You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Мрежи от лъжи“: Али напуска Асия, Дерин изчезва безследно

„Мрежи от лъжи“: Али напуска Асия, Дерин изчезва безследно

Волкан съсипва брака на Мерт и Бахар в „Мрежа от лъжи“, без да подозира, че синът му има сериозни проблеми

Волкан се прибира в дома си, но Дерин не е там. Обиколя по пътищата отчаяна, но решава да се бори за брака си. Гьонюл е притеснена от изчезването ѝ на базара. Идва да я види и не се оставя да бъде заблудена от обяснения.

Селчук отива да види Нил. Твърди, че много я обича. Нил обаче се интересува дали не е той нападателят над доктора. Той отрича категорично. Младежът не предполага, че Нил търси начин да го уличи в престъплението. Прегръщайки го, вижда раната, която Асия му е причинила.

Волкан излиза с жена си на вечеря. В същия ресторант е Тургай с Асия. Изглежда, че всички се наслъждават на храната. Волкан обаче не си намира място. Вечерта се обажда на бившата си. Заплашва я да отнеме сина ѝ, ако се омъжи за Тургай.

Асия обмисля решението си да не се обвързва отново. Али е откраднал бижу от базара. Лъже я, че ѝ готви изненада. Волкан открива Мерт да флиртува с любовницата си. Старият му приятел категорично твърди, че няма нищо общо със сервитьорката. А Бахар обикаля тъжно улицата му, докато го чака. Волкан дава на Мерт да разбере, че най-ценното в живота е семейството. Когато се връща у дома, неверникът казва на Бахар, че е време да имат деца.

Селчук преследва Волкан, за да получи парите, които иска. Асия намира скъпата гривна на Гьонюл от базара. Любовницата на Мерт му изпраща дръзки снимки и съобщения. Дерин пристига в дома на Бахар по-покорна и разкаяна от когато и да било. Кани ги с Мерт на вечеря. Готова е на всичко, за да спечели приятелките на мъжа си на своя страна.

Асия води сина си на училище. Там е Гьонюл с брата на Дерин. Вижда гривната си на ръката на лекарката. Халюк настоява пред зет си да присъства на служебна вечеря, на която ще бъде и Асия. Дерин се опитва да спечели доверието и на асистентката на мъжа ѝ. Гьонюл иска обяснение от дъщеря си за гривната. Светската дама се опитва да притесни Нил на работата ѝ. Там се запознава със Селчук.

Демир провокира Али пред съучениците им. Намеква, че е крадец. Бахар и Мерт отиват на преглед. Докато червенокосия е при лекаря, тя получава снимки от любовницата на мъжа си. Снимала се е с Мерт, заспал в леглото ѝ. Волкан разбира, че планът му да разбие брака на приятеля си е успял. Получава обаче съобщение, което го смразява. Селчук е снимал сина му. Учителката на Али съобщава на майка му, че детето е избягало от училище.

Волкан и Асия отчаяно търсят момчето. Тургай се включва в търсенето. Полицията го връща на семейството. Мерт няма подобен късмет. Напразно чака жена си. Бахар е на брега на морето и плаче. Изпраща снимките на мъжа си. Дерия вижда кадрите и разбира какво е станало. Мерт вдига скандал на сервитьорката. Тя му дава бележка от Волкан, който му пише, че е изгубил Бахар, защото е глупак.

Волкан дава пари на Селчук, за да се отърве от него. Младежът е разбрал тайната му – че иска да бъде всичко за бившата си. Халюк разпитва Тургай за зет си и бившата му. Психиатърът е наясно, че Асия и бащата на сина ѝ имат още чувства един към друг. Волкан си спомня щастливото време с първото му семейство. Отива със сълзи на очи да пита какво още иска от нея. Моли я да си тръгне от града му.

Мерт напада Волкан. Старият му приятел е доволен, че е дочакал отмъщение след две години. Мерт е съкрушен и го проклина да умре сам. Халюк не може да убеди Тургай да прелъсти Асия. Волкан плаче в краката на жена си. Убеждава я, че страда по детето си и затова е принуден да е около бившата си.

Демир не спира да провокира Али. Халюк намеква на зет си, че трябва да оправи отношенията и с жена си. Предлага му помощта си, за да спечели попечителството над сина си.

Мерт моли за помощ и Дерия, но тя отказва да помогне. Невин кани Асия във фонда си, което разстройва Гьонюл и Дерин. Тя обаче отказва. Асия се оставя да бъде убедена. Дерин подкрепя кандидатурата ѝ.

Али е принуден да пътува с Демир, за да посети баща си. Селчук посещава Волкан, за да получи остатъка от парите си. Бахар изхвърля вещите на Мерт на улицата и го гони от живота си. Асия вижда скандала. Мерт я предупреждава, че Волкан е обсебен от идеята за мъст.

С парите от изнудването Селчук иска да купи скъп годежен пръстен на Нил. Тя е принудена да приеме предложението му, за да помогне на Асия да го вкара в затвора. Дерин тайно говори с Али за изчезналата гривна. Опитва се да го предразположи и да му помогне. Казва му, че това ще си остане тяхна тайна.

Бахар търси подкрепа в Асия, за да получи подкрепа. Двете разговарят откровено. Бахар предупреждава приятелката си, че воювайки с бившия си и двамата могат да изгубят войната. На излизане вижда Волкан и му казва какво мисли за него.

На другия ден Селчук показва, че разполага с много пари. Асия разбира от майката на Селин, че в училището изчезват разни неща и Али е свързан с това. Нил споделя с лекарката си за парите на Селчук, без да подозира, че той я подслушва.

Мерт все повече губи контрол над себе си. Казва на Дерия, че вече няма какво да губи и ще накаже Волкан. Селчук споделя с благодетеля си огорчението си от Нил. Готов е да отмъсти и на Асия. Волкан не може да го спре.
„Мрежа от лъжи” с Джансу Дере и Джажер Джиндорук
Селчук пресреща Асия. Започва да я заплашва. Волкан намира Нил и търси как да помогне на Асия. Лекарката успява да запише заплахите му. Отвежда Нил на автогарата. Селчук я открива. Волкан опитва да спре скандала. В краката на Асия пада човек от високо. Падналият е Селчук.

Волкан се изповядва пред Дерия, че е наел младежа, за да изплаши бившата му и да я принуди да замине. Гьонюл разказва на Дерин, че Волкан се е държал странно в клуба и е търсил Асия и Селчук.

Бахар се грижи за Али. Споделя му, че ще се развежда с Мерт. Майката на Селчук разбира от интернет за станалото. Дерин напразно очаква мъжа си у дома. Спомня си за последния разговор с Мерт. Той я предупреждава, че Волкан има колебания в брака им и иска да се върне в Асия.

Халюк предупреждава зет си, че няма да търпи начина, по който се отнася с дъщеря му. Ася намира в стаята на сина си откраднати неща. Селчук отваря очи. Нил се грижи за него. Тя все още има чувства към него. Халюк пристига и го предупреждава да стои далече от Волкан.

Майката на Селчук се появява в болницата и той отново губи контрол над себе си. Разразява се страшен скандал в училището на Али след като Асия се появява с откраднатите вещи. Цялото светско общество ги одумва. Докато Гьонюл се опитва да оправи проблема, Дерин разказва на мъжа си за станалото.

Али е опозорен пред всички. Обвинява майка си за преживените унизителни мигове. Той отказва да се прибира и иска да остане с баща си. Дерин го приема много добре и предлага да отпътуват заедно. Селчук си спомня как майка му го е изоставила заради поредния флирт като дете. Напива се и се обажда на Волкан. Казва му, че вече го освобождава.

Дерин успокоява сина на мъжа си. Успява да го убеди и двамата отиват при Асия. Съобщават ѝ, че са дошли да вземат вещите на детето и той ще живее при тях.

Двадесет дни по-късно в „Мрежа от лъжи“…

Домът на Волкан изглежда като местопрестъпление. Дерин е изчезнала. Преди да стигнат до фаталния ден обаче са се случили още много неща. Волкан има професионални проблеми. Мерт е решен да го съсипе и професионално. Разбрал е, че Тургай се е срещнал с тъст му.

Дерин е готова на всичко, за да помогне на Али да се чувства добре в училище. Волкан иска обяснение от Тургай за близостта му с Халюк. Малко по-късно разбира, че жена му е била в дома на Асия, за да вземе вещите на сина му.

Лекарката не иска да даде детето си. Волкан се намесва в нейна полза. Али обаче защитава Дерин и казва, че иска да живее с баща си. Асия страда сама в празната си къща.

Селчук отива да иска прошка от Нил. Решен е да си тръгне, но любимата му го разпитва за жената от болницата. Хиджран- майка му, разбира, че може да започне работа при архитекта и да се сближи със сина си отново.

Тургай разказва на Асия как е изгубил семейството си. Колежката му разбира, че има надежда за нея. Селчук отива при Халюк, за да вземе много пари и да изчезне завинаги.

Хиджран се опитва да стигне до сина си чрез болницата. Асия е вижда. Разбира от Нил, че Селчук я смята за мъртва. Халюк разпитва Волкан за чувствата му към Асия. Казва му, че Тургай иска да се ожени за нея. Дерин ги подслушва и ѝ е ясно защо мъжът ѝ е така гневен.

В дома на Волкан е шумно и весело.Дерия и Бахар пристигат на гости. Червенокосата споделя за развода си. По-късно тя тайно казва на Али, че майка му има предложение от истанбулска болница, което вече може да приеме.

Дерин опитва да помогне на Али отново, но това става повод за поредния скадал с Волкан. Селчук отива в дома на Асия, за да благодари. Поверява ѝ грижата за Нил. Тя го разстройва с думите си за майка му.

Волкан пристига и ѝ казва, че Тургай общува с Халюк. Това разстройва тотално Асия. Демир е принуден да помогне на Али в училище. Съученикът им Йомер обаче не спира да тормози момчето. Али го напада и наранява сериозно.

Асия и Волкан опитват да говорят със сина си, но не могат да го разберат. Семейството на нападнатото момче са готови на война. Искат да изгонят Али от училище. Дерин обаче се появява си блясък. Без да унижава доведения си син, успява да се разбере с родителите на Йомер. Накрая си тръгва с Али и Волкан. Асия се чувства така, сякаш завинаги е изгубила детето си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close