You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Най-сладките бебешки дрешки за посрещане на Нова година (Снимки)

Най-сладките бебешки дрешки за посрещане на Нова година (Снимки)

С бебешки дрешки и специална празнична фотосесия ще отбележите подобаващо първите зимни празници на рожбите си

Бъдете малко непрактични и купете празнични бебешки дрешки, с които да облечете своите мъници. Те няма да ви вършат дълго време работа, но ще се превърнат в скъпоценен спомен за първата Коледа или Нова година на децата ви, убедени са от woman-onthe-top.net.

Няма по-вълнуващи празници от тези, в които празнувате за първи път като родители. Избирате невероятни подаръци (за които сами сте мечтали като деца), пишете писма до дядо Коледа от името на своето бебе, срещате мъничето с Добрия старец (и това не винаги е блестяща идея). С думи прости – правите всичко, с което да превърнете тези вълнуващи дни в незабравим празник.

Напоследък е страшно актуално да се правят професионални празнични фотосесии. Напълно одобряваме тази идея и допълваме, че е прекрасно да се сдобиете и със специални бебешки дрешки за нея!

Някои бебешки дрешки за Коледа и Нова година ще свършат работа и за Баба Марта
Някои бебешки дрешки за Коледа и Нова година ще свършат работа и за Баба Марта

Костюмчетата на джудженца и елфи са страхотни, но има и още по умиляващи идеи. Идейните фотографи в цял свят са направили куп снимки на новородени в плетени бебешки дрешки. Малките създания приличат на мънички феи и сме сигурни, че няма по-красиви коледни картички от тези снимки!

Ако и вас ви докоснаха тези фотографии, съветваме ви да хванете куките (или да помолите някоя ентусиазирана баба), за да изплетете такива нежни бебешки дрешки за посещението при фотографа:

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!