You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Новини от екипа на „Твоят мой живот”: Дълго чакана сватба и още звездни войни! (Снимки)

Новини от екипа на „Твоят мой живот”: Дълго чакана сватба и още звездни войни! (Снимки)

Зад кулисите на „Твоят мой живот” винаги е интересно – емоциите на звездите са на двете крайности

Докато завърши вторият сезон на „Твоят мой живот”, почитателите на поредицата проследиха цял сапунен сериал по медиите. Любимците им от екрана преживяха толкова неща, че да се чудиш кое е по-интересно – животът на актьорите или героите им?

Нургюл Йешилчай си тръгна от почти по средата на втори сезон. Раздялата с екипа стана причина беше приета много драматично – както от феновете, така и от младите й колеги. Никой не предполагаше обаче какво ще последва седмици след последния кадър на Джихан с Гюлсерен…

Една многозначителна реплика от Еркан Петеккая толкова разгневи Нургюл Йешилчай, че тя даде доста обстоятелствено интервю. В него обвини партньора си във всички професионални грехове. Бил мачист, грубиян, тресяла го звездоманията и се отнасял с нея вулгарно! Любимецът на публиката бил толкова самонадеян, че тормозел всички от екипа и принудил режисьорът-титуляр да напусне проекта.

Откровенията на Нургюл Йешилчай предизвикаха обществен диспут за мобинга (психически тормоз на работното място) и положението на жената в турското общество. Надигнаха се феминистките, неколцина смелчаци, които потвърдиха думите й и заваляха оставки в телевизията, която излъчва „Твоят мой живот”.
erkan petekkaya nurgul eshilcay
Еркан Петеккая опита да запази достойнството си – заведе дело и демонстрира симпатии към хората от снимачния екип. Нургюл Йешилчай обаче спечели симпатиите на хората.

Покрай скандалното и напускане на най-хитовия проект за сезона й се отвориха невероятни възможности. Красавицата направи изложба, получи покана от стария си приятел Йозджан Дениз. Старата екранна двойка от „Имението на лозите” се събра и вече снима игрален филм, който обещава да бъде хит. Дългата им творческа раздяла не се е отразило на приятелството им. И тя, и той споделят ентусиазма си от „Втори шанс” в социалните мрежи.


В същото време още една звезда напуска „Твоят мой живот”. Шукран Овалъ – дамата, която беше поканена по желание на Петеккая, се отказа от сериала. Появиха се, разбира се, коментари, че самозабравилият се актьор тормози и нея. Той обаче побърза да опровергае мълвата. Докато той се оправдава, от телевизията пуснаха официално изявление – актрисата имала само едногодишен контракт, на запад било така – не било задължително да се подновяват договорите на всички актьори и т.н.


За да стане още по-подозрително и Еркан Петеккая не се показва ентусиазиран от факта, че „Твоят мой живот” ще има трети сезон. Снимките много го изморявали и намекна за смяна на актьорския състав. В това зрителите видяха намек, че Джихан може да последва своята Гюлсерен

Нургюл Йешилчай има всички основания да бъде доволна. Появиха се слухове, че ще играе най-влиятелната жена в Османската империя във втория сезон на „Кьосем Султан”. Журналистите обаче заснеха приятеля й с мистериозна дама. Двама очевидно са близки и това не обещава пълно щастие на победителката в междузвездните войни на „Твоят мой живот”.
nurgul yesilcay ozgur inal
Докато колегите й не спират да се карат, аристократката в екипа се омъжи. След години любов и съвместно съжителство Ебру Озкан (Дилара) и Ертан Сабан („Долината на вълците“) станаха семейство и пред оществото. Дамата покани съпрузите си от сериала – Еркан Петеккая и Баръш Фалай. Актьорите дойдоха с жените си естествено, но не се пестиха на празника на любимата си колежка от „Твоят мой живот”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!