You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Нереално, но работи: Мандала, с която може да промените живота си

Нереално, но работи: Мандала, с която може да промените живота си

Мандалата може да украси тялото ви като татуировка или да е картина на десктопа, но винаги ще привлече благополучие

Мандала е рисунка, която се отличава не само с красота и загадъчност. Тя също така е талисман-покровител и магнит за добра енергия. По тази причина много любители на татуировките са склонни да украсят тялото си с подобна рисунка, напомняща карта на космоса.

Произход на символа Мандала

„Мандала” в превод от древните езици означава кръг или сфера, и включва схематично представяне на свещеното. Тя е елемент от будистката и хиндуистка култура и символизира сферата на живи божества.

По принцип е сложен геометричен символ, който представлява карта на Вселената. Представлява външен кръг, в който е вписан квадрат и втори кръг – вътрешен. Ориентирана към четирите посоки на света, а в центъра на вътрешния кръг показва основният свещен символ. Това може да е бог, животно, цвете или писмен символ.

Значение на татуировката Мандала

Символизира мъдрост и духовна цялост и възможните цветови варианти могат да бъдат много различни.

Мандала се прави за всяко лице поотделно. По принцип се рисува от модели и символи, избрани по вкус и преценка. Всеки влага в тази сложна плетеница част на душата, усещане за нещо и това, което му носи удоволствие.
3-mandali
Основната идея на татуировка Мандала е да защити вътрешния свят на човека. Този символ действа като пазител и помага за поддържането на целостта на душата. Чрез нея хората откриват мира в себе си, изразявайки по свой собствен начин.

Как работи татуировката Мандала?

Тя действа само ако наистина вярват в нея, затова я избират хора, близки до будизма и хинди-културата. Те влагат в този амулет символ на мъдрост и дълбок смисъл.

Мандала е древен магически резонатор, който въздейства на лицето и създава по-мощно био поле. Тези полета могат да са защитни, активиращи или хармонизиращи – зависи от нуждите на човека.

Най-мъдро е да изберете тази мандала, която ви грабне окото от пръв поглед. Татуирането има силна енергетика, която може да повлияе на собственика на татуировката, особено, ако вярва в нея. По-долу можете да видите няколко популярни схеми Мандала с тяхното значение и влияние върху човека и живота му.

Мандала за любов
Мандала любов
Мандалата на любовта символизира спокойствието и хармонията. Такъв символ може да помогне да намерите истинската любов.

Мандала на щастието
mandala-schastie
Мандалата, която носи щастие извиква целостта духа и помага да получите вкус към живота, успокоявайки първо душата на човека.

Мандала на късмета
Мандала късмет
Този символ е един вид талисман, който помага на човек да изпълни всичките си планове.

Мандала на богатството
mandala-bogatstvo
Тази мандала привлича енергията на парите. Не си мислете, че ще откриете планини от злато. Тя действа по-скоро на работоспособността ви и повишаване на ентусиазма към задачите ви за изпълнение.

Ако не искате да украсите тялото си с татуировка – временна или не, може просто да сложите мандала на десктопа си или да разпечатате картинката и да я скриете на място, достъпно за вас.

Според хората, които са ги създали това е мандалата, която носи щастие в любовта,
mandala-love

Мандала на успеха:

Мандала успех
А тази мандала носи късмет:
Мандала късмет

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!