмива открито. Асия намира начин да каже на бащата на Дерин, че дъщеря му има любим. Дерия казва на Бахар, че приятелката им знае всичко за изневярата на мъжа си.

Дерин е притисната от баща си и обещава да я запознае с любимия си. Волкан няма подобна смелост. Двамата се изпокарват жестоко и Нил ги чува. Няколко дни по-късно Асия продължава да се колебае. Около нея среща хора, които й вменяват да запази брака си. Волкан обаче е все по-подозрителен в поведението си.

Селчук успява да проследи Нил. Мисли, че тя има афера с Волкан, но вижда Дерин в апартамента. Бъдещата майка ги кани на гости. Дерин разказва, че са се сближили, защото са бременни.

Асия не може да се свърже с Нил. Отива на нощен крос. На пътя среща Мерт, който ѝ казва, че знае всичко и е готов да ѝ помогне. Селчук се е добрал до телефона на Нил. Отива със записите от него при Асия. Иска сериозна сума за тях. Мерт изпраща букет с романтична бележка на Асия. На лекарката не ѝ допада подобно внимание. Нов пациент я изненадва при посещението си. Носи ѝ флашка, която твърди, че е това, което ѝ трябва.

Дерин се засича с Бахар на йога. Бъдещата майка не иска да крие тайната си и не се поддава на провокациите. Бахар я предупреждава, че Асия никога няма да изчезне от живота им. Дерин още е под влияние на разговора. Вижда се с майка си, която обожава бебешки дрехи, но не иска да става баба. На излизане попадат на Асия. Към компанията се присъединяват Волкан с бащата на Дерин. Асия весело ги кани на съвместен обед.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!