You are here
Home > Здраве и красота > Невероятно! Независимо от възрастта тя изглежда перфектно

Невероятно! Независимо от възрастта тя изглежда перфектно

Една жена с невероятен физически облик въпреки ,че е навлязла в седмото десетилетие от живота си .

Уенди Ида е баба.  Тя е на 64 години, но никой не може да й даде повече от  30. И да, колкото и да е невероятно, тази 64-годишна жена изглежда по-добре дори от дъщеря си.

Но този удивителен резултат, Уенди е постигнала благодарение на културизма. Тя има тяло, което я прави да изглежда с няколко десетилетия по-млада. Дъщеря и Скай (41) казва, че хората често мислят, че Уенди й е по-малка сестра или приятелка.

3

Уенди, която има три внучета, е свалила почти 36 килограма и след невероятната трансформация, сега е около 57 кг. Всичко това го е постигнала с усилени тренировки във фитнес залата, в която всеки ден прекарва около час и половина до два часа. Тя казва, че е започнала да ходи на фитнес на 43 години, след приключване на връзка, от която излиза със съсипано самочувствие. „Исках да изясня мислите си, а тренировката бе идеалното бягство. Мислех, че няма да изляза жива от тази връзка, а когато успях вече знаех, че трябва да променя нещо в себе си“, казва тя. С интензивни тренировки успява да свали 36 кг, а сега има плосък корем, на който се виждат дори и плочки.

tocka-195658уенди ида
“ Бях 88 кг, когато започнах да тренирам. Променях се, а сега съм около 57 кг. Доволна съм от моя вид. Това е моето идеално тегло. Перфектно е за мен. Отлично се чувствам „, твърди Уенди. Когато стигнала дъното, Уенди мислела, че няма да доживее 43-ия си рожден ден, но след като се върнала във форма, сега твърди, че нейният живот е започнал отначало. „Сега съм на 64 години и никога не съм била в по-добра форма. Често ми се случва когато кажа на колко години съм, хората да не ми вярват и ми изискват документи, за да се уверят. Казват ми, че изглеждам сякаш съм в началото на 30-те години. Когато съм заедно с дъщеря ми, хората мислят, че сме сестри. Това доста често се случва „, казва Уенди.

уенди2
Освен разрива с мъжа, който едва не я  съсипал, проблемите със здравето, също я накарали да промени своя подход към храната и фитнеса. Тя казва, че буквално оживяла в 43-тата година от живота си, което я вдъхновило да стане ментор на други жени,  да се справят със същите предизвикателства. „Сега искам да помагам на други жени и да им покажа, че на 40 и повече години и те могат да се чувстват секси „, казва Уенди,  чийто път не е бил въобще лесен.

„Промяната не дойде през нощта. Отслабвах, а след това правех грешки и отново връщах килограмите. Започнах да тренирам с тежести и открих, че ми увеличават силата и ми поддържат теглото стабилно“, казва още Ида. Наред с кардио тренировките във фитнес залата, тя започнала да тренира и у дома. Успоредно с това се записала да посещава и салса, и хип-хоп танци ,и културизъм, на които ходи и днес.

През 2012 г. Уенди влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-активен личен треньор. Рекордът постави на събитие, организирано за жертвите на домашно насилие, на което отпразнува и 60-ия си рожден ден.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!