You are here
Home > Lifestyle > Най-луксозният Instagram профил: Как живеят милионершите по света?

Най-луксозният Instagram профил: Как живеят милионершите по света?

Съпругите на мулитимилионерите гордо разкриват всяка част от ежедневието си и дребните си „момичешки” слабости

Instagram дори според звездите е най-честната социална мрежа. В нея милиони споделят късчета от ежедневието си – вълнуващо утро, закуска, усмивка на дете, приключения с домашен любимец и какво ли още не. Мнозина известни с това, че са известни са превърнали профила си там в истински шедьовър. „Някой да не ме е видяяяяяяял” крещи всяка снимка на изряден маникюр, нова прическа или шампанско в луксозен апартамент. Тези момичета и момчета обаче трябва доста да се постараят преди да достигнат популярността на т.нар. Най-луксозен Instagram.
billionladies
В billionladies се вижда съвсем нагледно как живеят жените на най-богатите мъже на планетата. Благодарение на него ще разберете какво се случва след един шопинг „за разтуха”, как посрещат слънчевите лъчи или какво предизвикателство ги чака при въпроса: „Сега пък с какво да се облека?”
billionladies-2
Шампанското при тях се пие като минерална вода, розите се стелят на пътеки, а мястото на скъпоценностите не е само в банковия сейф на мъжлетата им. Гледайте и не плачете, момичета! Визуализирайте! Някой ден и вие може да изглеждате така!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!