You are here
Home > Lifestyle > Най-популярната булчинска рокля: Съвършеният избор за сватба на брега на морето

Най-популярната булчинска рокля: Съвършеният избор за сватба на брега на морето

Най-харесваната булчинска рокля за годината се оказа идеална, за тези които харесват и романтиката, и простотата

Ако сте от момичетата, които не обичат помпозността, мечтаят само за красива церемония на брега на морето и шепа приятели за гости, със сигурност ще ви допадне най-желаната булчинска рокля на света!
hollie01
Сред хиляди, които се предлагат по бутиците от близо и далеч, един-единствен модел се разграбва като топъл хляб. Над два и половина последователи на Pinterest са маркирали снимката с него и вече 500 бъдещи булки са го поръчали за най-романтичния ден от живота си.
hollie02
Може би дори не сте чували марката Grace Loves Lace, но благодарение на рокля, наречена Hollie, тя е истински хит сред сватбените колекции.
hollie03
Австралийският бранд се ориентира достатъчно бързо и се възползва от „Уау”-ефекта на своя най-популярен модел. Вече са създали негова подобрена версия, наречена Hollie 2.0, която е съвсем леко променена. Новият вариант на най-популярната булчинска рокля е скъпа за българките, но не и недостижима – струва само 1650 евро.
hollie 02
Не е трудно да разберем защо я харесват момичетата по света. Тя е традиционно бяла, романтична, нежна и красива. Цени се както от младоженките с класически вкус, така и от тези, които умират при мисълта за двеста души, шумна музика няколкостепенно меню.
hollie 02b
Ако мечтаете за романтична церемония на брега на морето или се виждате с букет диви цветя в планината, това е съвършеният избор! Никой няма да ви критикува, ако се облечете с нея и при една по-тежка и официална церемония. Вижда се – тази булчинска рокля е самото съвършенство!
hollie 02l

hollie 02c

hollie 02d

hollie 02e

hollie 02h

hollie 02i

hollie 02j

hollie 02k

loading...

One thought on “Най-популярната булчинска рокля: Съвършеният избор за сватба на брега на морето

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!