You are here
Home > Lifestyle > Най-луксозният кораб на света – дело на известни дизайнери

Най-луксозният кораб на света – дело на известни дизайнери

Най-луксозният кораб е кръстен от принцесата на Монако и от два дена плува в открито море

Ако ви вълнува животът на богатите и известните, имате големи амбиции или се виждате като Пепеляшка, запомнете това име – Seven Seas Explorer.
lux korab
Той се смята за един от най-луксозните кораби, построени в историята. В изграждането му са вложени 450 милиона долара, а с възможностите, които предлага: разкошни апартаменти, красив спа център и театър, заслужено носи прозвището „най-“ сред тях.
lux korab 2
Шедьовър е дълъг 1.354 м, а в него са вложени повече пари, отколкото във всеки друг кораб, строен в целия свят. Официално започна да плава на 20 юли в Европа, след което ще продължи към Маями.
lux korab 3
Разполага с двустайни апартаменти, в които има спа център, а външната им част е изработена от стъкло и осигурява гледка на 270 градуса към открито море. В хола се намира бар от черен мрамор с черни лакирани столове.

lux korab 4
На борда се намира и голям басейн, обграден с два бара – един за сервиране на напитки и втори – за храна. Там ще ви предложат специалитети на скара, морски дарове, сандвичи и свежа салата. Тук са и ресторантите, които предлагат комфорт допълнен с жива музика.
lux korab 5
Всички елементи на кораба са произведения на известни дизайнери, сред които е и Versace.
lux korab 9

lux korab 6

lux korab 7

lux korab 8

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!