You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежа от лъжи”: Волкан отмъщава на всички, Дерин повтаря съдбата на Асия

„Мрежа от лъжи”: Волкан отмъщава на всички, Дерин повтаря съдбата на Асия

Волкан е прокуден за две години от родния дом, но се завръща, за да преобърне живота на всичките си близки

Умелата манипулация на Асия в „Мрежа от лъжи” успява. Али, както и току-що пристигналите Бахар и Мерт вярват, че Волкан е опитал да я убие. Полицията отвежда предприемача. Известно време след това Асия получава потвърждение, че ще получи развод по нейните условия. Волкан излиза от затвора – фалирал и изгубил сина си. Единственото, което има е вярната Дерин, която отказва да го напусне, въпреки отчайващата бедност.

Халюк отива да види Асия и иска извинение. Лекарката заявява, че няма да подаде оплакване срещу Дерин. Бъдещата майка е принудена да понася одумките и подмятанията на клюкарките. Тя няма пари за елементарни покупки и умолява баща си за помощ. Халюк отказва да помогне на мъжа, който е пропилял парите за бъдещето на сина си и е пребил жена си.

Асия се прибира у дома. Там я чака парти-изненада и Тургай. Дерия моли рожденичката за прошка за това, че е прикривала неверника. Там е и Нил, която най-после се е отървала от Селчук, който е в затвора.

Дерин се вижда с Гьонюл. Одумките не спират и жената на Халюк вдига скандал. Волкан отвежда младата си любовница. Асия изглежда, че има всичко, но тъгува.

„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук

След две години в „Мрежа от лъжи”…

Асия е главен лекар. Тя и всичките ѝ познати получават покана за едно необичайно парти. Волкан се завръща с жена си и дъщеря си Зейнеп и иска да отбележи това подобаващо. Али се чувства разкъсан между родителите си.

Младежът разбира, че баща му е много успешен в Щатите. Волкан отива да го види в училище. Асия получава поредна награда. Гьонюл е там и по всякакъв начин натрапва разкази за успехите на зет си и богатството, в което се къпе дъщеря ѝ.

Асия вижда Волкан със сина си. Когато остават насаме, неверникът започва да притеснява бившата си. Той посещава и дома на Мерт. Бахар е станала гледачка на деца. Волкан кани настоятелно Мерт и се държи така сякаш е забравил всичко. В действителност има коварен план за всеки, който го е прокудил от Текирдааг.

Али твърди пред майка си, че не иска да ходи на партито на баща си. Хората одумват пикантната ситуация около Волкан. Той посещава и Дерия в болницата, където не пропуска момента да провокира и бившата си. Дерин се смущава от хорските приказки. Гьонюл обаче е готова да затвори устата на враговете си.

Волкан е наел Селчук, който също иска да накаже лекарката. Братът на Дерин не спира да тормози Али в училище. Демир разказва на всички колко е близък със зет си. Халюк е очарован от внучката си. Заради нея приема дори зет си. Демир се преструва пред семейството си, че е близък с Али.

Дерия се чувства между чука и наковалнята. Твърди пред Асия, че няма да уважи поканата на Волкан. Гьонюл се обажда на Бахар, Мерт я принуждава да отидат на партито. Дори Али отстъпва пред молбите на баща си.

Халюк и Гьонюл правят наистина голямо пари. На него Дерин се появява в бяла рокля. Асия излиза на вечеря с Тургай. Волкан прави селфи със сина си и новото си семейство. Праща го на Асия. Тя отчаяно се опитва да се свърже с детето си. Телефонът му е изключен, а Волкан умишлено не вдига своя. Тургай не може да я вразуми и тя решава да вземе сина си насила, ако е нужно.

Али разбира, че има специална стая в дома на баща си. Демир обаче не спира да го дразни. С помощта на Селчук, Волкан устройва показна акция на бившата си. Целува Дерин пред нея, държи реч, в която намеква, че ще отмъсти за станалото преди. Асия вижда всичките си приятели на партито.

Дарин се опитва да унизи съперницата си, но с изненада установява, че докторката е поканена на партито си. Гьонюл помага на дъщерята си да се мобилизира. Иска обяснение от мъжа си. Волкан твърди, че го е направил заради Али. Дерин не предполага, че вещите ѝ, които подарява мъжа ѝ са същите като на първата му съпруга.

Демир и Али се сбиват. Асия отвежда детето си. Иска му обяснение и реакцията му я кара да си спомни тъжното детство и скандалите на родителите ѝ. На сутринта Гьонюл отива „на война” с бившата си любима докторка, сближавайки се с Бахар. Волкан пък нахлува в стария си дом. Вижда, че всичко си е по старому.

Асия излиза с Тургай и сина си в жокей клуба. Пристига Волкан със семейството си. Асия показно поощрява сина си да общува със сестричката си. Вулкан ревнува и бившата си, и сина си от Тургай. Дерин вижда мъжа си как прави сцена на Асия. Волкан продължава да лъже, за да осигури спокойствие в дома си.

Предприемачът настойчиво кани старите си приятели на вечеря. Селчук отново притеснява Нил. Волкан изпраща на Асия букет изкуствени цветя и снимка на стаята на Али-ясен намек, че ще ѝ го отнеме. Лекарката отива при Дерин. Носи ѝ букета, но младата жена ѝ се присмива.

Волкан предлага на шефа на болницата щедро дарение. В замяна иска само да свали Асия от поста на главен лекар. Настоява Дерия да поеме функциите ѝ. По същото време хвърлят камък по прозорците на Асия със заплашителна бележка. Това плаши до смърт Али.

Лекарката запазва хладнокръвие. Обажда се на полицията и обвинява Селчук. Волкан отново приспива съмненията на Дерин с изкусни лъжи. Али обаче се обажда и той отива да помогне на бившата си. Иска да вземе сина си. Али му предлага да остане при тях.

Бахар отново не успява да забременее. Тъстовете на Волкан го притискат за обяснение за поведението му напоследък. Слушалките на Демир изчезват. Двамата с Али се сбиват. Секретарката на Асия разбира, че Волкан предлага дарение в замяна на отстраняването на шефката ѝ.

Родителите на Али се изпокарват заради проблемите му. Тургай намира най-добрия начин да утеши момчето. Гьонюл събира на едно място Дерин, Бахар и Дерия. Опитите на майка и дъщеря да окупират приятелките на Асия се провалят.

Дерин вижда Нил. Преструва се, че не я познава. Когато остават насаме двете се скарват. Дерин вярва, че Асия отново е пуснала момичето да я следи. Селчук ги вижда и ги снима. Нил го гони. Асия разбира от секретарката си какви са плановете на бившия ѝ.

Волкан разбира, че натрапникът отново безпокои лекарката. Отива да види сина си. Иска дори да го вземе в дома си. Асия е сигурна в Али. Той не я разочарова – отказва поканата. Селчук научава, че Тургай е изгубил жена си и сина си в катастрофа – също като семейството на Асия.

Лекарката се скарва с най-близкия си човек в болницата. Дерия ѝ се оплаква от Тургай. Намеренията на Волкан да подкупи шефа на болницата се обсъждат и от дамския комитет. В ресторанта се появява Гьонюл, която се опитва да унизи Нил като доносница. Невин реагира с достойнство в ситуацията.

Волкан поставя капан и на Мерт. Кани го на бизнес вечеря, но в последния момент се отказва от нея и изправя на пътя му една много съблазнителна млада дама. Асия иска да се сдобри с Тургай, но се разстройва, когато разбира, че детето ѝ вярва повече на него, отколкото на нея. Али решава, че иска да отиде в дома на баща си.
Дерин е много развълнувана, че синът на мъжа ѝ ще гостува в дома ѝ.

Прави всичко, за да спечели доверието му. Без да иска провокира притеснение, напомняйки му, че в действителност той е откраднал слушалките на Демир. Мерт вечеря с Бахар, но не изпуска от поглед сервитьорката. В крайна сметка получава телефона ѝ. По-късно оставя жена си, за да отиде в офиса.

В същото време непознат нахлува в дома на Асия. Напада я и започва да я души. Лекарката се справя сама, макар Бахар да ѝ се притичва на помощ. Тургай пристига и прави всичко, за да помогне. Али се чувство недобре в дома на баща си. Волкан го прибира.

Двамата се ужасяват, когато научават за станалото. Волкан е бесен да види Тургай да се грижи за дома и жената, които допреди две години са били негови. Мерт се прибира късно- по време на инцидента е флиртувал със сервитьорката. Когато се прибира, Бахар го вижда, че е свалил халката си.

Халюк разбира от Асия как Волкан се опитва да прокуди бившата си от болницата. Родителите на Али се скарват в компанията му. Волкан открито казва на майката на сина си, че не я иска в неговия град. Служител на Халюк разказва всичко на Дерин.

Волкан иска обяснение от Селчук за случилото се в къщата. Младежът твърди, че не е нападал никого. Дерия потвърждава на стария си приятел, че Асия харесва психиатъра. Волкан отива в кабинета на съперника си. Вдига му скандал.

Мерт отново изневерява на жена си. Бахар и Асия стават истински близки. Али подрежда елхата в дома на баща си. Асия го прави сама в къщата си, спомняйки си щастливите дни. Когато Волкан оставя Али при майка му, случайно разбира, че все пак Селчук е нападателят над бившата му. Нарежда му да стои далеч от Асия и сина им.

На благотворителната вечер Дерин преживява истински триумф. Оказва се, че майка ѝ е наела актьори. Волкан и Асия отново се скарват. Селчук прекъсва скандала им. Запазва тайната на Волкан. Твърди, че архитектът го е наел да я пази.

Дерин се чувства все по-зле на благотворителното събитие. Скарва се с Бахар и Дерия, без да подозира, че Асия ги слуша от тоалетната кабинка. Когато двете жени на Волкан остават насаме, настъпва време за болезнен разговор. Асия провокира съмнения в неуверената Дерин. Кара я да вярва, че го иска отново в живота си. Спомняйки си думите на Селчук,Дерин преобръща кабинета на мъжа си. Намира тайния му телефон. В него са снимки, направени от човек, следил Асия. Също като лекарката навремето, Дерин разбира, че мъжът ѝ обича друга.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close