You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи”: Селчук се оказва син на Халюк, нови герои се появяват в историята

„Мрежа от лъжи”: Селчук се оказва син на Халюк, нови герои се появяват в историята

Кратък е триумфът на Дерин в „Мрежа от лъжи”- Али се връща при Асия и Волкан не се отделя от бившата си

Историята в „Мрежа от лъжи” проследява събитията до изчезването на Дерин…

Изгубила сина си, Асия намира подкрепа в Тургай. В училищния чат одумват премеждията на Али. Доган се наслаждава на писанията. Дерин и семейството ѝ се чувстват горди от общественото одобрение.

Али пише на майка си, че тя трябва да замине, защото без нея е по-добре. Асия се чувства като провалена майка. Не подозира, че Волкан я защитава пред сина им. Детето им обаче иска да живее с баща си.

Децата от училището са възмутени, че Али не е наказан. Асия пресреща сина си на прага на училището. Той я отхвърля за пореден път. Волкан я утешава, че с времето момчето ще се успокои.

Гьонюл се е погрижила скандала с кражбата да се покрие, но настоява зет ѝ да се грижи повече за дъщеря ѝ и да не се появява с Асия публично. Волкан е принуден да се оправдава. Асия подава оставка и собственика на болницата не може да я спре. Дерия е доволна, че получава поста на главен лекар.

Тургай иска да спре приятелката си да отиде в Истанбул. Асия обаче може да бъде спряна само от Али. Във фондацията щедро одумват събитията около детето. Дерин кани майката на Йомер на семейна вечеря. Невин се появява и съобщава на всички, че Асия напуска града. Дерин и майка ѝ са щастливи. Нил чува разговора им и се обажда на лекарката. Майката на Селчук я открива във фондацията и я моли да повика сина ѝ. Нил се обажда на младежа. Гьонюл обещава помощта си на Хиджран.

Неочаквано се появява Халюк. Хиджран се напряга. Едва когато чува името ѝ, предприемачът като че ли губи равновесие. Хиджран си тръгва, но попада на Селчук. Младежът иска да я изгони. Нил се опитва да го спре. Асия пристига, но никой не може да спре Селчук.

Волкан разбира от Дерия, че бившата му е способна дори да изостави любимата си работа. Невин се опитва да убеди любимата си лекарка да остане. Дерин се държи арогантно със съперницата си и допуска грешка като ѝ казва, че победила. Асия ѝ показва, че Волкан я търси по телефона.

Нил се опитва да се свърже със Селчук. Той изхвърля майка си на края на града. Разказва ѝ как е оцелявал гладен и нападан с нож. Тя я пращала пари, но не е подозирала, че жената, която го е гледала, го е изхвърлила на улицата 10-годишен. Селчук не иска да я слуша повече. Дава ѝ малко пари и тръгва.

Тържеството на Дерин е кратко. Тъкмо е унизила Нил с поведението си, разбира, че дъщеря ѝ е болна. Детето в крайна сметка е добре. Гьонюл съветва дъщеря си да отдалечи Али от Суна. Волкан се разстройва, че не намира Асия. Тя е отседнала при възрастния си колега-лекар. Дерин започва да подозира Волкан. Когато той излиза по никое време от дома им, тя се скарва на Али.

Волкан отива в старата си къща. Вижда я празна, спомня си щастливото минало и се разстройва. Бахар вижда движение в съседната къща и открива там стария си приятел. Вижда го съсипан, но не му съчувства.

Халюк разказва на приятел за неочакваната среща. Гьонюл обаче не подозира за вълненията на мъжа си. Просто иска Асия да се ожени за Тургай и да замине далеч. Лекарката обаче кани Дерин и ѝ доказва, че двамата с бившия си са били щастливи и той още има чувства към нея.
„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук
Вечерта младата съпруга уговаря мъжа си да изпратят Али в чужбина. Момчето разбира, че не е желан там. Пристигат гости, но не могат да спрат скандала между тримата. Али обвинява Дерин за поведението си и упреква баща си за изневярата. Волкан го удря и напуска дома. Асия отива да получи детето си.

Волкан пие сам на бара и мисли за думите на близките си. Дерин му се обажда, но той ѝ казва, че иска да се види със сина си. Когато остава сама, тя изхвърля вещите, които ѝ е подарил. Асия приема Волкан, който е много разстроен от станалото. Асия му казва, че Али е чул разговора му с Дерин.

На следващата среща на фондацията лекарката се появява, за да съобщи, че са я разубедили и е решила да остане. Включва и приятелката си Бахар в инициативите на дамския клуб. Хиджран се обажда на Селчук, за да го извика на спешен разговор. Обещава му да каже кой е баща му.

Всички в училище се държат като аутсайдер с Али. Само дъщерята на Серап му протяга ръка. Дерин и Асия се скарват. Лекарката не е простила, че парите за бъдещето на сина ѝ са отишли за любовницата на бившия ѝ.

Дерин се опитва да злепостави Асия във фондацията, но Бахар защитава старата си приятелка. Хиджран казва на Селчук, че бащата, който е дал пари и го е изоставил е Халюк. Прави го, за да не бъде сина ѝ никога отново сам. В същото време Халюк иска обяснение от зет си за начина, по който се отнася към Дерин.

Селчук отново търси опора в Нил. Дерин иска да го разпита за това как Волкан му е платил да следи Асия. Той обаче ѝ забранява да го доближава. Казва ѝ, че не може да го купи. Дерия е разстроена, че губи позицията си заради Асия, която се е завърнала в болницата. Тургай изслушва оплакванията ѝ.

Джандан отива при Асия и разказва всичко, което е казала Дерин за нея. Лекарката се разстройва само за семейните тайни, свързани с родителите ѝ. Селчук намира Волкан да пие сам на бара. Разпитва го за тъст му. Дерин получава нервна криза, страхувайки се, че е изгубила мъжа си. Волкан се прибира, но не проявява разбиране към нея.

На сутринта Селчук отива в дома на Халюк. Бизнесменът иска да го предаде на полицията. Селчук обаче му казва, че му е син. Халюк иска да го изгони, но младежът му обещава, че ще се видят още много пъти.

Гьонюл отива да се разправи с Асия. Влиза в дома ѝ и моли за ябълка, която разрязва с нож. На излизане се среща с Бахар. Червенокосата ѝ показва вестник, на който пише, че Волкан е измамил относно наградите си. Гьонюл е виновна за ситуацията, но не се трогва от гнева на зет си.

Вечерта Волкан се обажда тайно на Асия. Али е с Бахар. Волкан отива да навести бившата си и разказва как Дерин е научила тайната за родителите ѝ. Между двамата има още привличане, но Асия отпраща бившия си. След това взима телефона, който е поставила на запис.

Волкан се прибира и се сдобрява с Дерин. На сутринта тя се събужда щастлива, но мъжът ѝ се тревожи за сина си и копнее за майка му. Халюк нахлува в хотелската стая на Хиджран и иска да я изгони от града. Хвърля ѝ пари и си тръгва. Тя обаче е решена да остане.

Асия прекарва сутринта в кабинета си в компанията на Тургай. Там обаче се появява Синан- мъж, който не е виждала от години, но се е върнал в Текирдаа заради нея. Когато ги изпраща, ги вижда Бахар. Асия му разказва за него- неин щур колега, който е предпочел да скитосва по света. Бахар я поощрява да излезе със Синан.

Нил прави всичко, за да намери Селчук. Иска от него да сподели. Той ѝ разказва за всичко преживяно в последните дни. Двамата се разплакват. Нил казва на бившия си, че той заслужава щастие.
Хиджран отива в дома на бившия си. Разказва на Гьонюл истината за сина си. Светската дама я прокужда. Докато Али е на терапия, Волкан разказва на Асия за случилото се между тях. Той разбира, че бившата му има среща. Волкан се сдобрява с Али.

Когато Халюк се връща у дома, намира съкрушената Гьонюл. Тя иска обяснение за изневярата, когато е била бременна. За да не изгуби положението си, го принуждава да реши проблема с Хиджран и сина ѝ.
Нил приютява Селчук отново. Синан разказва на Асия за живота си.

Женил се е и се е развеждал три пъти. Волкан е на вечеря в жена си, но тайно от нея звъни, за да говори с Асия. Докато сина ѝ е на екскурзия, тя заминава със Синан до Истанбул. Преди да отпътуват го запознава с Бахар. Волкан я търси на работа, но разбира, че не е излизала с Тургай и че си е взела почивни дни.

Нил се среща с Хиджран, за да ѝ помогне. Волкан отива до старата си къща. Бахар му съобщава, че бившата му е заминала с друг. Докато Асия се забавлява в големия град, Волкан страда и се отчуждава от жена си. С помощта на Али я открива и вдига скандал. Двамата със Синан се сбиват. Дерин напразно очаква мъжа си. Говори с асистентката му и разбира, че мъжа ѝ е отишъл да търси Асия.

Хиджран отива в дома на Нил. Момичето принуждава Селчук да говори с жената. Асия измъква Синан и Волкан от полицията. Когато бившият ѝ се прибира, намира само бележка от жена си. В нея тя му казва, че може да се върне при Асия.

Дерин е намерила спасение в бащиния си дом. Не предполага, че и между родителите има сериозна криза. Волкан се чувства толкова виновен, че сънува майка си, която много се срамува от него. На сутринта намира Гьонюл в дома си, която прави опит да го вразуми.

На прага на Асия застава пациентът ѝ с психични отклонения, който твърди, че е излекуван и жена му. Подаряват ѝ торта, но това е намек, че той винаги ще е до нея. По-късно се среща с Нил, която ѝ казва истината за бащата на Селчук.

Халюк се среща с Хиджран. Селчук нахлува в ресторанта и им прави снимка. Асия предизвиква истински фурор във фондацията, съобщавайки че е била с приятел в Истанбул. Синан се появява и всички са впечатлени от него. Волкан идва и отвежда Дерин.

Хиджран е съобщила на Халюк за тежката си болест. Жената на бизнесмена я посещава. Хиджран ѝ казва, че иска само баща за сина си. Гьонюл иска да се откупи с пари, но майката на Селчук не ги иска.

На мероприятие , организирано от фондацията се събират всички- семейството на Халюк, Асия и приятелите ѝ, Селчук…Бахар среща непознат красавец на паркинга. Това е братът на Гьонюл, който по-късно не я изпуска от очи.

Селчук не спира да провокира баща си. Волкан изгаря от ревност и не иска да търпи нито Тургай, нито Синан до бившата си. Когато Халюк събира семейството си за снимка, Селчук се нарежда до тях и обявява, че е отхвърленият син на бизнесмена.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close