You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам: Спинер (Fidget Hand Spinner) от капачки (Стъпка по стъпка)

Направи си сам: Спинер (Fidget Hand Spinner) от капачки (Стъпка по стъпка)

Вместо да се възмущавате от Fidget Spinner-манията, използвайте „врага”, за да спечелите битката за сърцето на детето си

Ако искате поне за ден да се почувствате готин родител, да споделите най-после нещо, което искрено вълнува детето ви и да му помогнете да е в с крак модата просто направете нещо заедно! Не какво да е обаче, а истински Fidget Spinner (фиджет спинер)!

За целта са нужни:

шепа капачки от безалкохолно
силиконов пистолет
клещи
три метални плоскости с големината на монета
пирон
кламер
пясък
How To Make A Coca-Cola Fidget Spinner DIY Направи си сам спинър
Ще видите колко е просто да се направи Fidget Hand Spinner във видеото и най-хубавото е, че няма нужда да викате тате да ви помага! Да, може би ще чуете мрънкане, че не свети (има начин да направите и такова), че не е като на Гошко от съседния вход или не е от магазина. Със сигурност обаче ще спечелите вниманието и дори уважението на детето си! Ще го запалите така, че само да поиска колекция от разноцветни направи си сам – сипенри (а това е в пъти по-добре, отколкото електронната игра)!

Тази ръчно направена играчка отнема малко от времето ви, но ще ви даде безценен урок и на двамата. Детето ви ще научи доста за рециклирането, практичността и важността на това да си сръчен. Вие ще опознаете отблизо неговия магичен свят на игри.

Освен това, трябва да знаете, че Fidget Hand Spinner е не само модерна, но и доста полезна играчка. Тя успокоява децата е много полезна, ако са в стрес или състояние на постоянна тревожност. Препоръчват я за деца с аутизъм, дефицит на вниманието или хиперактивност.

Как да си направите спинер и дори да ви се прииска да поиграете с него, вижте тук:

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!