You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Надникнете в дома на Стефан Шарлопов! (Вижте как живее Босът на Звездни стажанти)

Надникнете в дома на Стефан Шарлопов! (Вижте как живее Босът на Звездни стажанти)

Стефан Шарлопов е роден в Бургас, учил във Велико Търново, живее във Владая, а след пенсия отива в Боженци

Стефан Шарлопов може до живее спокойно по всички точки на света, но най-добре се чувства у дома, забелязаха от woman-onthe-top.net. Бизнесменът смята родината за перфектно място за бизнес, но и за отглеждане на деца. Всички знаят, че има цели пет и им е осигурил красив дом не другаде, а във Владая.

В селото със статут на столичен квартал той е преизпълнил завета на всички българи – да засади дърво, да вдигне къща и да отгледа деца. Домът му е в традиционен стил – красив и просторен, за да се чувства фамилията спокойно. Не напразно възприема себе си като „чорбаджи Марко” като вечния герой на Вазов.


Владая не е първият, нито последен пристан за Стефан Шарлопов. Роден е в Бургас, учил е във Велко Търново, но знае, че няма да остарее в близост до столичния шум.

Стефан Шарлопов и фамилия във Владая
Стефан Шарлопов и фамилия във Владая

Планирал е, като се пенсионира – на 80, да се премести в най-любимото си място на света! Не, не в някакъв баровски комплекс в топлите страни, а в Боженци – най-красивото място за него на света. Там вече си има бутикова къща за гости, която е заема най-специално място в сърцето му. Заради нея и плановете си милионерът официално си е сменил местната регистрация. Шефът на неуморимите Звездни стажанти с гордост се хвали, че е сред малцината жители на селцето.


В интервюта Стефан Шарлопов твърди, че живее за две неща: семейството и да се прибере в Боженци

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!